Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia, piekny tekścik o Crio:) Jak sie ciesze ,ze DAMA ma domek!!!! cudownieee!!!
teraz jeszcze trzeba trzmac kciuki za wspaniałą Crio!
:)

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli obie sunie już w domkach? Ale suuuuper!
Może pomogły choć troszkę te ogłoszenia na owczarkach w potrzebie?... ;)
Zreszta strona schroniska również uległa modernizacji i jakby lepszej aktualizacji, więc z pewnością i to się przyczyniło do tego szczęścia :)
Ale super.
Banerki na niedługo się zdały.

Posted

Dame adoptowało mlode małżeństwo, to na pewno. Wczoraj adoptowano ze schroniska Crio, dziewczynka umowiona jest na sterylke , nie mogła jej mieć już teraz ponieważ jest bezpośrednio po cieczce :) Mam nadzieje ze dziewczynka trafiła do najcudowniejszego domku poprzez ogłoszenia :)

a jakoś tak mi żal ze nie zdążyłam jej wyściskać :) nie wiem czy schronisko udostępnia dane osób adoptujących ;) może zabawię sie w szpiega ;)

DZIEKUJE CIOTECZKI za POMOC
, teraz za namową Basi zabiorę sie za staruszki bidule, młodziaki mają duuuuużo większe szanse na adopcje :)

Posted

A nie mówiłam, że jak się bros zabierze za sprawę, to pójdzie jak z bicza trzasł?... :) Ze staruszkami może być ciężej, ale też dasz radę! :) A młode - pewnie, że mają większe szanse, ale też ktoś musi się o nich... dowiedzieć! A ja jestem dumna i blada, po po rozmowie z pewną młodą dziewczyną, która chciała adoptować młodziutkiego psiaczka (i ja to rozumiem, ale wspomniałam, że te starsze też by chciały mieć domy i swoich ludzi) - zdecydowała się na adopcję 5-cio letniej suni! Praktycznie prosto ze schronu! Będę im bardzo kibicować i mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy i długi związek :)

• 2 weeks later...
Posted

czy jest jakas szansa na kontakt z obecnymi wlascicielami dziewczynek? moze by ich na dogo zwerbowac? jakies fotki, nowinki,co u panienek?:)

• 2 months later...
Posted

Dziś będąc w schronisku spotkałam Crio i jej pana, którzy wędrowali na wizytę do weta. Pana zagadałam i .... pochwałom nie było końca! Pan jest zauroczony Crio - mówi, że suka cudnie dogadała się z jego dziećmi, a szczególnie z 13 - letnim synem. nie ma z nią kłopotów, doskonały przyjaciel i domownik. pan miał poprzednio donka samca i mówi, ze nie miały dzieciaki takiego kontaktu z psem , a i pies nie był taki otwarty i chętny do współpracy, jak Crio. No i sunia wygląda cudnie :) Macie pozdrowienia :)