Uru Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nutusia, piekny tekścik o Crio:) Jak sie ciesze ,ze DAMA ma domek!!!! cudownieee!!! teraz jeszcze trzeba trzmac kciuki za wspaniałą Crio! :) Quote
Mruczka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Na stronie wrocławskiego schroniska CRIO jest w zakładce "zwierzeta, które juz znalazły dom". Jeśli tak jest naprawdę, to sunia nie potrzebuje juz ogłoszeń. Quote
Basia1244 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Potwierdzam. Crio została adoptowana. Quote
olivetshka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Czyli obie sunie już w domkach? Ale suuuuper! Może pomogły choć troszkę te ogłoszenia na owczarkach w potrzebie?... ;) Zreszta strona schroniska również uległa modernizacji i jakby lepszej aktualizacji, więc z pewnością i to się przyczyniło do tego szczęścia :) Ale super. Banerki na niedługo się zdały. Quote
Nutusia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ojej, super wiadomość! Tylko czy cokolwiek wiadomo o domkach, do których poszły?... Quote
bros Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Dame adoptowało mlode małżeństwo, to na pewno. Wczoraj adoptowano ze schroniska Crio, dziewczynka umowiona jest na sterylke , nie mogła jej mieć już teraz ponieważ jest bezpośrednio po cieczce :) Mam nadzieje ze dziewczynka trafiła do najcudowniejszego domku poprzez ogłoszenia :) a jakoś tak mi żal ze nie zdążyłam jej wyściskać :) nie wiem czy schronisko udostępnia dane osób adoptujących ;) może zabawię sie w szpiega ;) DZIEKUJE CIOTECZKI za POMOC , teraz za namową Basi zabiorę sie za staruszki bidule, młodziaki mają duuuuużo większe szanse na adopcje :) Quote
Nutusia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 A nie mówiłam, że jak się bros zabierze za sprawę, to pójdzie jak z bicza trzasł?... :) Ze staruszkami może być ciężej, ale też dasz radę! :) A młode - pewnie, że mają większe szanse, ale też ktoś musi się o nich... dowiedzieć! A ja jestem dumna i blada, po po rozmowie z pewną młodą dziewczyną, która chciała adoptować młodziutkiego psiaczka (i ja to rozumiem, ale wspomniałam, że te starsze też by chciały mieć domy i swoich ludzi) - zdecydowała się na adopcję 5-cio letniej suni! Praktycznie prosto ze schronu! Będę im bardzo kibicować i mam nadzieję, że będzie to szczęśliwy i długi związek :) Quote
olivetshka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Przeniescie Crio do nowego dzialu :) Quote
Uru Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 czy jest jakas szansa na kontakt z obecnymi wlascicielami dziewczynek? moze by ich na dogo zwerbowac? jakies fotki, nowinki,co u panienek?:) Quote
Basia1244 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dziś będąc w schronisku spotkałam Crio i jej pana, którzy wędrowali na wizytę do weta. Pana zagadałam i .... pochwałom nie było końca! Pan jest zauroczony Crio - mówi, że suka cudnie dogadała się z jego dziećmi, a szczególnie z 13 - letnim synem. nie ma z nią kłopotów, doskonały przyjaciel i domownik. pan miał poprzednio donka samca i mówi, ze nie miały dzieciaki takiego kontaktu z psem , a i pies nie był taki otwarty i chętny do współpracy, jak Crio. No i sunia wygląda cudnie :) Macie pozdrowienia :) Quote
Nutusia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 O jak fajnie! Jednak co dziewczynka, to dziewczynka :) Dzięki za wieści i pozdrowienia! Quote
Recommended Posts