Madzik93 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Ale piękne słoneczka Marzenno magnesie:diabloti: No Samturia Marzenna zawsze sie tak rozpisuje. A ile tickerków daje do postu. Stara sie kobita nie mozna powiedziec:cool3: Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Madzik13'] Ale piękne słoneczka Marzenno magnesie:diabloti: No Samturia Marzenna zawsze sie tak rozpisuje. A ile tickerków daje do postu. Stara sie kobita nie mozna powiedziec:cool3: A kuku !!!!!!! Jesteś tam ??????? Dziękuję Madzik !!! :multi: :loveu: Magnes...:shake: :oops: :oops: ale to miłe...dziękuję...:oops: :loveu: Staram się bardzo, żebyś wiedziała, ale ja to kocham...:loveu: :loveu: Kocham glittery i wszelkie animacje.:loveu: UWIELBIAM.:loveu: Pozdrawiam. Quote
WinterGirl Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 piękny piech witamy cieplutko biało- czarni zapraszają [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, EDDY [SIZE=1] Quote
marzenna79 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [SIZE=6]********Dobranoc******** [SIZE=6]Dobranoc*Dobranoc*Dobranoc Madziu,witam się późną nocką, ale już uciekam do spania. Ucałuj Lori.:loveu::loveu: Pamiętaj o mojej prośbie.:oops: :oops: Quote
marzenna79 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witaj Madzik i Lori śliczna suniu.:multi: :multi: :loveu: :loveu: Lubisz siedzieć pod pani krzesełkiem ??? :cool3: Pozdrawiam.:multi: :loveu: A to dla Ciebie ćwiczące dziewczyny.:loveu: Jak się nudzisz to sobie poćwicz.:multi: :cool3: Albo popstrykaj fotki Lori i wstaw do galerii.:cool3: Czekamy.:razz: Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzień doberek Madziu i Lori !!!!!!!:multi::multi: Życzę Wam milusiego popołudnia kochane dziewczęta.:loveu::loveu: To dla Ciebie MAGDO !!!!!!! Pozdrawiam. Quote
marzenna79 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Madzik13']Dziękuje Wam wszystkim za odwiedziny w naszej galerii. Myśle ze bedziecie wpadac częściej;). A teraz dopuki nie mam tej IRDY zeby Was nie zaniedbać pokaże moją najukochańszą świnke morską. Wabi sie Kizia i ma jakies 4 lata. Jest bardzo słodziutka, uwielbia marchewke. Bardzo cieszy sie z zabiegów pielęgnacyjnych takich jak: czesanie, kąpiel, obcinanie pazurków:razz:. Oto ona: Dzień doberek Magdalenko, mamusiu Lori i Kizi.:multi::multi: Twoja świnka Kizia jest ślicznotką.:loveu::loveu: Ma piękne oczka...takie niebieskie...CUDO.:loveu::loveu: Dziękuję Tobie Madziu za prześliczne napisy glitterowe dla mnie i mojego kochanego pupila Sukcesika.:B-fly::B-fly::B-fly::ylsuper: Jesteś zdolna bardzo i utalentowana.:loveu::loveu: Gratuluję.:multi: Sprawiłaś mi ogromną radość tymi iskrzącymi cudeńkami.:loveu::loveu: DZIĘKUJĘ BARDZO.:cunao: Quote
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzień dobry Magdaleno i Lori !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: Witam w sobotnie przedpołudnie, bardzo słoneczne i cieplutkie.Serdecznie pozdrawiam Cię Madziu, a śliczną Lorusię czule miziam w swoim oraz Sukcesika imieniu. Miłego dnia dziewczynki !!! P.S. Zapraszam do nas...mamy święto dzisiaj i poczęstunek. Quote
Madzik93 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Loona']Jak tam Lori się czuje? A dobrze. Dzisiaj sie świetnie wyspała bo spała ze mną w ciepłym łózeczku:razz: [quote name='marzenna79']Dzień dobry Magdaleno i Lori !!!!!!! Witam w sobotnie przedpołudnie, bardzo słoneczne i cieplutkie.Serdecznie pozdrawiam Cię Madziu, a śliczną Lorusię czule miziam w swoim oraz Sukcesika imieniu. Miłego dnia dziewczynki !!! P.S. Zapraszam do nas...mamy święto dzisiaj i poczęstunek. Witamy Marzenko serdecznie:multi: Wypilismy juz u Ciebie w galerii pifffko irlandzkie. Ale impreza dopiero sie zaczyna:razz: [SIZE=2] Gdzieś zagląda Zaspana minka W kuchni Malutka psinka :loveu: Z dołu Odechciało jej sie pozowac :eviltong: Z ukochaną piłeczką Patrzy na smakołyk który trzymam w rece Jakos tak posmutniała Skupiona minka Nie wiem dlaczego takie ciemne:shake: Przykład złodzieja jedzenia ze stołu:diabloti: ( w tle tatko) Naburmuszona Kizia Prosze o komentarze:cool3: Quote
