goldenka245 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale ma super brzuszek:loveu::loveu::loveu::loveu: Super zdjęcie a jak lori ładnie "wpiernicza słonecznik" :loveu: Quote
Bewarka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Teraz mi się podoba :D pani ładna, psina ładna :) Quote
shirrrapeira Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Jaka ona jest malutka, ale jaka sliczniusia, ma taki slodziuchny pyszczek. Quote
shangri_la Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 witam ale elegancka ślicznotka :lol: i te wieeelkie oczy :loveu: pozdrawiam Quote
haska_12 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To zdjęcie wymiata :loveu: Słodkieeee :loveu: Quote
Ibazelka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Coz za uwodzicielskie spojrzenie :loveu: Sliczna psinka Quote
Juszes Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Madzik13 napisał(a):NOWE F[COLOR=Black]O[COLOR=LemonChiffon]T[COLOR=DarkOrchid]K[COLOR=Cyan]I [SIZE=2][COLOR=Black]Ja z Lori Pozycja wystawowa:evil_lol: Siedzi se Hopaj do mnie:cool3: Kradziej:angryy: Na mojej wersaleczce:p Tu wpiernicza słonecznik:eviltong: Kizia Robi stojke:cool3: patrzcie jaki ma dwukolorowy brzuch:lol: Styka na dzisiaj:eviltong: Komantowac:mad: Sliiiczne zdjątka ^^ tu juszes- sorka, ze nie zaglądalam na galeria, ogólnie na żadne nie zaglądalam, bo sobie zrobilam rpzerwe od dogo, ale juz wracam ^^ i obiecuje częsciej odwiedzać twoja galeryjkę =** Quote
Madzik93 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dobra wstawiam bo mi bedziecie ględzic do śmierci:eviltong: Na dworku Robimy siku:diabloti: W sobotni ranek wypoczynek na łózeczku rodziców:D Ale teraz macie komentowac jak chcieliscie:mad::mad: Quote
Samturia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 nooo super te foteczki... matko jak ona sie patrzy.. :) ale masz wyczesany banner :) Quote
Bewarka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Banner super...:D a na fotach leży jak królowa normalnie...:) Quote
Rinuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 i takim oto sposobem znalazlm sie u WAs:multi::multi: a fotki chyba fonem robisz co??:eviltong::eviltong::eviltong: a;e Lori to modelka:loveu::loveu: Quote
Madzik93 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Rinuś']i takim oto sposobem znalazlm sie u WAs:multi::multi: a fotki chyba fonem robisz co??:eviltong::eviltong::eviltong: a;e Lori to modelka:loveu::loveu: A no fonem z dwóch powodów: 1. Nie mam aparatu i narazie za mały budzet mam na niego:-( 2. Lori boi sie aparatu a komórki nie :D Quote
Loona Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Melduję, że zdjęcia dawno oglądnięte, tylko śladu nie zostawiłam ;) Teraz naprawiam błąd i proszę o nowe zdjęcia :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Madzik13'] W sobotni ranek wypoczynek na łózeczku rodziców:D Witaj Lori - śliczna sunieczko.:loveu: :multi: Dzień doberek Madzik ! :multi: :loveu: Przychodzę do WAS kochane dziewczynki z pierwszą wizytą i obiecuję odwiedzać często.:multi: :loveu: :loveu: Bardzo podoba mi się Lori, która ma piękne amerykańskie imię.:loveu: :loveu: Madzik Ciebie bardzo, bardzo lubię...:loveu: :loveu: Ty już wiesz za co !!!!!!! :cool3: Dziękuję Tobie bardzo za śliczne przeróbeczki.:loveu: Pozdrawiam WAS dziewczynki !!! :multi: :multi: Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 I juz śliczne pozowanie:-D No Lori tu pozuje jak aktoreczka.:loveu::loveu: Bardzo ładna fotka.:loveu: Tylko Madzik uważaj, bo udusisz śliczną Lori.:shake: ;) :cool3: A tu takie sobie ( Ja daremnie wyszłam) DLACZEGO MÓWISZ DAREMNIE ??? ŁADNIE TU WYSZŁAŚ MADZIK, BARDZO ŁADNIE. A LORI TO ŚLICZNOTKA. :) :) :) ;) ;) ;) Przeróbeczki Sukcesika. Wykonała Madzik:-D Quote
Recommended Posts