Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak ustalę naszą grupę - to wtedy będę rezerwowała.
A ostateczne zapisy będę zbierała pod koniec października. Teraz nie za bardzo mam na to czas...
Pzdr.

Ok. to czekamy :lol: .

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak ustalę naszą grupę - to wtedy będę rezerwowała.
A ostateczne zapisy będę zbierała pod koniec października. Teraz nie za bardzo mam na to czas...
Pzdr.

Asiaczek,
Potwierdzam swój udział- nocleg grupowy oczywiście Czy nadal aktualny jest busik?

Posted

Martynko, oczywiście u Pani Teodozji, ale z tego co wiem już dawno nie ma u niej miejsc.
Z dojazdem nie ma tragedii, jak coś pogubimy się razem ;) :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak. Busik będzie. A może i dwa.:lol:
Pzdr.

Dzięki za info czekam więc na sygnał dotyczący rezerwacji grupowej i busika - jak pisałaś wcześniej to będzie koniec października CZEKAMY WIĘC NA SYGNAŁ POZDRAWIAM

Posted

Ja tyż chcę!!! I nocleg i busa i ciasto Asiaczka, jadłam we Wrocławiu było super!!!! Dzięki - nie miałam okazji wczesniej podziękować... Ja tzn. Baśka i labki sztuk dwa - sucz i psiun.

Posted

Tak jak pisałam wcześniej: pod koniec paxdziernika rzucam temat na DGM i czekam na Wasze odezwy. Gdy będę znała ilośc osób, psów (z podaniem rasy), to decydujemy, jakie samochody wynajmujemy. I zamawiamy noclegi, grupowe, a jakże, aby było taniej!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak jak pisałam wcześniej: pod koniec paxdziernika rzucam temat na DGM i czekam na Wasze odezwy. Gdy będę znała ilośc osób, psów (z podaniem rasy), to decydujemy, jakie samochody wynajmujemy. I zamawiamy noclegi, grupowe, a jakże, aby było taniej!
Pzdr.

SUPER CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ - DO USŁYSZENIA I DO ZOBACZENIA

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tybetan - rozumiem, że Ty także jakoś dojedziesz do W-wy?
Pzdr.
Mieszkam tuż pod Warszawą w Ożarowie Mazowieckim od Tesco na Połczyńskiej to 5 min samochodem. Więc praktycznie to Warszawa. Pozdrawiam serdecznie

Posted

efra-husky napisał(a):
Pytanie do tych co już zgłoszeni i jadą - Powiedzcie mi proszę czy Wilno przyjmuje zgłoszenia przez email i czy na email odpowiadają?

Na obydwa Twoje pytania odpowiem krótko TAK :) i co mi się bardzo u Nich podoba odrazu mam wyliczone ile kaski musze w sumie zapłacić :)
Nie wiem jak do innych zgłaszającycha ale do mnie potwierdzenie przyjecia dochodzi już po 2 dniach zgłoszenia :cool3:

Pozdrawiam.

Posted

Diamant napisał(a):
Na obydwa Twoje pytania odpowiem krótko TAK :) i co mi się bardzo u Nich podoba odrazu mam wyliczone ile kaski musze w sumie zapłacić :)
Nie wiem jak do innych zgłaszającycha ale do mnie potwierdzenie przyjecia dochodzi już po 2 dniach zgłoszenia :cool3:

Pozdrawiam.

U mnie było jak powyżej :lol: .