Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wtatara napisał(a):
co do Allegro to zależy jakie robisz- czy zwykłe, czy wyróznione. Za zwykłe płaci sie grosze, wyróznione to juz wieksze kwoty

hm...większe to jakie tak mniej więcej >?
a jest ktoś na dogo kto mógłby mu zrobić takie cuś jak ja za to zapłacę?
bo ja nie mam pojęcia jak niestety...

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dogo jest sporo osób, które robią piękne allegra. Za zwrot kosztów na pewno pomogą. Tylko teraz choinka nie mogę sobie przypomnieć nikogo konkretnego...:oops:
Ale jak coś to zaraz napiszę!
My mamy co prawda konto na allegro, ale ja nie potrafię robić takich ładnych aukcji. A te najbardziej przyciągają uwagę.

Posted

ok, Evelka będę wdzięczna za info. Poldek ma się świetnie w dalszym ciągu. niedługo wrzucę nowe zdjęcia. byłam wczoraj jeszcze sprawdzić mu chipa, ale nie ma.

Posted

Polduś super :) już mnie kolana bolą, bo on cały czas tylko na kolanach i na kolanach :) był jeden mail. pan z Radomia. ale jeszcze się zastanawia, chciał tylko więcej zdjęć. ma odpisać jakby się zdecydował to będziemy robić wizytę, ale coś nie czuję tego domku. no zobaczymy.

Posted

Kurcze a coz tym allegro????
Może to by dało jakis efekt.. :(
Ja niestety nie mam konta, ale może ktoś mógłby zrobić. Napisze do abero może ona da rede ;)

Posted

rozumiem. to nie musi być wyróżnione w takim razie, ale ważne żeby było to allegro bo domek jest naprawdę pilnie potrzebny, Poldek się już bardzo przyzwyczaił do nas, to wrażliwy piesek...poza tym 17-tego pewnie będzie mój następny tymczasowicz i nie wiem jak się dogadają.

Posted

[quote name='abero']http://allegro.pl/poldek-w-typie-jagdterriera-pilnie-szuka-domu-i1409834572.html
Allegro dla Poldzia. Nie jest piękne, bo ja tylko takie zwyczajne potrafię. Nie wyróżnione ale pogrubione. Ja pokrywam koszt. Nie odzywam się, ale ślędzę losy Poldzia od czasu "polowania" na suczkę, która zniknęła. Powodzenia dla cudnego chłopaka!

abero! bardzo dziękujemy!!! joj no to jest cudna wiadomość - mamy allegro :D nie mogę zobaczyć teraz bo jest jakaś przerwa techniczna na allegro, ale naprawdę wielki dzięki :) Poldziu dziękuje i pozdrawia!

Posted

Naprawdę nie ma za co, Kenny. Ja nie umiem robić takich bajeranckich allegro z rozstrzelonym tekstem i ładnym tłem, ale jak ktoś się psiakiem zainteresuje, to ważna jest dla niego chyba teść i zdjęcia, a nie forma. Już kilka bardzo fajnych domów znalazłam dla psiaków dzięki takim właśnie zwyczajnym aukcjom. Trzymam kciuki za Poldzia. :-)