shirrrapeira Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Sluchajcie pies jest cudowny, lagodny, mily, cierpliwy, delikatny. Pieknie chodzi na smyczy i jest bardzo grzeczny. Z obca osoba poszedl na daleki spacer bez mrugniecia okiem. Quote
romenka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Piesek dzisiaj był ze mna w pracy ale nienajlepiej ten mój pomysł wypalił bo szefowa bardzo ale to bardzo się wkurzyła!Pinka jest bardzo potulna ale w domu nie może znaleśc miejsca.Do mojej romy bardzo grzeczna i udaje że jej niewidzi;) Ja bardzo się martwie co będzie dalej bo schronisko by ja zmarnowało:angryy: dlatego prosze pomyślcie co z nia.Może ktos wystawi ja na allegro?? Quote
pixie Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Romenko pelno jest w Mapie Pomocy Dogo chetnych do wystawiania ogloszen na allegro spogladajcie do mapy, bo liczyc na to ze beda czytac wlsanie oni watek..jest to mozliwe lecz niepewne a czas uplywa Quote
rebellia Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Romenko - ona teraz już przeczekuje u Ciebie w pracy czy w domu? Quote
shirrrapeira Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Teraz jest w domu. Siedzi z nia kolezanka Romenki. Quote
gallegro Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Sunia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121799189 Pozwoliłem sobie zamieścić klauzule o możliwości dowiezienia psiaka do nowych opiekunów. Czasami działa to mobilizująco na osoby nie posiadające własnego środka transportu. Quote
pixie Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='gallegro']Sunia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121799189 Pozwoliłem sobie zamieścić klauzule o możliwości dowiezienia psiaka do nowych opiekunów. Czasami działa to mobilizująco na osoby nie posiadające własnego środka transportu. wielkie dzieki.....i wspieram myslami Quote
gallegro Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 pixie napisał(a):wielkie dzieki.....i wspieram myslami Pixie, bardzo Ci dziękuję. Mam nadzieję, że i dla tej biednej suczynki zaświeci słonko. Quote
romenka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Kochani psinka jest u mnie teraz i zostanie jeszcze dłuższy czas.Darek niepozwolił jej oddać do schroniska bo sam się w niej zakochał:loveu: jednak u siebie jej nie chce (ale to może tylko chwilowe).Darek wyjeżdza na jakis tydzień wiec psina może zostać. Jest bardzo łagodna i bardzo mądra.Co prawda nie chce chodzic do weterynarza jednak na siłę ją prowadzam:evil_lol: Dzisaj była po tabletki uspakajace dla niej bo w nocy nie daje nam spać i sika po pokoju:angryy: ale wybaczę jej wszystko.Psianka nieuwierzycie jak dzisiaj wrocilam z pracy tak ślicznie mnie przywitała że całą twarz z radości mi wylizała a Darek nie mógł uwierzyć że psiak tak może się cieszyć a ja pierwszy raz widziałam u niej machajacy kikutek:eviltong: Jest bardzo cudowna i nie oddam jej byle komu! Quote
Ambra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 oj co te dobki mają że jak się juz takiego przygarnie to tak zapadają w serducho ze byle komu nigdy a najlepiej jak można to tylko dla siebie:evil_lol: Romenko a porozwieszalaś plakaty? czy sunia na spacerach nie ciagnie w jakieś miejce, czyt. do domu? mam nadzieje na szcześliwe zakończenie, a Darka solidnie przytul za wyrozumiałość, ehh jak Ci faceci się od nas uczą wrażliwości i empatii:evil_lol: 3mam kciuki! Quote
diabelkowa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Dobcia jest na kupsprzedaj jak zatwierdza ogloszenie podam linka :] Quote
