Asiaczek Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 tulasy - a koło mnie mieszkają 2 szpice wilcze, bracia-chłopaki, w rękach jednego właściciela. Wiem, ze kiedyś były na wystawie w W-wie, ale co dalej - nie wiem. Napisałam to tylko tak, żeby się pochwalić, że wiem, jak wygladają szpice wilcze.:lol: Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Asiaczku jakie są wstępne koszta? :) Quote
Asiaczek Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 GW - to Ty też z nami jedziesz? A ile chcesz zabrać psów? Jeżeli stawka się nie zmieni, a wydaje mi się, że nie powinna, to ok. 200-250 zł za transport w obie strony. Do tego należy doliczyć koszta noclegu, czyli ok. 20-25 LT (chyba). Quote
kasia.gie Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Asiaczek']GW - to Ty też z nami jedziesz? A ile chcesz zabrać psów? Jeżeli stawka się nie zmieni, a wydaje mi się, że nie powinna, to ok. 200-250 zł za transport w obie strony. Do tego należy doliczyć koszta noclegu, czyli ok. 20-25 LT (chyba). Ja bardzo chetnie przylacze sie do noclegu. Tylko ciagle nie wiem ile osob. A nocleg rezerwujecie z soboty na niedziele tylko? Czy z piatku na sobote rowniez? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Asiu chciałabym jechać, w sumie mój wyjazd zależy od tego czy mój Spike zaliczy FT, ale w championach mogłabym go pokazać. Więc dopisz mnie do tej listy ( o ile jeszcze jest możliwość :) ) i zabrałabym ze sobą tylko rudego. 30 LT to ile w przeliczeniu na polskie? Quote
simbik Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 tulasy napisał(a):Kochani, zgłosiłam dziś faxem moją szpicównę. Chcielibyśmy się podwiesić pod weteranów Wschodu bo my też pierwszy raz w tamtą stronę.Pisalibyśmy się na wspolny nocleg, ale jeszcze nie wiem ile osób i ile psów, bo klaruje nam się wspólny wyjazd z zaprzyjażnionym szpicem z okolic W-wy.Czekam aż znajomi potwierdzą.Będę zaglądać na ten wątek i dam znać. Pozdrowionka dla wszystkich wystawiających i nie tylko. Cieszę się, że się zdecydowaliście :lol: . Widzę, że łódzka ekipa całkiem spora :roll: . Miło będzie razem wyruszyć w podróż. Teufel już zgłoszony, więc czekamy na informacje o wspólnym noclegu :lol:. Quote
tulasy Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Asiaczku, ci dwaj bracia szpicowi u jednego właściciela to synkowie mojej starszej suki już prawie 8-letniej Aury. Właścicielowi nie bardzo chce się bawić w wystawy ale chłopcy sprawują się dobrze i mają się dobrze. Byliśmy u nich w lipcu. Teraz jedziemy na wystawę z panienką z drugiego miotu 3 letnią Ungą. Pozdrowienia Quote
Asiaczek Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 tulasy napisał(a):Asiaczku, ci dwaj bracia szpicowi u jednego właściciela to synkowie mojej starszej suki już prawie 8-letniej Aury. Właścicielowi nie bardzo chce się bawić w wystawy ale chłopcy sprawują się dobrze i mają się dobrze. Byliśmy u nich w lipcu. Teraz jedziemy na wystawę z panienką z drugiego miotu 3 letnią Ungą. Pozdrowienia Aaaa, zobacz, jaki ten świat mały! A Warszawa w szczególności... Co do braci-piesków, to są w dobrej kondycji, na spacery chodzi z nimi cała rodzina i to na dosyć długie (widzę ich z okna jak wychodzą i jak wracają). I chodzą bez smyczy; czasami widzę ich spiętych łącznikiem jak sobie paraduja... Śmiesznie to wyglada... Pzdr. Quote
Asdf Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Jeżeli chodzi o nocleg to ja proponuje zrobić jedną wspólną rezerwacje, będzie wtedy około 30% taniej. Osoby chętne na nocleg niech podadzą jaki pokój chcą , ile osób w nim będzie i ile psiaków i najlepiej nich ta informacja będzie w poście na czerwono, wtedy będzie łatwij wszystko do kupy zebrać. Ja osobiście polecam hotel EUROPOLIS!!! Jeżeli chodzi o transport czy jest ktoś kto mógłby mnie przygarnąć? Quote
