Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tulasy - a koło mnie mieszkają 2 szpice wilcze, bracia-chłopaki, w rękach jednego właściciela. Wiem, ze kiedyś były na wystawie w W-wie, ale co dalej - nie wiem.
Napisałam to tylko tak, żeby się pochwalić, że wiem, jak wygladają szpice wilcze.:lol:
Pzdr.

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GW - to Ty też z nami jedziesz? A ile chcesz zabrać psów?
Jeżeli stawka się nie zmieni, a wydaje mi się, że nie powinna, to ok. 200-250 zł za transport w obie strony. Do tego należy doliczyć koszta noclegu, czyli ok. 20-25 LT (chyba).

Posted

[quote name='Asiaczek']GW - to Ty też z nami jedziesz? A ile chcesz zabrać psów?
Jeżeli stawka się nie zmieni, a wydaje mi się, że nie powinna, to ok. 200-250 zł za transport w obie strony. Do tego należy doliczyć koszta noclegu, czyli ok. 20-25 LT (chyba).

Ja bardzo chetnie przylacze sie do noclegu. Tylko ciagle nie wiem ile osob.
A nocleg rezerwujecie z soboty na niedziele tylko? Czy z piatku na sobote rowniez?

Posted

Asiu chciałabym jechać, w sumie mój wyjazd zależy od tego czy mój Spike zaliczy FT, ale w championach mogłabym go pokazać. Więc dopisz mnie do tej listy ( o ile jeszcze jest możliwość :) ) i zabrałabym ze sobą tylko rudego. 30 LT to ile w przeliczeniu na polskie?

Posted

tulasy napisał(a):
Kochani, zgłosiłam dziś faxem moją szpicównę. Chcielibyśmy się podwiesić
pod weteranów Wschodu bo my też pierwszy raz w tamtą stronę.Pisalibyśmy się na wspolny nocleg, ale jeszcze nie wiem ile osób
i ile psów, bo klaruje nam się wspólny wyjazd z zaprzyjażnionym szpicem
z okolic W-wy.Czekam aż znajomi potwierdzą.Będę zaglądać na ten wątek
i dam znać. Pozdrowionka dla wszystkich wystawiających i nie tylko.

Cieszę się, że się zdecydowaliście :lol: . Widzę, że łódzka ekipa całkiem spora :roll: . Miło będzie razem wyruszyć w podróż.

Teufel już zgłoszony, więc czekamy na informacje o wspólnym noclegu :lol:.

Posted

Asiaczku, ci dwaj bracia szpicowi u jednego właściciela to synkowie mojej
starszej suki już prawie 8-letniej Aury. Właścicielowi nie bardzo chce się
bawić w wystawy ale chłopcy sprawują się dobrze i mają się dobrze.
Byliśmy u nich w lipcu. Teraz jedziemy na wystawę z panienką z drugiego
miotu 3 letnią Ungą.
Pozdrowienia

Posted

tulasy napisał(a):
Asiaczku, ci dwaj bracia szpicowi u jednego właściciela to synkowie mojej
starszej suki już prawie 8-letniej Aury. Właścicielowi nie bardzo chce się
bawić w wystawy ale chłopcy sprawują się dobrze i mają się dobrze.
Byliśmy u nich w lipcu. Teraz jedziemy na wystawę z panienką z drugiego
miotu 3 letnią Ungą.
Pozdrowienia

Aaaa, zobacz, jaki ten świat mały! A Warszawa w szczególności...

Co do braci-piesków, to są w dobrej kondycji, na spacery chodzi z nimi cała rodzina i to na dosyć długie (widzę ich z okna jak wychodzą i jak wracają). I chodzą bez smyczy; czasami widzę ich spiętych łącznikiem jak sobie paraduja... Śmiesznie to wyglada...
Pzdr.

Posted

Jeżeli chodzi o nocleg to ja proponuje zrobić jedną wspólną rezerwacje, będzie wtedy około 30% taniej.
Osoby chętne na nocleg niech podadzą jaki pokój chcą , ile osób w nim będzie i ile psiaków i najlepiej nich ta informacja będzie w poście na czerwono, wtedy będzie łatwij wszystko do kupy zebrać.
Ja osobiście polecam hotel EUROPOLIS!!!

Jeżeli chodzi o transport czy jest ktoś kto mógłby mnie przygarnąć?

Posted

:lol: :lol: Ha :multi:

ja zadzwoniłam do pani i zapytałam czy mi przyjmie jeszcze dziś ale z datą I terminu i się zgodziła :multi: własnie wysłałam zgłoszenie !!

No to do zobaczenia w Wilnie :multi:

Ale na klubówkę i CAC-wókę 02.12.2006 też pojadę :lol:

Posted

Asiu dlaczego? :glaszcze: Ja gapa przegapiłam termin, a jednak teraz jest już 75 Euro + 300 zł. na benzyne + hotel, to sporo wyjdzie. Spróbujemy z Kasią zorganizować Kijów, ale no zobaczymy co nam z tego wyjdzie.

Przepraszam, że zawracałam Ci głowę tym wyjazdem, a teraz rezygnuję.

Posted

[quote name='Asiaczek']GW - ja to wszystko rozumiem, ale liczyłam na jakieś spokojne pogaduszki, po ocenie, w hotelu... No nic. Do następnego razu.
Pzdr.

Asiaczku a w którym hotelu macie rezerwacje ?? może i ja bym tam zrobiła ?? dasz namiary ??

Posted

[quote name='USH']No właśnie jak z hotelem? Ktoś sie pisze na zbiorową rezerwacje??

My już zgłoszeni i się piszemy :lol:
dwie osoby i dwa psy na wspólny nocleg
transport własny

Posted

Co do hotelu. Mam namiary na kilka hoteli w Wilnie, ale jeszcze nie robiłam żadnej rezerwacji, bo... czekam na ostateczną listę uczestników. Grupowa rezerwacja jest tańsza.
Ale nie zapominajmy, że wystawa jest w połowie grudnia i jeszcze wszystko się może zdarzyć. Przed rezerwacją na pewno będę to konsultowała na forum.
Musiałku, Simbik liczę na spotkanie.:lol:
Agasia - jeszcze masz czas. Do 20 września jest II termin, a potem III i ekstra termin! Poczytaj sobie kilka postów wcześniej. Może jednak?
Pzdr.