weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Zgłoszenia przyjmowane do 4 sierpnia. obsada sędziowska: grupa I Elżbieta Chwalibóg Wojciech Kramarski (owczarki Niemieckie) Ewa Dorota Sobolta Andrzej Zamoyski grupa II Kamila Chudalewska Elżbieta Chwalibóg Jolanta Jabłońska Dorota Pawlikowska-Rosół grupa III Aneta Sobkowska-Dopierała Eleonor & Tom Fleming UK (kennel Elfming) Dorota Kuczyńska-Standełło grupa IV Krystyna Opara grupa V Maria Zasada grupa VI Dorota Kuczyńska-Standełło grupa VII Piotr Śliwka grupa VIII Carol Coode UK (kennel WARRINGAH) Magdalena Świętoń grupa IX Elżbieta Junikiewicz Krystyna Opara grupa X Wiesława Misterka-Kluska opłaty: pierwszy pies70 złotychdrugi i kolejne60 złotychszczenięta20 złotychklasa Honorowa i Interchampiony psy ras polskichbezpłatnie (bez katalogu) od warunkiem wystawieniaw dniu wystawy120 złotych Wystawa odbędzie się na w Hali Polonia, oraz na przyległych terenach MOSiR przy ul.Dekabrystów 43 w Częstochowie. Quote
Agasia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 talut napisał(a):ja będę na 100% z beaglem :) my pomyslimy... ;) Z jednej strony pasuje, z drugiej trzeba pokombinowac czy sie oplaca :cool1: :lol: :mad: Quote
Godelaine Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 U nas zależy wszystko od tego, jak nam pójdzie na wystawach lipcowych. Jesli ukończymy młodziezowy championat, to Czestochowę sobie odpuścimy. Ale coś czuję, że przy naszym szczęściu jednak się tam pojawimy :lol: Quote
Elitesse Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ehh ale sie uwzieli na ta sama sedzine w tym roku :shake: Quote
weihaiwej Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Ja się wybieram na pewno, o ile jakieś siły wyższe;) mnie nie powstrzymają:P Quote
Pearl Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Jesli nie wybede zagranice w tym czasie - równiez w celach kynologicznych - napewno sie zjawię :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 weihaiwej napisał(a):Ja się wybieram na pewno, o ile jakieś siły wyższe;) mnie nie powstrzymają:P O nie! Nawet nie próbuj zasłaniać się jakimiś "siłami wyższymi" :mad: Ten weekend należy do nas :multi: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Chciałam jeszcze dodać, że służę pomocą. Jeśli ktoś będzie miał problemy z ustaleniem czegoś telefonicznie, bądź mail-owo, to postaram się w tej sprawie osobiście odwiedzić oddział. Myślę jednak, że nie powinniście mieć jakichkolwiek problemów, bo w naszym oddziele pracują bardzo miłe Panie :p Quote
$andwich Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ja też się na wystawie pojawię;). Na tej dzień wcześniej też będę:cool3:. Quote
solis Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 hej [SIZE=5]weihaiwej kiedy będziesz na wystawie ??:) widzę, że mieszkasz w Gliwicach, tam gdzie mój kumpel :) kto wie, może już się mijaliśmy hehe ... pozdrawiam PS. mój nick jest mylący dużo osób myśli, że jestem facetem - a tak :smhair2: nieee jest heh. Quote
weihaiwej Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 hej solis :) Na najbliższą wystawę wybieram się do Krakowa :) A w Gliwicach jestem prawie co tydzień na parę dni, teraz nie meiszkam tu na stałe, bo studiuje poza. Pozdrowionka! Quote
Dominika1987 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 A jak daleko jest z dworca do miejsca wystawy? Nie wiecie czy będą wpuszczać psa nie zgłoszonego na wystawę? Quote
Kelly Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 zależy z którego dworca... PKS->5 przystanków tramwajem :lol: PKP->4 przystanki tramwajem :cool3: Quote
aankaa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ja też będę :D Do miejsca wystawy mam nie więcej jak pięć minut drogi na nogach:lol: . To będzie debiut mój i mojego cavalierka :D (choć ma dwa latka) Quote
Elitesse Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 ciekawie zrobili z oplatami - po 18 sierpnia sa takie jak w dniu wystawy :razz: Quote
lidush Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Czy jest juz może rozpiska na rasy? Chodzi mi głównie o I grupę. Quote
flashka-g Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ja bym bardzo prosila rozpiske na wszytskie rasy..szczegolnie grupa III i IX Quote
aankaa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ja wczoraj zgłosiłam psiaka na wystawę :cool3: Ma ktoś rozpiskę gr. IX:razz:? Quote
Marek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Cześć. Termin przyjmowania zgłoszeń został przdłużony do 18.08.2006r. Więcej informacji (wykaz sędziów i formularze zgłoszeń ) na stronie www.zkwp-czestochowa.org.pl Pozdrawiam.:multi: Quote
Recommended Posts