Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hotel który ja polecam jest sprawdzony i już raz była tam rezerwacja z dogomani, chyba,że nie jestescie zainteresowani, bo widze,że asiaczek robi odrebną liste...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Znam wersję: CAC z wiosennego Wilna + sierpniowe Wilno + grudniowe 1xCAC = Champion Litwy (bez wymaganego odstępu czasowego).
Pzdr.

A czy wersja - 2 x CAC z wiosennego Wilna + CAC z grudnia = Champion Litwy bez wymaganego odstępu czasowego?

Posted

[quote name='Genie']A czy wersja - 2 x CAC z wiosennego Wilna + CAC z grudnia = Champion Litwy bez wymaganego odstępu czasowego?
Genie - nie mam pojęcia, ale może po prostu zadzwoń i się spytaj. Ale chyba nic z tego..
Pzdr.

Posted

Ja też bym była chętna. Pczytam sobie dokładnie ten wątek. bo musze poznać wszystkie formalności związane ze zgłoszeniem. A czy wy zgłaszaliście przez net? Dostaje się wtedy jakieś potwierdzenie?
Ja jechałabym z dużą, nietowarzyską i zmierzłą sunią( akita):razz::razz::razz: Moge wziąc większe auto(musso) to mozna by moke dać na pake i wtedy jeszcze ktoś z małym lub średnim(ale błągam Lagodnym) psem może jechac. Jeszcze sobie spojrze na mape jak to z podróżą z Katowic wygląda.

Posted

Mokisia napisał(a):
Ja jechałabym z dużą, nietowarzyską i zmierzłą sunią( akita):razz::razz::razz: .

Mokisia,
My jestesmy z Raidenen zgloszeni :evil_lol: i przyjeci. Jeden polski AA wiecej... to zawsze razniej.... My wyruszamy z Warszwy. Napisz do nich i popros o druk zgloszenia, wypelnij i odeslij. Po pary dniach sami odpisuja, ze aplikacja przyjeta. Ja bez sensu zrobilam przelew, ktory mnie kosztowal 80pln!!!:placz: Wiec jesli da sie placic na miejscu, ale kwote z terminu zgloszenia, to polecam te wersje.

pozdrawiam
Joanna Nowak & Raiden

Posted

kasia.gie napisał(a):
Ja zglaszam 24.07, ale ciagle cisza.
Dzwonilam i potwierdzilam, ze dostali.

Super, ze się wybierasz :multi: .
Ja niestety, chyba się nie dogadam. Jezeli ktos by dzwonił zapyta się o beagle'a Fatmę z Celestynowskiego Uroczyska :cool3:

Posted

Mokisia napisał(a):
MAM JESZCZE PYTANIE DO OSóB KTóRE ZłOSILY PSY DO WILNA. CZY NALEZY TEZ DOLACZYC ZESKANOWANY RODOWOD, CZY MOZE FAKSEM TRZEBA WYSLAC??

Ja zawsze dołączam ksero rodowodu. A w jaki sposób wyślesz zgłoszenie + stosowne doumenty - nie ma żadnego znaczenia. Do ostatecznego terminu jest jeszcze sporo czasu. Ale ważne, abyś zmieściła się przynajmniej w II terminie. Po co przepłacać?
Pzdr.

Posted

Ja wyslalam wszystko mailem, zeskanowany rodowod, zgloszenie w wordzie(wiem, ze przyjmoja nawet te polskie ze strony naszego zkwp) i skany championatow.

Juz dostalam potwierdzenie mailem:)

Posted

Dzisiaj mailem wysłałam zapytanie, czy wszystko jest w porządku z moimi psami i również dzisiaj otrzymałam potwierdzającą odpowiedź. W sumie ładnie to Wilno pracuje, nie?:lol:
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A kiedy to jest?
pzdr.

Wystawa CAC w Vilnie jest 2 grudnia (sorry za pomyłkę w dacie)
Podaję głowne informacje o tej wystawie:
ALL BREEDS NATIONAL DOG SHOW ( CAC )
in Vilnius, 2 of December, 2006 at the Hall “SPORTIMA”

SĘDZIOWIE:
Ramunė Kazlauskaitė (Lietuva);
Irina Trifonova (Rusija);
Gunnar Jensen (Norvegija);
Paul Stanton (Švedija);
Torbjorn Skaar (Švedija);
Laszlo Erdos (Vengrija);
Janosne Balazsovits (Vengrija);
Peter Harsanyi (Vengrija);
Zsuzsanna Petik (Vengrija);
Anka Redlicka (Lenkija).

LINK DO STRONY WWW:
www.vsmb.tinkle.lt

[SIZE=1]TERMINY ZGŁOSZEŃ:
till 2006-09-15 25EUR;

till 2006-10-15 30EUR;
till 2006-11-15 35EUR;

Jeżeli strona związku litewskiego dobrze działa (a wiemy że jest z tym różnie) to tam również pojawiły się juz informacje o tej wystawie.