Musiałek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 tybetan Podajesz błędne informacje ponieważ : Piszesz o pażdzierniku a informacja dotyczy wystawy grudniowej - która juz ma swoj osobny topik Quote
tybetan Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Musiałek']tybetan Podajesz błędne informacje ponieważ : Piszesz o pażdzierniku a informacja dotyczy wystawy grudniowej - która juz ma swoj osobny topik JUŻ SKORYGOWAŁAM - dzieki za bystrośc umysłu- szukam więc topicu na ten temat i juz zmykam z tym tematem z Vilna CACIB-owego Quote
Musiałek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 tybetan napisał(a):JUŻ SKORYGOWAŁAM - dzieki za bystrośc umysłu- szukam więc topicu na ten temat i juz zmykam z tym tematem z Vilna CACIB-owego zapraszam :) może się spotkamy, szczególnie że 03.12 można od razu pociągnąć na Łotwę do Liepaja - też krajówka Quote
tybetan Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Musiałek napisał(a):zapraszam :) może się spotkamy, szczególnie że 03.12 można od razu pociągnąć na Łotwę do Liepaja - też krajówka Dzięki za zaproszenie -przemyślę sprawę (do ułożenia jest tylko : dziecko, praca,transport, finanse) ale dla psiarzy wiadomo rzeczy niemożliwe staja się banalnie proste jeżeli chodzi o psy oczywiście :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='tybetan']Wystawa CAC w Vilnie jest 2 grudnia (sorry za pomyłkę w dacie) Podaję głowne informacje o tej wystawie: ALL BREEDS NATIONAL DOG SHOW ( CAC ) in Vilnius, 2 of December, 2006 at the Hall “SPORTIMA” SĘDZIOWIE: Ramunė Kazlauskaitė (Lietuva); Irina Trifonova (Rusija); Gunnar Jensen (Norvegija); Paul Stanton (Švedija); Torbjorn Skaar (Švedija); Laszlo Erdos (Vengrija); Janosne Balazsovits (Vengrija); Peter Harsanyi (Vengrija); Zsuzsanna Petik (Vengrija); Anka Redlicka (Lenkija). LINK DO STRONY WWW: www.vsmb.tinkle.lt [SIZE=1]TERMINY ZGŁOSZEŃ: till 2006-09-15 25EUR; till 2006-10-15 30EUR; till 2006-11-15 35EUR; Jeżeli strona związku litewskiego dobrze działa (a wiemy że jest z tym różnie) to tam również pojawiły się juz informacje o tej wystawie. Ja, niestety, nie skorzystam. Termin ... Pzdr. Quote
cisa&fritz Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 male pytanie - czy jest w ogole mozliwe placic na miejscu? czy od razu na konto? ja zrozumialam, ze od razu na konto, ale znajoma twierdzi,ze w zeszlym roku jej znajoma:cool1:placila na wystawie. czy ktos wie cos NA PEWNO:) ? Quote
dorotal Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Mozna placic na miejscu w wysokosci takiej w jakim terminie sie zglaszalo. Ja jak zglaszalam mailem to dostalam odpowiedz ze psy sa przyjete i ile mam zaplacic na wystawie Quote
Asiaczek Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Można płacić na miejscu tak, jak napisała dorotal. W tym roku , na letnim Wilnie tak bylo i nie było żadnych dodatkowych, ukrytych opłat. Ja na potwierdzeniu też dostałam już wyliczoną kwotę, która zgadzała się z moim wyliczeniem. Pzdr. I tak właśnie zrobię. Pzdr. Quote
Mokisia Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Moka zgłoszona. Czekamy na potwierdzenie.:mad::mad::mad: Quote
cisa&fritz Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Asiaczek i Doratal - serdecznie dziekuje :)) Quote
simbik Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Chyba czas zacząć robić ustalenia odnośnie hoteliku :roll: . Czy to jeszcze zawcześnie? Może mógłby się wypowiedzieć w tej kwestii ktoś z większym doświadczeniem w podróżach na Litwę niż ja :lol: . Quote
Asiaczek Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Jak dla mnie to trochę za wcześnie... Pzdr. Quote