shirrrapeira Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Psinka jest sliczna, to znaczy jest piekna. Quote
goldenka245 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hello:loveu::loveu: Jejku jaka cudna Kizia:loveu: A Lori fajnie wygląda jak błaga przy stole ;P Szkoda, że niektóre fotki takie ciemne... Quote
haska_12 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Nie no poprostu brak mi słów :loveu: Lori coraz piekniejsza :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 jejciu..jakie fajne :evil_lol::loveu::loveu: hiih, a na ostatnim to Kizia... a ja Kazio przeczytalam! :oops::evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Madzik13'] Witamy Marzenko serdecznie:multi: Wypilismy juz u Ciebie w galerii pifffko irlandzkie. Ale impreza dopiero sie zaczyna:razz: Dziękuję bardzo za wizytę u mnie.:p [SIZE=2][quote name='Madzik13'] [SIZE=2] Zaspana minka Z ukochaną piłeczką Naburmuszona Kizia Oooooooo !!!!!!! :multi::multi::multi: Nareszcie nowe foteczki.:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy !!!:multi: Najbardziej przypadły mi do gustu fotki zacytowane przeze mnie. :cool3: Są super !!!!!!! :thumbs: Lori uroczo wdrapuje się na stół...;) :evil_lol: Quote
Samturia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 kilka mi juz pokazywałaś... mizi mizi dla Lori i Kizi :) Quote
Loona Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Lori jak zwykle śliczna, Kizia modelka :evil_lol: Czekamy na więcej zdjęć ;) Quote
Madzik93 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='shirrrapeira']Psinka jest sliczna, to znaczy jest piekna. Dziekujemy, zapraszamy ponownie [quote name='goldenka245']Hello:loveu: Jejku jaka cudna Kizia:loveu: A Lori fajnie wygląda jak błaga przy stole ;P Szkoda, że niektóre fotki takie ciemne... Goldenka ona nie błaga one se sama bierze ze stołu :diabloti: [quote name='haska_12']Nie no poprostu brak mi słów :loveu: Lori coraz piekniejsza :loveu: No widzisz pieknieje mi pies na starosc:razz: [quote name='ß@$!@']jejciu..jakie fajne :loveu: hiih, a na ostatnim to Kizia... a ja Kazio przeczytalam! :oops::evil_lol: Kazio:roflt:+ jedna literka to bedzie moje nazwisko:multi: [quote name='marzenna79']Dziękuję bardzo za wizytę u mnie.:p [SIZE=2] Oooooooo !!!!!!! :multi: Nareszcie nowe foteczki.:loveu: Dziękujemy !!!:multi: Najbardziej przypadły mi do gustu fotki zacytowane przeze mnie. :cool3: Są super !!!!!!! :thumbs: Lori uroczo wdrapuje się na stół...;) :evil_lol: Lori raczej uroczo kradnie ze stołu:evil_lol: [quote name='gogunia']Cześć, piękne zdjęcia :loveu: :multi: Witamy i cieszymy sie ze ci sie podobają. [quote name='Samturia']kilka mi juz pokazywałaś... mizi mizi dla Lori i Kizi :) O ty rymowańcu:eviltong: [quote name='justys95'] Hehe...super...piękna jest...:) Super ze ci sie podoba mój piesek. [quote name='Loona']Lori jak zwykle śliczna, Kizia modelka :evil_lol: Czekamy na więcej zdjęć ;) Ciociu Loono nie ma wiecej zdjec:shake: Quote
Loona Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Madzik13 napisał(a):Ciociu Loono nie ma wiecej zdjec:shake: To trzeba zrobić :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [SIZE=2] [SIZE=4]Dzień doberek Magdaleno !!! :multi::loveu: Witaj Lori !!! :loveu::multi: [SIZE=5]Dzisiaj 1 kwietnia- PRIMA APRILIS !!! Niedziela palmowa dzisiaj !!! Święcimy palemki... [SIZE=4]Pozdrawiamy i życzymy miłej niedzieli.:loveu::loveu: Quote
Madzik93 Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='Loona']To trzeba zrobić :evil_lol: W miare moich mozliwosci postaram sie zrobic nowe:razz: [quote name='marzenna79'][SIZE=2] [SIZE=4]Dzień doberek Magdaleno !!! :multi::loveu: Witaj Lori !!! :loveu::multi: [SIZE=5]Dzisiaj 1 kwietnia- PRIMA APRILIS !!! Niedziela palmowa dzisiaj !!! Święcimy palemki... [SIZE=4]Pozdrawiamy i życzymy miłej niedzieli.:loveu::loveu: Dzien dobry Marzenko:multi: A mnie nikt nie zrobił wczoraj w konia:placz: Quote
Recommended Posts