Mosia Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Rozwiesiłam ogłoszenia, na moim osiedlu, na osiedlu na bratysławskiej i uczelnia obklejona. Może będzie jakiś skutek... Quote
Julian Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Blackuś pojechał do nowego domu.Nowi własciciele przyjechali po niego do Krakowa ,aż z Gdyni. Czekamy na wieści. Quote
Blow Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Witam, okazuje się, że Black'a adoptowała moja znajoma, Świat jest mały:) Byliśmy dziś na spacerze w lwesie z moim psem, Justyna robiła zdjęcia, miała podesłać byłej opiekunce. Wyrósł z niego śliczny dorodny molosowaty pies, jest radosny, ciapciakowaty, przy czym bardzo temperamentny, ma ADHD, chce się bawić, poznawać Świat, myślałam, że zajeździ wujka Fadzika ;) Baardzo przyjemne psisko, nie da się go nie lubić a właścicielka ma na jego punkcie hopla, tak jak cała rodzina zresztą:) Quote
DoPi Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 to pokaż jakie cudo z niego wyrosło. Ciekawa jestem jaki duży jest Quote
Blow Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ja nie mam zdjęć na razie.Jest dużym psem ale nieprzesadnie wysokim, on raczej pójdzie w masę, już w tej chwili jest potężny i "skórzasty" a to przecież jeszcze dzieciak, dopiero będzie nabierał masy:) Quote
Julian Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 To czekam z niecierpliwoscią na zdjęcia. Quote
Felka z Bagien Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Szczęśliwy Blackuś.On ma wyraz pysia,taki trochę "boksiowaty".Wspaniały pies! Quote
Recommended Posts