romenka Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Moi drodzy ja niewytrzymuje juz z tą suczką.Ona jest naprawdę kochana ale niestety w nocy załatwia mi się w domu!Nie tylko sika ale i ... Wstaje i sprzątam 3-4 razy w nocy.Darek tez już wie o tym ale nie jest tak bardzo zły tylko mówi że ja mam przeje**** i to prawda!Jutro moja koleżanka jedzie do domu a psa muszę zostawić z moją Roma w domu niestety tego zrobić niemogę nie dlatego że boję się już o Rome ale dlatego że będę miała z pokoju kibel!!!Prosze pomóżcie!!! Nie mogę szukac sama dla niej domu ani siedzieć na kompie i sprawdzać bo mam pracę jednak piesek do poniedziałku musi znaleść bo ja już się wykończe!Jakby była mądra w tej jednej sprawie mogłaby u mnei być i być ale nie jest tak!!!Poszukajcie w ogloszeniach może ktoś jednak jej szuka??Pomóżcie!!! Quote
mosii Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 ojej.......... romenko jesli któryś z moich 4 tymczasowych psów znajdzie dom moge zaopiekować sie dobcią, ale inaczej nie dam rady, nie mam juz miejsca... moze hotelik? Quote
diabelkowa Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item,1031599.asp tu link do dobci na kupsprzedaj Quote
romenka Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Diabełkowa dziękuje za wystawienie Dobci.Darek znalazł domek w Bielsku-Białej dla niej ale do jutra nowi właściciele maja się zastanowić.Bardzo dobre wrażenie na nich zrobił więc myslę że nie będzie dużego kłppotu by ją zabrali.Psinka będzie miała duży wybieg.Płakac mi się chce że musze oddać ale dłużej tak nie wytrzymam :-( .Ja i Darek bardzo ja polubiliśmy jednak w takij sytuacji nie moge się nawet się zastanawiać nad nie oddaniem jej.Cięzko mi bo piesek bardzo już się przywiązał do mnie ale jak dłużej by tak pobyło to z domu zrobił by sie ustęp.Trzymajcie kciuki mocno że jak piesek znajdzie domej jutro by miała jak w raju i by sytuacja tak jak z Dragonkiem się nie powtórzyła (ucieczka jego z nowego domku). Quote
rebellia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Hej Romenko... napisz moze coś więcej o tym nowym domku, jak możesz :) (szybko się znalazł... oby wszystkie tak się znajdowały ;) ) Quote
rebellia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Aha i może poradzić się na behawiorze, bo nie sądzę, aby tego nie dało się pokonać :) Quote
romenka Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Już rebelio piszę ale sama nie wiem do końca co i jak z domkiem.Dzisiaj czekam do godziny 11-stej na telefon ale coraz mniej czasu jest:placz: Nie wiem co to bedzie jak nikt jej nieweźmie do dzisiaj.W tym nowym domku miała by jak wraju.Tam są podobno jeszcze dwa psy i ona była by trzecia.Kurcze ale nikt nie dzwoni!!!Pod blokiem jeszcze spotkalam kobiete która ma siostre i być może ta jej siostra weżmie dobcię ale też nic niewiadomo!!!Cholera ja jutro do pracy a psa zostawic nie mogę samego w domu!!!Już dzisiaj była w nocy katastrofa!!!Po raz kolejny z kuchni zastałam kibel!!!!Proszę pomocy bo jutro będę zmuszona zawieśc ją do schroniska!!! Quote
mosii Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 romenko spróbuj z klatką(widziałaś u mnie), jest w takich przypadkach niezwykle skuteczna! pies nie zanieczyszcza miejsca, w którym spi. Quote
romenka Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 mosii napisał(a):romenko spróbuj z klatką(widziałaś u mnie), jest w takich przypadkach niezwykle skuteczna! pies nie zanieczyszcza miejsca, w którym spi. Mosii ale skąd ja klatke wezme i gdzie ja ją położe??:placz: Quote
romenka Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 A może ktos pożyczy mi klatke na dobermankę?? Quote
Recommended Posts