bros Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 terierfanko ale ja przeważnie podchodzę bardzo realnie do rzeczy , dziś jakoś wymiękłam , chyba Jeżyk mnie rozczulił tak bardzo , albo ciotka Uru bo mine miała bliską płaczu Quote
terierfanka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 no ja właśnie staram się realnie podchodzić, ale dużo mnie to kosztuje... mam w domu stosy gazet dla schronu ale serio się boję tam jechać, ostatnio koleżanka taka "trzeźwa" zaoferowała, że pojedzie ze mną to może w końcu dotrę Quote
bros Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 nooooo to pokazujemy się przepiekne CRIO: Quote
bros Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 obie sunie bardzo chetnie hooopsały na sniegu, Dama wydaje się bardziej łapac kontakt z człowiekiem , nie wiem jeszcze jak do innych psów bo to na razie jeden spacer, więc nie chce już oceniać, Crio na początku wystraszyła się Kefira dużego samca i z piskiem uciekała, jednak potem bardzo go wypatrywała, z ciekawościa, obie rozdają buziaki. Łapałam obie w okolicy kufy i nie było problemu, zero reakcji. Są żywiolowe, widać że chętnie sie bawia, skaczą. Crio bardzo węszyła , szła z nochalem przy ziemi wyłapując zapaszki. To na razie nasz pierwszy spacer :) mam nadzieję na szybki kolejny Quote
olivetshka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Piękne suczki. Nowe zdjęcia chętnie wykorzystam przy ogłoszeniach - macie jakiś krótki tekst dla nich? Quote
Nutusia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To jest wręcz niewiarygodne, żeby i takie psy w schronie były!!!! Żaden nie powinien, ale takie "rasowce"?!?!? Dobrze Bros, że je wypatrzyłaś - teraz to już nie zginą w tłumie :) Mogę spróbować coś wymodzić z tekstami, ale jutro, bo muszę się wesprzeć "pomocą naukową" :) Quote
xmartix Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zapisuję się mam takich ludzi co chcą onkę/onka do 5 lat na wieś, kojec/ganek w domu, nie do domu bezpośrednio, ale nie wiem czy tej onki nie szkoda na mieszkanie na zewnątrz Quote
terierfanka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jakby miała ciepłą budę i dobrych ludzi to lepsze to o niebo niż schron. Quote
bros Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 xmartix takiego onka można wypatrzeć, samców jest też sporo, jessssooo ja dla tych dziewczyn chciałabym najlepszych domów na Świecie...... no przecież wiecie same :) Quote
Ra_dunia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Piękne są... Jutro zrobię banerek - na tym kompie jakoś gorzej mi się robi ;) A tak, to odstresuję się trochę w pracy :evil_lol: I piknie proszę o podpowiedź co do tekstu jaki ma być na banerku :roll: Quote
bros Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Ra_duniu pięknie dziękuję ze jesteś :) koleżanka zrobila o taki (nie podlinkowała jedynie , i pomyliła sunie) może to jest dobre, "nie chce żyć za kratami" ??? Quote
bros Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Ja myślę ze jeden , tymczasem załączam sobie powyższy :loveu::loveu::loveu: edit: no kurka nie mogę wkleić, zrobię to w pracy w domowym sie nie da ........ wrrrrrr w dodatku posty skaczą znów !!!! Quote
Ra_dunia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To już podlinowane ;) A chcesz 2 osobne, czy żeby na jednym banerku były razem? Quote
pirania15_15 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Byłam ze znajomymi w schronisku na początku listopada i chcieli oni wziąć młodą onkę do dwóch lat, ale żadnej wtedy nie było. Przynajmniej na zewnątrz :) Więc dziwne, że się mała nie pokazała, bo 2h to minimum co spędzilismy przy klatkach z dużymi dziewczynkami :-) Ostatecznie wzięli Emi - w "nowy dom" na stronie schroniska. Owczarka to ona nie przypomina zupełnie, ale jest najukochańszym psem pod słońcem :) :) Trzymam kciuki za dziewczyny! Muszą się bardziej pokazywać ;) Przekażcie im moją radę :) Quote
Basia1244 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Bo ona jeszcze wówczas była na leczeniu. Łysego psa się na ogólne boksy nie posyła. Siedziała na jedynkach i dlatego jej nie widziałaś. Quote
olivetshka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Suńka z banerku to Dama :) Podmieńcie. Quote
bros Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 tak wiem olivetshko, to tymczasowy banerek do jutra :) Radunia zrobi właściwy. No nic na dziś lecę się kurować pod kołderkę ,zaziębiłam się na max wrrrrrr Quote
Basia1244 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Zdrowiej natychmiast! Jesteś mi niezbędna :) Quote
olivetshka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mówcie mi tu prosze, czy już mam ogłaszać te pieknoty? ;) Jakiś krótki tekst by się przydał - one naprawdę powinny szybko znaleźć domy. Quote
Recommended Posts