Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Musiałek']tybetan

Podajesz błędne informacje ponieważ :

Piszesz o pażdzierniku a informacja dotyczy wystawy grudniowej - która juz ma swoj osobny topik

JUŻ SKORYGOWAŁAM - dzieki za bystrośc umysłu- szukam więc topicu na ten temat i juz zmykam z tym tematem z Vilna CACIB-owego

Posted

tybetan napisał(a):
JUŻ SKORYGOWAŁAM - dzieki za bystrośc umysłu- szukam więc topicu na ten temat i juz zmykam z tym tematem z Vilna CACIB-owego

zapraszam :) może się spotkamy, szczególnie że 03.12 można od razu pociągnąć na Łotwę do Liepaja - też krajówka

Posted

Musiałek napisał(a):
zapraszam :) może się spotkamy, szczególnie że 03.12 można od razu pociągnąć na Łotwę do Liepaja - też krajówka

Dzięki za zaproszenie -przemyślę sprawę (do ułożenia jest tylko : dziecko, praca,transport, finanse) ale dla psiarzy wiadomo rzeczy niemożliwe staja się banalnie proste jeżeli chodzi o psy oczywiście :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='tybetan']Wystawa CAC w Vilnie jest 2 grudnia (sorry za pomyłkę w dacie)
Podaję głowne informacje o tej wystawie:
ALL BREEDS NATIONAL DOG SHOW ( CAC )
in Vilnius, 2 of December, 2006 at the Hall “SPORTIMA”

SĘDZIOWIE:
Ramunė Kazlauskaitė (Lietuva);
Irina Trifonova (Rusija);
Gunnar Jensen (Norvegija);
Paul Stanton (Švedija);
Torbjorn Skaar (Švedija);
Laszlo Erdos (Vengrija);
Janosne Balazsovits (Vengrija);
Peter Harsanyi (Vengrija);
Zsuzsanna Petik (Vengrija);
Anka Redlicka (Lenkija).

LINK DO STRONY WWW:
www.vsmb.tinkle.lt

[SIZE=1]TERMINY ZGŁOSZEŃ:
till 2006-09-15 25EUR;

till 2006-10-15 30EUR;
till 2006-11-15 35EUR;

Jeżeli strona związku litewskiego dobrze działa (a wiemy że jest z tym różnie) to tam również pojawiły się juz informacje o tej wystawie.
Ja, niestety, nie skorzystam. Termin ...
Pzdr.

Posted

male pytanie - czy jest w ogole mozliwe placic na miejscu? czy od razu na konto? ja zrozumialam, ze od razu na konto, ale znajoma twierdzi,ze w zeszlym roku jej znajoma:cool1:placila na wystawie. czy ktos wie cos NA PEWNO:) ?

Posted

Można płacić na miejscu tak, jak napisała dorotal. W tym roku , na letnim Wilnie tak bylo i nie było żadnych dodatkowych, ukrytych opłat. Ja na potwierdzeniu też dostałam już wyliczoną kwotę, która zgadzała się z moim wyliczeniem.
Pzdr. I tak właśnie zrobię.
Pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

Chyba czas zacząć robić ustalenia odnośnie hoteliku :roll: . Czy to jeszcze zawcześnie? Może mógłby się wypowiedzieć w tej kwestii ktoś z większym doświadczeniem w podróżach na Litwę niż ja :lol: .

Posted

beluszka napisał(a):
Moim zdaniem pora najwyzsza :) Potem mogą byc problemy :)
My rezerwowaliśmy jeszcze w sierpniu...

Tez tak uważam - od razu po sierpniowej zarezerwowałam "miejscówke" w hoteliku.

Pozdrawiam.

Posted

karenina napisał(a):
Martyna, a łatwo tam trafic z wilna?

Sa dwie drogi - jedna dluzsza, ale latwiejsza to po znakach na Nemencine (chyba) i dalej do Bezdonys :-) druga wcale nie taka straszna to trzeba jechac na to Nemencine i kiedy konczy sie droga przedzielona pasem zieleni z drzewkami to trzeba skrecic prawo, z tego co pamietam przy tym skrecie jest spora reklama jakiegos osrodka wypoczynkowego i dalej prosto glowna droga :-) Jak jedziesz ta pierwsza trasa to w samym Bezdonys to 1 albo 2 zakret w prawo...

aaa zapisz sobie numer kom do Pani Teodozji, jak sie zgubicie to jej maz wyjezdzie po Was na stacje benzynowa przed Nemencine :D po nas raz wyjezdzali chyba o 2 w nocy ;-)

Posted

Martyna napisał(a):
Sa dwie drogi - jedna dluzsza, ale latwiejsza to po znakach na Nemencine (chyba) i dalej do Bezdonys :-) druga wcale nie taka straszna to trzeba jechac na to Nemencine i kiedy konczy sie droga przedzielona pasem zieleni z drzewkami to trzeba skrecic prawo, z tego co pamietam przy tym skrecie jest spora reklama jakiegos osrodka wypoczynkowego i dalej prosto glowna droga :-) Jak jedziesz ta pierwsza trasa to w samym Bezdonys to 1 albo 2 zakret w prawo...

aaa zapisz sobie numer kom do Pani Teodozji, jak sie zgubicie to jej maz wyjezdzie po Was na stacje benzynowa przed Nemencine :D po nas raz wyjezdzali chyba o 2 w nocy ;-)

Dzięki serdeczne. Jak znam moje zdolnosci to też sie zgubimy :roll:

Posted

simbik napisał(a):
My jak wcześniej pisałam piszemy się na wspólny nocleg: 2 osoby + 2 psy :lol: .

To mnie tez dopiszcie co 2 osoby i jeden pies :cool3:

Posted

Witam, witam. Chcę spytać nieśmiało - kim jest owa Pani Teodozja? Ja też jadę i poszukuję w miarę taniego noclegu... Czy ktoś byłby tak miły i mógłby mi podać jakieś namiary na takowy, bo ni choroby nie mogę nic znaleźć:shake: