Madzik93 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 goldenka245 napisał(a):Siema Magda :D Spakowana do Meksyku? Sunia już wyszła od fryzjera? :eviltong: Dziś o 23 wyjeżdżamy trzema F16 do Meksyku! :cunao: Ja,Marta i Magda :D :cunao: Lori była juz u fryzjera. Teraz jest nagim polskim grzywaczem:eviltong:. Bo w Meksyku gorąco. Quote
goldenka245 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Madzik13 napisał(a):Lori była juz u fryzjera. Teraz jest nagim polskim grzywaczem:eviltong:. Bo w Meksyku gorąco. A ja Gordka nie dam do Fryza :D Bo mi go żal:evil_lol: Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 witam serdecznie :p wpadamy z rewizyta od Armaniego ale ktos tu ma jezora :eviltong: Quote
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 goldenka245 napisał(a):Oj Justyna nie bądź taka surowa:eviltong: Ja surowa? A skąd...:diabloti: baardzo ładnie wyszłaś Madzia :cool3::p Quote
Samturia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 noo Madza już obciAhana na wystawe w Meksyku ;) Quote
Madzik93 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Samturia napisał(a):noo Madza już obciAhana na wystawe w Meksyku ;) Nie ja. To Lori była u fryzjera:eviltong: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jak się czuje Lori? Masz jakieś nowe zdjęcia? :) Quote
Madzik93 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dobra dobra dam jakies zdjęcia teraz bo wczoraj miałam kare na kompa:angryy: Bedą to takie rózne zdjęcia jakie znalazłam na dysku, a nie jakies sesje zdjęciowe takze wiecie:eviltong: To jest moje ulubione zdjęcie:loveu: Lori w chusteczce;) Tu patrzyła na mojego tate który własnie jadł kiełbase:evil_lol: Bardzo stare zdjęcie (juz dawno nie mam tego fotela:p) Pod skos (ktos powiedział ze Lori wygląda tu jak jamnik:p) Ach te błagalne spojrzenie jak mu sie nie oprzec:roll: I moze dam troche zdjec Kizi zeby sie nie obraziła :D Sesja zdjęciowa Kizi pod pieknym oswietleniem (wykonane przez słynną fotografke Madzik (to ja:cool3:) jedynej w Polsce która uzywa telefonu komórkowego do zdjęc:eviltong:) A tu Kizia miała zrobioną przeze mnie fryzurą irokez (moja ulubiona:loveu: ta fryzura oczywiscie:eviltong:) Mysle ze Wam starczy co? A teraz jak zescie chcieli to komentujcie przynajmniej:mad: Quote
ewatr Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Madzik13'] Lori w chusteczce;) Sesja zdjęciowa Kizi pod pieknym oswietleniem (wykonane przez słynną fotografke Madzik (to ja:cool3:) jedynej w Polsce która uzywa telefonu komórkowego do zdjęc:eviltong:) A tu Kizia miała zrobioną przeze mnie fryzurą irokez (moja ulubiona:loveu: ta fryzura oczywiscie:eviltong:) Mysle ze Wam starczy co? A teraz jak zescie chcieli to komentujcie przynajmniej:mad: no na chwile wystarczy :eviltong: a co do tego ze zdjecia robine telefonem to musze pochwalic słynna fotografkę - wyszły znakomicie :lol: Quote
Madzik93 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ewatr napisał(a):no na chwile wystarczy :eviltong: a co do tego ze zdjecia robine telefonem to musze pochwalic słynna fotografkę - wyszły znakomicie :lol: A robione były takim badziewnym starym telefonem:roll: (Nokia 6610i) Quote
Loona Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Fajne zdjęcia, Lori na kanapie :loveu: Myślałam, że ona mniejsza jest :crazyeye: Quote
Madzik93 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Loona napisał(a):Fajne zdjęcia, Lori na kanapie :loveu: Myślałam, że ona mniejsza jest :crazyeye: OOoo Loona przyszła:loveu: Witamy, witamy. Ta krówka ma 10 kilosów:eviltong: Nie jest taka mała ani lekka:D Quote
Madzik93 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 A teraz Loona fotka specjalnie dla Ciebie:cool3: Zrobiłam ją teraz. Mozesz zobaczyc czym Lori jest teraz zajęta:eviltong: Quote
Loona Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Loona tu cały czas jest, ale nie zawsze ma co napisać ;) Lori jak Figaro, śpi ;) Mamy podobne psy :evil_lol: Quote
gogunia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 śliczna!!!:loveu: P.s. U nas nowe fotki, zapraszamy;) Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 haha, pańcia mnie dusi :-o:diabloti::evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No taaa.. mam zaproszenie do pustej galerii :mad: Dawać nowe fotki! Biegiem :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 haska_12 napisał(a):No taaa.. mam zaproszenie do pustej galerii :mad: Dawać nowe fotki! Biegiem :evil_lol: Pustej? Przeciez jest juz tyle fotek:shake: Quote
Madzik93 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 NOWE F[COLOR=Black]O[COLOR=LemonChiffon]T[COLOR=DarkOrchid]K[COLOR=Cyan]I [SIZE=2][COLOR=Black]Ja z Lori Pozycja wystawowa:evil_lol: Siedzi se Hopaj do mnie:cool3: Kradziej:angryy: Na mojej wersaleczce:p Tu wpiernicza słonecznik:eviltong: Kizia Robi stojke:cool3: patrzcie jaki ma dwukolorowy brzuch:lol: Styka na dzisiaj:eviltong: Komantowac:mad: Quote
Recommended Posts