Patinka2011 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Witam pragne sie przedstawić Nazywam się Beata mam 34 lata mieszkam w Łodzi z dwiema córkami 10 letnią Patrycją i 6 letnią Gabrysią Mamy równierz naszych zwierzęcych przyjaciuł Mopsiczka Tosia Na Zawsze ma 2 latka Westy Sunny Day Totus Tus i dwa koty persopodobne bo bez rodowodów. Bardzo powarznie jak i ja tak i moje córki zaraziłyśmy sie chorobą pt: WYSTAWY Zchorzenie nieuleczalne niestety:shake: Tak z naszą Sunny zaczełyśmy jeżdzić tu i tam W chwili obecnej czekamy na maluszki od naszej Sunny które pojawią sie ok walentynek Jest to mój pierwszy miot,pierwsze szczeniaczki pierwsze doświatczenie:oops: Jednak Sunny nie zamierza schodzić z ringu gdzie czuje sie jak ryba w wodzie,odchowamy maluszki,odkarmimy sie zrobimy na prawdziwą pięknosć i dalej na ring:multi: Jak narazie nasz pierwszy mały sukces był w Łodzi 19-09-2010r,ocena doskonała i 2 lokata Potem w Poznaniu oceny doskonałe i 4 lokata Kraków ocena doskonała. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Narazie jeszcze mam problemy ze wstawianiem fotek,kwestia czasu i wprawy wienc prosze ocierpliwosć i wyrozumiałość jesli coś pomieszam.:-(:-( Quote
Patinka2011 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Sunny z kotką Quote
Patinka2011 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Uploaded with ImageShack.us Sunny jako św mikołaj Uploaded with ImageShack.us Sunny i Tosia Uploaded with ImageShack.us Sama Tosieńka Uploaded with ImageShack.us I Tosia idzie na bal przebierańców:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://img444.imageshack.us/i/img2684n.jpg/ bardzo fajny duet :D Quote
Evelynkaa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Hallo hallo :multi: witamy i o więcej foteczek prosimy :D:D:D Quote
duzebzium Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Witamy! :multi: http://img259.imageshack.us/img259/9998/sanny2.jpg widzę, że Madzia z Borą też załapała się na zdjęcie :razz: Czekamy na więcej fotek! Quote
Czarna_Owieczka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 tak, tak, prosimy o więcej zdjęć! :multi: Quote
Guest Fusiafusia Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi: śliczny westik ! :loveu: :loveu: :loveu: zapraszamy do naszej yorkowej galerii ! Pozdrawiamy !!! Quote
Vesper Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Witam, pieski macie świetne! A fotka mopsiczki przebranej za bobasa:shiny::thumbs: no cudna po prostu...:diabloti: Ja również mam Pieska w typie westie- bo bez rodowodu, i do tego Stafficzkę i dwie Chihuahua. Również lubimy wystawy (tzn może nie wszystkie "my", bo Ariel-stafficzka, nie lubi). Na wystawach właśnie miałam przyjemność pierwszy raz lepiej poznać mopsiki i ich właścicieli- oczarowały zarówno mnie, jak i moją Mamę. Zapraszamy do naszej Galerii ("pieska imieniem Paco") i serdecznie pozdrawiamy. Quote
Recommended Posts