Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
BYl tylko jeden w klasie szczeniat pies
AZUERO AURIGENA Bohemia Acro (Hollywood IT- Fiti Blue Elegance)

Tak, dokładnie o tego pieska mi chodzi.

Wie ktoś może jaką miał ocene? Albo jakieś zdjęcie? Bym była ogromnie wdzięczna;)

Posted

Lulla Luck, ten aussie dostał ocenę wybitnie obiecującą i zdaje się, że bardzo podobał się sędziemu;). Prawie cały czas stałam przy stoliku sędziowskimna ringu owczarków w oczekiwaniu na collaki, więc trochę posłuchałam opisów, żeby się poedukować i w innych rasach:razz:.

Posted

Meggy!!!!A BiS-a Juniorow nie masz gdzies moze?????Z tego co widziałam nie ma w albumie :placz: ,a była by taka fajna pamiatka......to juz przedostatnia wystawa mojej Bulki w juniorach i staneła na pudle ;)

Posted

resuruss napisał(a):
Meggy!!!!A BiS-a Juniorow nie masz gdzies moze?????Z tego co widziałam nie ma w albumie :placz: ,a była by taka fajna pamiatka......to juz przedostatnia wystawa mojej Bulki w juniorach i staneła na pudle ;)

Niestety, BIS Juniorów odbył się PRZED zakończeniem sędziowania na ringach, m.in. sznaucerów i Meggy nie zdążyła.

Organizacja do dup.y. Wstyd mi za moje miasto :(

edit: poza tym nie było nawet żadnego nagłośnienia, żeby ludzie z poza hali mogli się dowiedzieć, że są już finały. Eh :/

Posted

Dokładnie Resss,ja mówi Czarne Gwiazdy..Byliśmy wszyscy w szoku wchodząc na halę, że już po BIS-ach juniorów!!! :(

Na następnej postaram się bardziej..Mam nadzieję, że w Chorzowie się spotkamy, a myślę, że Wrocław to już napewno...

Posted

Meggy - dzięki za foto - moja sucz też się załapała na foto nr 13 / szczęsliwy numerek:evil_lol: /.

To dobrze że nie zostaliśmy na finały, bo z tego co tu można przeczytać to tylko można było sobie nerwów popsuć:angryy:

ale za to Chorzów na pewno nam to wszystko wynagrodzi :multi: - ten związek zawsze organizował Super wystawę i ma zawsze pięknie przygotowane konkurencje finałowe i olbrzymią ilość nagród.

Pozdrawiam

Posted

Ress, szkoda, że tak to się ułozyło..W Chorzowie będzie lepiej ;)

Dzięki kochanej Gabrysi będę tam, a jak widzę i więcej osób będzie!!SUPER!!

Już dziś ładuję baterie,cobym się nie najadła strachu, jak w Częstochowie, ale na szczęście bateryjki wytrzymały do końca ;)

Posted

Mam nadzieje ,ze foteczki beda na stronie oddzialu w Czestochowie.....bo ktos na pewno cykal ,ale ja na ringu nie patrze na nic innego tylko na mojego psa ;) ,wiec nie wiem kto i kiedy ;)
W Chorzowie bedzie mam nadzieje lepiej,ale juz na pudle nie staniemy :shake: ,przeciez nie mozna tak tydzien w tydzien :eviltong:
Zobaczymy co bedzie z para....bo u nas w Polsce nikt grzywek nie wystawia jako pary w dwoch wersjach - nagiej i owlosionej - bede pionionierka :lol:

Posted

Polna napisał(a):
po weteranach, były juniory i tez nie bylo zadnej informacji, aby udac sie na ring przygotowawczy... Obudziłam psa i z samej góry "ławek" zbiegałam, a raczej przedzierałam się przez ludzi , bo ktos z yorkiem zastawił zejście kennelem :mad:

A o Fancie napisali w gazecie. :cool3: Jest zdjęcie i taki oto opis: "Beagle z Celestynowskiego Uroczyska ma w rodowodzie imię Fatma, ale w domu nazywana jest Fantą. - To już jej któraś z kolei wystawa - mówi Aleksandra Gach z Łodzi, opiekunka sześciomiesięcznej suczki. - Beagle można trzymać nawet w bloku. Sprawdzą się bez problemu, nawet z małymi dziećmi, o ile zapewnimy im dużo ruchu, bo muszą biegać codziennie około 40 kilometrów."

Posted

Błyskotka napisał(a):
A uchwycił ktoś może jakieś Chowy ?

A może ktoś ma jakiegos husky na fotce? i poproszę o stawkę siberianów :roll:

Posted

troche to pozmieniał :crazyeye: , więc wybaczcie :(
powiedziałam, ze moga mieszkac w bloku pod warunkiem duzej dawki ruchu (agility i praca z psem, ale tego chyba nie brali pod uwage :shake: ), ale nie 40km Wybrali wybiórczo, strasznie mi teraz wstyd :question: :sadCyber:

nawet wiek psa mi zmienili no comment...

dobrze, ze ukazało się tylko w GW Częstochowa

Posted

Polna nie przejmuj się. Wiadomo, że gazety lubią dopisać coś od siebie ;)
Dzisiaj ukazał sie artykuł o zwycięscy BIS-u czyli o Macho Martyny. Maja bardzo ładne zdjęcie razem ;)
Jeszcze raz GRATULACJE dla wszystkich :D