Kenny Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 wtatara napisał(a):co do Allegro to zależy jakie robisz- czy zwykłe, czy wyróznione. Za zwykłe płaci sie grosze, wyróznione to juz wieksze kwoty hm...większe to jakie tak mniej więcej >? a jest ktoś na dogo kto mógłby mu zrobić takie cuś jak ja za to zapłacę? bo ja nie mam pojęcia jak niestety... Quote
Evelka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Na dogo jest sporo osób, które robią piękne allegra. Za zwrot kosztów na pewno pomogą. Tylko teraz choinka nie mogę sobie przypomnieć nikogo konkretnego...:oops: Ale jak coś to zaraz napiszę! My mamy co prawda konto na allegro, ale ja nie potrafię robić takich ładnych aukcji. A te najbardziej przyciągają uwagę. Quote
Kenny Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ok, Evelka będę wdzięczna za info. Poldek ma się świetnie w dalszym ciągu. niedługo wrzucę nowe zdjęcia. byłam wczoraj jeszcze sprawdzić mu chipa, ale nie ma. Quote
wtatara Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Vanilek miał takie Allegro i dzięki niemu znalazł domek Quote
Kenny Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 no właśnie, dlatego tak chciałabym dla niego to allegro. no zobaczymy. Quote
Kenny Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Polduś super :) już mnie kolana bolą, bo on cały czas tylko na kolanach i na kolanach :) był jeden mail. pan z Radomia. ale jeszcze się zastanawia, chciał tylko więcej zdjęć. ma odpisać jakby się zdecydował to będziemy robić wizytę, ale coś nie czuję tego domku. no zobaczymy. Quote
Kenny Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 podniosę Poldunia, może więcej osób tutaj zajrzy...Poldek by chciał już mieć swój domek...:( Quote
fizia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Tyle osób szuka niewielkich, nakolankowych przytulaków - Polduś to przecież ideał :) Quote
Kenny Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 no właśnie, a jak na razie poza tym jednym mailem nie było ani jednego maila czy telefonu...:( Quote
wtatara Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 mam prośbę wpisz tę kwotę na wątku Vanilka że otrzymałaś z jego pieniążków Quote
Kenny Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 a mogę prosić linka do tego wątku ? Quote
fizia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/192954-Vanilek-potrzebuje-dalszego-wsparcia-na-hotelik-i-leczenie/page42 tu jest Wanilek Quote
paoiii Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Kurcze a coz tym allegro???? Może to by dało jakis efekt.. :( Ja niestety nie mam konta, ale może ktoś mógłby zrobić. Napisze do abero może ona da rede ;) Quote
MartynaP Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jakie to ma byc zwykle wyroznione? z jakims szablonem? Quote
Kenny Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 jejku nie wiem jakie, ja się nie znam, jakieś chwytliwe na pewno. pokryję koszty, ale nie wiem jakie są ceny za wyróżnienie itp... Quote
wtatara Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 nie wiem czy jest sens płacić za wyróznienie. Mnie robiła dla Vanilka dziewczyna z Dogo piekne Allegro. Nie pamietam i płaciłam ale pies dzieki niemu znalazł dom Quote
Kenny Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 rozumiem. to nie musi być wyróżnione w takim razie, ale ważne żeby było to allegro bo domek jest naprawdę pilnie potrzebny, Poldek się już bardzo przyzwyczaił do nas, to wrażliwy piesek...poza tym 17-tego pewnie będzie mój następny tymczasowicz i nie wiem jak się dogadają. Quote
abero Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 http://allegro.pl/poldek-w-typie-jagdterriera-pilnie-szuka-domu-i1409834572.html Allegro dla Poldzia. Nie jest piękne, bo ja tylko takie zwyczajne potrafię. Nie wyróżnione ale pogrubione. Ja pokrywam koszt. Nie odzywam się, ale ślędzę losy Poldzia od czasu "polowania" na suczkę, która zniknęła. Powodzenia dla cudnego chłopaka! Quote
Kenny Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='abero']http://allegro.pl/poldek-w-typie-jagdterriera-pilnie-szuka-domu-i1409834572.html Allegro dla Poldzia. Nie jest piękne, bo ja tylko takie zwyczajne potrafię. Nie wyróżnione ale pogrubione. Ja pokrywam koszt. Nie odzywam się, ale ślędzę losy Poldzia od czasu "polowania" na suczkę, która zniknęła. Powodzenia dla cudnego chłopaka! abero! bardzo dziękujemy!!! joj no to jest cudna wiadomość - mamy allegro :D nie mogę zobaczyć teraz bo jest jakaś przerwa techniczna na allegro, ale naprawdę wielki dzięki :) Poldziu dziękuje i pozdrawia! Quote
abero Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Naprawdę nie ma za co, Kenny. Ja nie umiem robić takich bajeranckich allegro z rozstrzelonym tekstem i ładnym tłem, ale jak ktoś się psiakiem zainteresuje, to ważna jest dla niego chyba teść i zdjęcia, a nie forma. Już kilka bardzo fajnych domów znalazłam dla psiaków dzięki takim właśnie zwyczajnym aukcjom. Trzymam kciuki za Poldzia. :-) Quote
Kenny Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 dzięki raz jeszcze :) jest za co, bo ja zupełnie nie potrafiłam się za to zabrać. ważne, że mamy wreszcie allegro :) Quote
MartynaP Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 no to domki...dzwonic i kochać Poldzia !!! ;) Quote
Recommended Posts