beluszka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Moim zdaniem pora najwyzsza :) Potem mogą byc problemy :) My rezerwowaliśmy jeszcze w sierpniu... Quote
Diamant Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 beluszka napisał(a):Moim zdaniem pora najwyzsza :) Potem mogą byc problemy :) My rezerwowaliśmy jeszcze w sierpniu... Tez tak uważam - od razu po sierpniowej zarezerwowałam "miejscówke" w hoteliku. Pozdrawiam. Quote
simbik Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 My jak wcześniej pisałam piszemy się na wspólny nocleg: 2 osoby + 2 psy :lol: . Quote
Martyna Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 beluszka napisał(a):Moim zdaniem pora najwyzsza :) Potem mogą byc problemy :) My rezerwowaliśmy jeszcze w sierpniu... hihihi czyzby u p. Teodozji :D ? Quote
karenina Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Martyna napisał(a):hihihi czyzby u p. Teodozji :D ? My tez mamy zarezerwowane spanko u p. Teodozji ;) Quote
Martyna Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 hahaha smiesznie :-) nas na zimowym CACIBie nie bedzie, ale na Litwie zawsze tam spimy :D Quote
karenina Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Martyna napisał(a):hahaha smiesznie :-) nas na zimowym CACIBie nie bedzie, ale na Litwie zawsze tam spimy :D Martyna, a łatwo tam trafic z wilna? Quote
Martyna Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 karenina napisał(a):Martyna, a łatwo tam trafic z wilna? Sa dwie drogi - jedna dluzsza, ale latwiejsza to po znakach na Nemencine (chyba) i dalej do Bezdonys :-) druga wcale nie taka straszna to trzeba jechac na to Nemencine i kiedy konczy sie droga przedzielona pasem zieleni z drzewkami to trzeba skrecic prawo, z tego co pamietam przy tym skrecie jest spora reklama jakiegos osrodka wypoczynkowego i dalej prosto glowna droga :-) Jak jedziesz ta pierwsza trasa to w samym Bezdonys to 1 albo 2 zakret w prawo... aaa zapisz sobie numer kom do Pani Teodozji, jak sie zgubicie to jej maz wyjezdzie po Was na stacje benzynowa przed Nemencine :D po nas raz wyjezdzali chyba o 2 w nocy ;-) Quote
karenina Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Martyna napisał(a):Sa dwie drogi - jedna dluzsza, ale latwiejsza to po znakach na Nemencine (chyba) i dalej do Bezdonys :-) druga wcale nie taka straszna to trzeba jechac na to Nemencine i kiedy konczy sie droga przedzielona pasem zieleni z drzewkami to trzeba skrecic prawo, z tego co pamietam przy tym skrecie jest spora reklama jakiegos osrodka wypoczynkowego i dalej prosto glowna droga :-) Jak jedziesz ta pierwsza trasa to w samym Bezdonys to 1 albo 2 zakret w prawo... aaa zapisz sobie numer kom do Pani Teodozji, jak sie zgubicie to jej maz wyjezdzie po Was na stacje benzynowa przed Nemencine :D po nas raz wyjezdzali chyba o 2 w nocy ;-) Dzięki serdeczne. Jak znam moje zdolnosci to też sie zgubimy :roll: Quote
Polna Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 simbik napisał(a):My jak wcześniej pisałam piszemy się na wspólny nocleg: 2 osoby + 2 psy :lol: . To mnie tez dopiszcie co 2 osoby i jeden pies :cool3: Quote
tulasy Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 2 osoby + 1 pies z Łodzi, ale zabieramy jeszcze 2 osoby z psem z Warszawy. Może tam zmienimy auto, ale to uzgadniac będziemy już po światówce. Quote
Juta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Witam, witam. Chcę spytać nieśmiało - kim jest owa Pani Teodozja? Ja też jadę i poszukuję w miarę taniego noclegu... Czy ktoś byłby tak miły i mógłby mi podać jakieś namiary na takowy, bo ni choroby nie mogę nic znaleźć:shake: Quote
Recommended Posts