Nitor-Nivalis Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 My sie tez wybierzemy :) zgloszenia juz wyslane :) Quote
Asiaczek Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 O, pięknie! Jakbyś chciała przypomnieć sobie, jak to się biega z baskami, zapraszam!:lol: Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Asiaczek napisał(a):O, pięknie! Jakbyś chciała przypomnieć sobie, jak to się biega z baskami, zapraszam!:lol: Pzdr. Jasne żaden problem :) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Superasto! A więc, do miłego! Pzdr. Quote
Musiałek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :lol: :lol: Ha :multi: ja zadzwoniłam do pani i zapytałam czy mi przyjmie jeszcze dziś ale z datą I terminu i się zgodziła :multi: własnie wysłałam zgłoszenie !! No to do zobaczenia w Wilnie :multi: Ale na klubówkę i CAC-wókę 02.12.2006 też pojadę :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Asiaczku - my jednak nie jedziemy, bo przegapiłam termin zgłoszeń i będziemy się starać z Pearl pojechać jednak do Kijowa :) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 GW - OK. Dzięki za poinformowanie.:placz: (jest mi .smutno z tego powodu) Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Asiu dlaczego? :glaszcze: Ja gapa przegapiłam termin, a jednak teraz jest już 75 Euro + 300 zł. na benzyne + hotel, to sporo wyjdzie. Spróbujemy z Kasią zorganizować Kijów, ale no zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Przepraszam, że zawracałam Ci głowę tym wyjazdem, a teraz rezygnuję. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 GW - ja to wszystko rozumiem, ale liczyłam na jakieś spokojne pogaduszki, po ocenie, w hotelu... No nic. Do następnego razu. Pzdr. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Przepraszam, obiecuje, że jeszcze sobie pogawędzimy po wystawie, w hotelu! :) Quote
Musiałek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Asiaczek']GW - ja to wszystko rozumiem, ale liczyłam na jakieś spokojne pogaduszki, po ocenie, w hotelu... No nic. Do następnego razu. Pzdr. Asiaczku a w którym hotelu macie rezerwacje ?? może i ja bym tam zrobiła ?? dasz namiary ?? Quote
Asdf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 No właśnie jak z hotelem? Ktoś sie pisze na zbiorową rezerwacje?? Quote
Agasia Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 I ja nie zglosilam :cry: :wallbash: :wallbash: Quote
simbik Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='USH']No właśnie jak z hotelem? Ktoś sie pisze na zbiorową rezerwacje?? My już zgłoszeni i się piszemy :lol: dwie osoby i dwa psy na wspólny nocleg transport własny Quote
Asiaczek Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Co do hotelu. Mam namiary na kilka hoteli w Wilnie, ale jeszcze nie robiłam żadnej rezerwacji, bo... czekam na ostateczną listę uczestników. Grupowa rezerwacja jest tańsza. Ale nie zapominajmy, że wystawa jest w połowie grudnia i jeszcze wszystko się może zdarzyć. Przed rezerwacją na pewno będę to konsultowała na forum. Musiałku, Simbik liczę na spotkanie.:lol: Agasia - jeszcze masz czas. Do 20 września jest II termin, a potem III i ekstra termin! Poczytaj sobie kilka postów wcześniej. Może jednak? Pzdr. Quote
Musiałek Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Asiaczku - my się piszemy :multi: Ja, mój Marcin i i moje dwa kochane kundelki :lol: Quote
Recommended Posts