Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Musiałku, zapisałam: 2 osoby + 2 psy (tylko nocleg). Pzdr. Quote
Asdf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Hotel który ja polecam jest sprawdzony i już raz była tam rezerwacja z dogomani, chyba,że nie jestescie zainteresowani, bo widze,że asiaczek robi odrebną liste... Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 USH - ja mam taki link: www.europolis.lt Pzdr. Quote
Asdf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 w tym hotelu byłam i o ten sam mi chodzi, czyli super :) Quote
Asiaczek Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 No to spokojnie czekamy na wyklarowanie się składu. Nic pilnego. Czasu jest jeszcze dość. pzdr. Quote
Genie Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Asiaczek napisał(a):Znam wersję: CAC z wiosennego Wilna + sierpniowe Wilno + grudniowe 1xCAC = Champion Litwy (bez wymaganego odstępu czasowego). Pzdr. A czy wersja - 2 x CAC z wiosennego Wilna + CAC z grudnia = Champion Litwy bez wymaganego odstępu czasowego? Quote
Asiaczek Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='Genie']A czy wersja - 2 x CAC z wiosennego Wilna + CAC z grudnia = Champion Litwy bez wymaganego odstępu czasowego? Genie - nie mam pojęcia, ale może po prostu zadzwoń i się spytaj. Ale chyba nic z tego.. Pzdr. Quote
Mokisia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ja też bym była chętna. Pczytam sobie dokładnie ten wątek. bo musze poznać wszystkie formalności związane ze zgłoszeniem. A czy wy zgłaszaliście przez net? Dostaje się wtedy jakieś potwierdzenie? Ja jechałabym z dużą, nietowarzyską i zmierzłą sunią( akita):razz::razz::razz: Moge wziąc większe auto(musso) to mozna by moke dać na pake i wtedy jeszcze ktoś z małym lub średnim(ale błągam Lagodnym) psem może jechac. Jeszcze sobie spojrze na mape jak to z podróżą z Katowic wygląda. Quote
dorotal Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ja zglaszalam na maila 27.08. Odpowiedz na maila ze przyjete dostalam wczoraj. Quote
Musiałek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ja tez dostałam potwierdzenie rezerwacji i że przyjęli mi psa zw pierwszym terminie :multi: Quote
kasia.gie Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ja zglaszam 24.07, ale ciagle cisza. Dzwonilam i potwierdzilam, ze dostali. Quote
hachidori Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Mokisia napisał(a):Ja jechałabym z dużą, nietowarzyską i zmierzłą sunią( akita):razz::razz::razz: . Mokisia, My jestesmy z Raidenen zgloszeni :evil_lol: i przyjeci. Jeden polski AA wiecej... to zawsze razniej.... My wyruszamy z Warszwy. Napisz do nich i popros o druk zgloszenia, wypelnij i odeslij. Po pary dniach sami odpisuja, ze aplikacja przyjeta. Ja bez sensu zrobilam przelew, ktory mnie kosztowal 80pln!!!:placz: Wiec jesli da sie placic na miejscu, ale kwote z terminu zgloszenia, to polecam te wersje. pozdrawiam Joanna Nowak & Raiden Quote
Polna Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 kasia.gie napisał(a):Ja zglaszam 24.07, ale ciagle cisza. Dzwonilam i potwierdzilam, ze dostali. Super, ze się wybierasz :multi: . Ja niestety, chyba się nie dogadam. Jezeli ktos by dzwonił zapyta się o beagle'a Fatmę z Celestynowskiego Uroczyska :cool3: Quote
Mokisia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 MAM JESZCZE PYTANIE DO OSóB KTóRE ZłOSILY PSY DO WILNA. CZY NALEZY TEZ DOLACZYC ZESKANOWANY RODOWOD, CZY MOZE FAKSEM TRZEBA WYSLAC?? Quote
Mokisia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No to mail z prośbą o formularz zgłoszeniowy poszedł. Mam nadzieje, że ktoś tam zna rosyjski...:???: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Mokisia napisał(a):MAM JESZCZE PYTANIE DO OSóB KTóRE ZłOSILY PSY DO WILNA. CZY NALEZY TEZ DOLACZYC ZESKANOWANY RODOWOD, CZY MOZE FAKSEM TRZEBA WYSLAC?? Ja zawsze dołączam ksero rodowodu. A w jaki sposób wyślesz zgłoszenie + stosowne doumenty - nie ma żadnego znaczenia. Do ostatecznego terminu jest jeszcze sporo czasu. Ale ważne, abyś zmieściła się przynajmniej w II terminie. Po co przepłacać? Pzdr. Quote
kasia.gie Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja wyslalam wszystko mailem, zeskanowany rodowod, zgloszenie w wordzie(wiem, ze przyjmoja nawet te polskie ze strony naszego zkwp) i skany championatow. Juz dostalam potwierdzenie mailem:) Quote
Asiaczek Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Dzisiaj mailem wysłałam zapytanie, czy wszystko jest w porządku z moimi psami i również dzisiaj otrzymałam potwierdzającą odpowiedź. W sumie ładnie to Wilno pracuje, nie?:lol: pzdr. Quote
tybetan Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A czy ktoś się wybiera do Vilna na CAC-owke 2 X 2006? Quote
kasia.gie Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Asiaczek napisał(a):A kiedy to jest? pzdr. 2 X 2006 to chyba 2.10.2006:) Ale za pierwszym razem tez inaczej zrozumialam:) Quote
tybetan Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Asiaczek']A kiedy to jest? pzdr. Wystawa CAC w Vilnie jest 2 grudnia (sorry za pomyłkę w dacie) Podaję głowne informacje o tej wystawie: ALL BREEDS NATIONAL DOG SHOW ( CAC ) in Vilnius, 2 of December, 2006 at the Hall “SPORTIMA” SĘDZIOWIE: Ramunė Kazlauskaitė (Lietuva); Irina Trifonova (Rusija); Gunnar Jensen (Norvegija); Paul Stanton (Švedija); Torbjorn Skaar (Švedija); Laszlo Erdos (Vengrija); Janosne Balazsovits (Vengrija); Peter Harsanyi (Vengrija); Zsuzsanna Petik (Vengrija); Anka Redlicka (Lenkija). LINK DO STRONY WWW: www.vsmb.tinkle.lt [SIZE=1]TERMINY ZGŁOSZEŃ: till 2006-09-15 25EUR; till 2006-10-15 30EUR; till 2006-11-15 35EUR; Jeżeli strona związku litewskiego dobrze działa (a wiemy że jest z tym różnie) to tam również pojawiły się juz informacje o tej wystawie. Quote
Recommended Posts