Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Narazie tyle wiem co napisałam wceśniej.Dzisiaj późnym wieczorem będę dzwoniła do Pani która poda mi więcej informacji.Nie pisze ponieważ nie mam co.Do Pana który jest zainteresowany dobcią również zadzwonie dzisiaj albo jutro napóźniej.

Posted

Dzisiaj byłam na paluchu i chcialam sprawdzić co u dobcci niestety nie było jej w tym boksie gdzie mi powiedzieli :-( Potem się jeszcze pytalam gdzie Ona jest to powiedzieli mi że prawdopodobnie zostala przeniesiona i nie wiedzą gdzie:angryy: Ja pojechałam z zamiarem wzięcia tego pieska z Wileńskiego jednak zabrałam inną bidę bardzo wystraszoną,sunie.Jest teraz u mnie w domu i przerażliwie się boi.Weszła pod łużko i nie chce za nic wyjść.Moja Roma jest do niej źle nastawiona ale już ją uczę że tak nie wolno.Piesek z Wileńskiego też ma się dobrze i to taki mały gwałciciel okazuje się więc nie wziełam go ponieważ nie chcę szczeniaków.Sunia ta co ją mam teraz była co chwilę gwałcona przez niego.Dzisiaj wezmę wkleje jejj zdjęcia.Jest strasznie chuda i bojaźliwa.Myślę że znajdę dla niej domek.
Bardzo proszę Was jeśli ktos może by sprawdził co z dobcią.Nie mogłam dzisiaj nic się dowiedzieć ponieważ nikt nic o niej nie wie:angryy: .Prosze bardzo o informacje o dobci.

Posted

Nie wiem nic co z nią jest:-(
Jeśli jescze jest w schronisku będe chciala ją wyciągnąć.Wciąż po sąsiadach szukam jej wspanialego domku narazie bez rezultatu.Podobno ma dzwonić do mnie jedna pani tylko że jescze nie dzwonila:-(

Może uda się ją zabrać do rodziny zastępczej do Niemiec bo maminformacje od xxx52 że jest taka szansa.

• 2 weeks later...
Posted

Przykro mi ale nic nie wiem o dobci:-( Zadzwonie i zapytam się o nią ale jak zwykle pewnie mnie spławią.Tam trzeba jechać a ja nie mam kiedy.Boję się o nią!Codiennie myślę o kochanej czarnulce tylko że żadnych pomysłów...!Nikt nie chce psa który ma 7-8 lat:-( Jak odejdę z roboty to pierwse co zrobię pojadę zobaczyć do Niej tylko co z tego jeśłi tam jest?Serce mi chyba pęknie i tylko narobię więcej szkód niż pożytku!Romawiałąm z moim TZ ale on mówi że nie ma możliwości by przyszła do nas bo jak zwykle "zamałe mieszkanie na dużego psa"POmóżcie!!!