karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 podnosze!!!Dobcia potrzebuje pomocy!!! Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 :placz: :placz: :placz: Dianka musi miec kubraczek szczególnie teraz kiedy jest zimno!Ona na spacerkach marznie i to widać a nie może tak być!Ten kubraczek za 104 zł jest jedyna nadzieją bo chronija całą i nózki również a o to chodzi.Ja jeszcze raz mówię-z mojej strony oferuje 50 zł(jeszce nie wiem jak zdobędę ale zdobędę) rownież Was goraco proszę-pomóżcie Diance!!!Te 104 zł to nic w porównaiu co jeszcze trzeba będzie zrobić by tylko jej stan się polepszył ale teraz o tym cicho sza bo to nic pewnego a jednak i na to trzeba będzie pieniązków których ja nie mam.Jesli zalezy wam by dioankę wyciągnąć ze schronu błagam was o pomoc!!!!! Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 romenka pisalas na ogolnym dobkow?"Nadzieja Dobermana"??dziewczyny maja mnostwo wydatkow,ale tam zagladaja milosnicy dobkow moze ktos ma taki i juz nie potrzebuje...napisz koniecznie...jesli tylko ustabilizuje sie sprawa opeacji Berosa to postaram sie z calych sil...badz dzielna kochana!! Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 o jejku ja chyba tam pisałam ale nie jestem pewna zaraz sprawdzę a jak nie to napiszę.Dziękuje karusiap :buzi: Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 o jej ale możesz podać mi link bo ja nie wiem gdzie szukać.Myślalam że chodzi o wątek ale raczej nie o tym samym rozmawiamy. Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 prosze bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2780392#post2780392 Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='karusiap']prosze bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2780392#post2780392 To o ten watek chodziło?Ja juz tam pisałam ,myślałam że mówisz o innym jakimś :oops: Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Ech laleczko mało kto o tobie pamieta :placz: Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 romenka jak sie czuje mala?? ona spi chociaz w cieple?? Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 karusiap napisał(a):romenka jak sie czuje mala?? ona spi chociaz w cieple?? Podobno ją nie boli ale tak spi w cieple tyle że wyprowadzaja ją rano na dwór,przywiązują do płotu a ona się cała trzęsie z zimna!:placz: Quote
łaciata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Romenka, proszę o kontakt, dołożę się troszeczkę. Quote
łaciata Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ale nie mam siły na aukcje i latanie po forum, bo glowa mi pęka, ja już mam swoje lata, więc prosze daj znać, jak można pomóc, parę groszy jakoś wyskrobię. Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 kochana łaciata...:loveu: romenka zapraszamy jeszcze raz na watek dobkow ten co mowilas ze bylas...przypomnialo sie im jeszcze raz o Was i dziewczyny tez maja pare propozycji na kubraczek:) Quote
BeataJ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Kochane, kto bedzie kupowal ten kubraczek? Poprosze o info wyls ebrakujaca kase czy tez cal 110PLN do konkretnej osoby. Trzeba pamietac, ze musi bys sprawdzane czy kubraczek nie jest mokry!!!! Jesli ona na noc jest w pomieszczeniu i ma cieplo, to najlepiej jakby ktos na noc jej sciagal kubraczek, suszyl a na dzien zakladal. Dajcie znac. Beata Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Beatko ja dopilnuje by Dianka miała kubraczek zakładany a na noc ściągany.Jeśłi nie będę mogła to inne dziewczyny pomoga.Ja do niej jak narazie jeżdże co drugi dzien ale postaram się codzinnie w miare mozliwości.Kochana jeśłi jest szansa że będziesz mogła zapłacić całą kwotę proszę zrób to.Ja narazie wolałabym jeśli mam życzyć pieniązki trzymac je na bonharen.Jest szansa że będzie za darmo ale narazie nie będę nic krakac żeby nie zapeszyć;) Obiecuje że jesli nie będzie trzeba kupić tego leku to przyślę ci na konto te 50 zł.Zgodzisz się?? Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='łaciata']ale nie mam siły na aukcje i latanie po forum, bo glowa mi pęka, ja już mam swoje lata, więc prosze daj znać, jak można pomóc, parę groszy jakoś wyskrobię. łaciatko ja poproszęna AFN by zalożyli skarpetę Diance bo ja żadnych pieniązków nie przymę do ręki.Jak trzeba będzie to ze skarpety się weźmie.Jeśli możesz prosze dołóż troszkę bo zbieram jeszcze na lek a resztę napisze na PW jak będziesz chciała ;) ale ma jeszcze plany tylko pisac o nich nie moge:-( Quote
romenka Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Karusiap jesteś bardzo kofffana że pamietałaś i że cały czas walczysz ze mną o Diankę :buzi: Quote
