Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romenka ja już w piątek wstawiłam Dobcię na:

eoferty.pl

ale.gratka.pl

Na eoferty to śmiesznie wyszło, bo Twoje ogłoszenie jest nad moim i to samo zdjęcie :lol:

Mam mało czasu, więc wstawiam ogłoszenia a linki podaję później. To usunąć z eoferty czy może zmienić zdjęcie? :razz:

Posted

Paros przepraszam nie zauważyłam :oops:
Może nie usuwaj tylko zdjęcie przydałoby się zmienić a może jednak nic nie ruszać.Niech będzie.Jak moim ogloszeniem się ktoś nie zainteresuje to może Twoim ;)
Paros dziękuje za wstawienie ogloszeń o Dobci.

Posted

zasadzkas napisał(a):
Romenka, a dobcia w schronie jest normalnie w boksach?
Kurczę, myślałam, że znajdą się właściciele, a jednak...

właśnie nie wiem:shake:
Napisałam emeil do Pani którą prosiłam by miała oko na Dobcie ale narazie nie mam żadnych informacji o Niej.Dzisiaj zadzwonie i dowiem się czegoś więcej.

Kamyk dziękuje zaraz wystawię Dobcię na wątku Frotki.

Posted

[quote name='kamyk']Jak tam z psinka? Zobacz,gdzies w tym temacie FROTKA pisze ze ma domki dla dobkow http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29537

Widzialem, ze napisalas w tym watku, ktory podalem i niebardzo wiedzieli o co chodzi. To watek o jakiejs innej dobce a mi chodzilo tylko o post FROTKI o ten :
[quote name='Frotka']Po ogłoszeniu mojego Dobola na Allegro mam pełno domów dla dobermanów stale zgłaszają się nowi ludzie. Dajcie znać jak zaczniecie szukać jej domu.

( i raczej pw do niej), wczesniej niejasno napisalem to teraz precyzuje i zycze powodzenia w szukaniu domku.

Posted

Dzisaj dopiero późnym wieczorem będę miała wiadomości o dobci gdzieś ok 22-giej.Narazie nic nie wiem:-( Wczoraj dzwoniłam do pani która jest wolontariuszką na Paluchu i dowiedziaąlm się tylko tyle że interesują się nią ludzie i że każdy mówi że jest piękna.Niewiadomo czy jest już wysterylizowana.Nic narazie trzeba czekać do wieczora potem wszystko przekaże.

Posted

Dzwoniłam do Pani która ma informacje o Dobci niestety za dużo napisac nie mogę bo sama mało wiem.Dobcia mieszka w domku i tam jest bardziej widoczna na odwiedzających ludzi.Na początku była barxdzo zestresowana teraz juz jest w miarę dobrze.Nie miała sterylizacji i podobno nie miał mieć ja jednak poprosiłam bardzo by ten zabieg przeprowadzili.W niedzielę bardzo bym chciala ją odwiedzić ale nie wiem czy to dobry pomysł.Boje się ją narażać na następny stres.
Nie wiem ale nic nie mam odezwu w sprawie nowego domku:placz:

Posted

Romenko - jeśli Gallegro nie wystawi napisz do Radka - myślę, że nie odmówi i wystawi Twoją Dobcię.

No i odezwij się do mnie.
Ja dopiero nadrabiam wszystkie zaległości.
Wczoraj wieczorem czytałam to, czego tak bardzo przeczytać nie chciałam.
Jeszcze nie doszłam do normy. Myślę, że Ty tym bardziej.
Resztę wytłumaczę Ci bezpośrednio telefonicznie, ale musisz mi dać trochę czasu na przemyślenia. Uważaj na siebie.

Posted

Przyjaciel_koni przepraszam że się nie odzywam ale nie mogłam.Dopiero teraz jestem na internecie i moge zobaczyć co się dzieje.Napisze słonko ale jak znak\jdę troszke więcej czasu.Dopiero co przyjechalam z roboty i padam znóg.Musze posprzątać.
Co do dobci to mialam dzisiaj telefon od pana bardzo zainteresowanego Nią.Trzymajmy bardzo mocno kciuki.Musi się udać!

Posted

Ale jak zwykle - uważaj na rozmnażaczy !!!
Możesz w rozmowach wspominać, że przed przekazaniem będzie wysterylizowana. Zwykle skutkuje.
Z Dobcią musi się udać - nie może być inaczej !!!!!

Ja również ostatnio nie mam zbyt wiele czasu i rozumiem Cię - jesteś przemęczona. Mnie wyjazd również nie pomógł.