Jump to content
Dogomania

Gdzie kupic line z amortyzatorem na dwa psy???

Recommended Posts

Posted

Mam wielka prosbe.Podajcie jakies adresy gdzie mozna kupic taka line. Moj tata dzwonil do manmata,ale nikt nie odbiera,juz kilka razy probowal,i nic.Napisal tez maila ale jeszcze nie ma odpowiedzi.

Dlaczego??Moze zmienili adres lub cos.

Gdzie jeszcze moizna to zamowic wysylkowo. Bo to ma byc prezent dla mnie na swieta i musi byc na 24 grudnia. :)

Prosze o pomoc.

Posted

naczy sie do kogo dzwoniliscie i pisaliscie ? Do Tuszkiewiczow czy Darka Poborskiego?, jesli do tego drugiego, to przez najblizszy czas raczej nie odpisze. A jesli do p.Tuszkiewiczow to powinni odpisac :wink:

Posted

Dziekuje.

Pisal do manmata,do tuszkiewicza,ale nikt nie odpisal.Dzwonil juz tez do nich ze 3 razy i nikt nie odbiera. Ale mam nadzieje ze w koncu ktos odbierza-bo ja chce swoj prezent dostac.... :D

Posted

Byc może Tuszkiewicze są gdzies na zawodach. Generalnie dosyc szybko odsyłaja zamówienia i często jeżdżą co Czech po dostawy. DArek Poborski teraz ma torche urwania głowy i genrealnie nie handluje sprzetem czasowo, ale jeszcze ma jakies zapasy. Zadzwoni do niego, bo jakis czas temu mówił mi że ma linki na dwa psy. Jak będzie miał, to na pewno ci wysle.