BeataJ Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 romenka napisał(a):Obiecuje że jesli nie będzie trzeba kupić tego leku to przyślę ci na konto te 50 zł.Zgodzisz się?? Daj spokoj - nie odsylaj nic tylko. Bedzie na inne potrzeby bidulki. Beata Quote
karusiap Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='romenka']Karusiap jesteś bardzo kofffana że pamietałaś i że cały czas walczysz ze mną o Diankę :buzi: no bo razem damy rade:loveu: widze to po sprawie Berosika Quote
romenka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Dianko moja śliczna już niedługo będę wyjeżdżała do Ciebie :loveu: Będziesz miala wielkie zalizaje od cioteczek z dogomanii które tak bardzo Ci pomagają :loveu: DZIĘKUJEMY!!! Quote
Kobold Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 @ romenka no to wimiziaj Dianke tez ode mnie. :kiss_2: Czy Dianka bedzie miala skarpete na AFN?? Bo jak nie to podaj nr.swojego konta na pw. Sproboje cos dorzucic ;) A kurbak jak mi sie uda to i tak kupie bo 5€ to naprawde tanio. Kubrak jest nowy i org.zapakowany.No chyba, ze zaczna inni licytowac (ale na to nie wyglada :lol:) Moze innej psiakowej bidzie sie przyda.Co z leczeniem,udalo Ci sie czegos nowego dowiedziec?? Quote
romenka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='Kobold']@ romenka no to wimiziaj Dianke tez ode mnie. :kiss_2: Czy Dianka bedzie miala skarpete na AFN?? Bo jak nie to podaj nr.swojego konta na pw. Sproboje cos dorzucic A kurbak jak mi sie uda to i tak kupie bo 5€ to naprawde tanio. Kubrak jest nowy i org.zapakowany.No chyba, ze zaczna inni licytowac (ale na to nie wyglada :lol:) Moze innej psiakowej bidzie sie przyda.Co z leczeniem,udalo Ci sie czegos nowego dowiedziec?? Kochana kubraczek najprawdopodobniej Dianka będzie miala szyty na miarę :loveu: Dzisiaj co do leczenia wszystko napisze ale wątpie czy coś nowego się dowiem:shake: Jak tylko przyjadę i chwilke odpoczne od razu nap[isze wieści ze schroniska. Co do skarpety to już napisalam PW do GreenEvill ale jeszcze nie mam odpowiedzi ale myslę że skarpeta będzie założona bo wolałabym by pieniązki wlaśnie tam wpływały a nie na jakieś moje konto którego i tak nie mam ;) (mój TZ ma) ale wole by wszystko było jasne.Dziękuje ci i wszystko wyjaśnie jak już tylko przyjadę.Czekaj również na PW bo należy Ci się wyjaśnienie co do Dianki :evil_lol: tak jaknapisane jest w temaci;) Buziaki i Diankę wymiziam:evil_lol: Quote
romenka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 ale sie teraz wkurzyłam:angryy: Napisałam dłuuuugi post i mi go wcielo!!!! Za chwilkę jeszcze raz napisze ;) Quote
romenka Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Więc tak: Dianka dzisiaj była na dluuugim ,dłuuugim spacerku. Troszkę ja przeforsowałam ale niestety ja Morsowa i Asia (nicka nie pamiętam ale dziewczyna z dogo) poszłyśmy do lasu potem ścieżką a potem na pole i końcu nie mieliśmy wyjścia jak poszukać jakiejś normalnej drogi. Dianka zakochana we mnie :crazyeye:Nie spuszczała ze mnie wzroku tak bym się przypadkiem nie zgubiła albo ona mi;) Byłyśmy na spacerze jeszcze z trzema psiakami, które też się wyhasały i wyganiały:loveu: a Dianka zazdrosna jak mój TZ:evil_lol: do żadnego nie pozwoliła mi się za bardzo zbliżać, bo jak tak to zaraz były zabki pokazywane,:-o ale zakochałam się w niej. Jutro zmierzę Diankę, bo dzisiaj zapomniałam metra wziąć:oops: Mimo to nic stracone, bo jadę z Punią na sterylkę do schroniska i do jutra wszystkie wymiary będę miała. Co do kubraczka: Vika_Bari uszyje Diance kubraczek za co bardzo ,bardzo dziękujemy:Rose: :Rose: :Rose: Pieniążki nadal jednak będą potrzebne a wszystkich zainteresowanych na co zapraszam na moje PW albo gg (tu nie mogę pisać o tym) Dianka kazała wszystkim cioteczkom zaglądającym tutaj i pomagającym bardzo podziękować. Wciąż szczekała i przypominała mi o tym żebym nie zapomniała (świadkiem jest morsowa i Asia i wielkie podziękowania ode mnie :loveu: Co do skarpety: widzę że jeszcze nie jest założona na AFN? Może GreenEvil jeszcze nie odczytała ale zaraz poproszę jeszcze Aga_Mazury. Wszystkim serdecznie dziękuje za wsparcie i wszelką pomoc, która teraz jest niezbędna. Muszę jeszcze wymyślić jedną rzecz która jest niezbędna dla Dianki ale o wszystkim którzy są zainteresowani na PW Quote
romenka Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Skarpeta załozona będzie po pierwszej wpłacie na tytuł "dobermanka Diana" [SIZE=2]Kochani proszę o każdy grosz dla Dianki bo obiecuje że się przyda.Bardzo Wam dziękuje. Quote
Recommended Posts