Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :multi: jest IRDA, czekam na więcej fotek, po takiej przerwie to musisz nas nimi zasypać ;) Quote
Madzik93 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Wszystkim dziekuje za odwiedziny w galeri i napewno sie odwdzięcze za to. Loona fotki bedą jutro bo tata zabrał telefon do pracy:placz:. A za miesiąc telefon z aparatem bedzie moj:multi:Juz nie moge sie doczekac. Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A mi się wydaje czy zmiana bannerka nastała? Widzę, że wiosna przyszła :) Quote
Madzik93 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Tak Loona dobrze zauwazyłas. U mnie przed blokiem zaczęły juz rosnąc jakies kwiatki jutro dokładniej je obejrze. Wiosna idzie a wraz z nią moje prace nad bannerami które nauczyłam sie robuc tydzien temu. Jak chcesz to tez moge ci jakis zrobic:razz: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Madzik13 napisał(a):Tak Loona dobrze zauwazyłas. U mnie przed blokiem zaczęły juz rosnąc jakies kwiatki jutro dokładniej je obejrze. Wiosna idzie a wraz z nią moje prace nad bannerami które nauczyłam sie robuc tydzien temu. Jak chcesz to tez moge ci jakis zrobic:razz: Niooo, wiosna pełną parą idzie :loveu: Wreszcie, zaczynałam mieć depresję z braku słońca :cool3: Co do bannerka, nio pewnie że chcę, jak masz trochę wolnego czasu i pomysł, nie ma sprawy. Byle różowy nie był :p Quote
Madzik93 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):Niooo, wiosna pełną parą idzie :loveu: Wreszcie, zaczynałam mieć depresję z braku słońca :cool3: Co do bannerka, nio pewnie że chcę, jak masz trochę wolnego czasu i pomysł, nie ma sprawy. Byle różowy nie był :p OK nie bedzie rózowy (tez nie lubie tego koloru:eviltong:). Mysle ze jutro bede miała czas to troszke sie tym zajme. A ja tam wiosny i lata nie lubie:shake:. Tzn. wiosna jeszcze jakos ujdzie ale lata nie cierpie, za to zime uwielbiam. hyba w przyszłosci wyprowadze sie na biegun:diabloti: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Madzik13 napisał(a):chyba w przyszłosci wyprowadze sie na biegun:diabloti: Ze stadem haszczaków albo malamutów :loveu: Quote
Madzik93 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):Ze stadem haszczaków albo malamutów :loveu: W moim przypadku chyba raczej ze stadem bulterierów:diabloti: Quote
Madzik93 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Te fotki robiłam dzisiaj rano Lori w swojej budzie A tu juz na moim łózku:diabloti: Łapeczka Ostatnio podobał wam sie nosek wiec cyknęłam jego fotke drugi raz :D To ząbek Lori zakamieniony ( wybieram sie na ściąganie go) Ale sie rozwala:cool3: Inna pozyzja zwana kłębuszkiem :) Ogonek sie cieszy :D Tu Lori sie obraziła :diabloti: Lori i kawałek mojej nogi:diabloti: Wasze psy tez tak zawsze równo łapki kładą?:roll: A to juz w pokoju rodziców na dywanie (nie mogłam sie powstrzymac :D ) To tyle. Komentowac:mad: Quote
Samturia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Madzik13'] :loveu: :loveu: :loveu: Słooodkooo tu też świetnie :) sweeet:loveu: Łapaaaaa... do noooogiiii:diabloti: nosiu nosiu nosiu normalna pozycja... nic nowego... :P cudooownie leży :) ja bym była smutna gdyby sie na mnie pies obraził :P fajnie leży :) to tyle na dzisiaj :P Quote
Loona Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :multi: :multi: Nowe zdjęcia :multi: Fajniste jest to kołami do góry :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Śliczniasta psina :loveu: alee duużo zdjęć :D Quote
Madzik93 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Loona napisał(a)::multi: :multi: Nowe zdjęcia :multi: Fajniste jest to kołami do góry :evil_lol: Mowisz dokładnie tak samo jak moj tata " kołami do góry" :cool3: Quote
gogunia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czesć Madzik:p:multi:, sliczne foteczki Lori, i fajna Galeria:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzik93 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 No to moze jeszcze dam jakies fotki:roll: Moj chomiczek (juz za TM:placz:) To ja:diabloti: Lori lew:-o Kizia Chyba wystarczy co?:diabloti: Quote
Loona Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Chomik był syryjski? Ja miałam stado dżungarskich, tzn. nie na raz, w sumie przez kilka lat :evil_lol: Szkoda że chomiki tak krótko żyją :shake: Quote
Bewarka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Bez komentarza...:cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Oj Justyna nie bądź taka surowa:eviltong: hehe superowe fotki :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Twoje foty przypominają mi wygląd mojej koleżanki :diabloti::diabloti:. Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Hahaha, super fotki to i super psiak, wymiziaj Lori. Zapraszamy do Nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=6 ;-) Quote
goldenka245 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Siema Magda :D Spakowana do Meksyku? Sunia już wyszła od fryzjera? :eviltong: Dziś o 23 wyjeżdżamy trzema F16 do Meksyku! :cunao: Ja,Marta i Magda :D :cunao: Quote
DiDDlina85 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Śliczna suczka:) Ma słodki pyszczek:):loveu: Quote
Recommended Posts