Ula Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Mam wielka prosbe.Podajcie jakies adresy gdzie mozna kupic taka line. Moj tata dzwonil do manmata,ale nikt nie odbiera,juz kilka razy probowal,i nic.Napisal tez maila ale jeszcze nie ma odpowiedzi. Dlaczego??Moze zmienili adres lub cos. Gdzie jeszcze moizna to zamowic wysylkowo. Bo to ma byc prezent dla mnie na swieta i musi byc na 24 grudnia. :) Prosze o pomoc. Quote
Nat Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 naczy sie do kogo dzwoniliscie i pisaliscie ? Do Tuszkiewiczow czy Darka Poborskiego?, jesli do tego drugiego, to przez najblizszy czas raczej nie odpisze. A jesli do p.Tuszkiewiczow to powinni odpisac :wink: Quote
agacia Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 na www.manmat.prv.pl w dziale kontakt sa numery na komorke. Pod nie sprobuj zadzwonic :wink: Quote
Ula Posted December 6, 2003 Author Posted December 6, 2003 Dziekuje. Pisal do manmata,do tuszkiewicza,ale nikt nie odpisal.Dzwonil juz tez do nich ze 3 razy i nikt nie odbiera. Ale mam nadzieje ze w koncu ktos odbierza-bo ja chce swoj prezent dostac.... :D Quote
ewaka Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Byc może Tuszkiewicze są gdzies na zawodach. Generalnie dosyc szybko odsyłaja zamówienia i często jeżdżą co Czech po dostawy. DArek Poborski teraz ma torche urwania głowy i genrealnie nie handluje sprzetem czasowo, ale jeszcze ma jakies zapasy. Zadzwoni do niego, bo jakis czas temu mówił mi że ma linki na dwa psy. Jak będzie miał, to na pewno ci wysle. Quote
Recommended Posts