Asdf Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Asiaczek']A nie możesz podać tych namiarów tutaj, na Dogo? pzdr. www.europolis.lt - ten polecam i tu warto sie zatrzymac i nalepiej zrobic rezerwacje, jako nocleg grupowy. www.jnn.lt - ten też jest ok Quote
Asiaczek Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Iwona - dzięki za info. Warg2003warg - wpisuję Cię na listę! USH - bardzo dziekuje za info nt. noclegów. Na pewno skorzystamy. Pzdr. Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Skąd będzie jachał busik (MOŻE Z WARSZAWY)- czy ewentualnie samochodem można się podczepic do waszej grupy??? Mam rasę raczej olbrzymią więc do busika raczej będzie trudno- ALE TAKIE WYJAZDY ZORGANIZOWANE MUSZĄ BYC SUPER- tak właśnie zawiązują się przyjaźnia- REWELACJA Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ktoś pytał o formularz zgłoszeniowy -mam go w mailu zainteresowanym mogę wysłac na priva lub polecam wysłac mail na adres mailowy podany na stronie dot wystawy i prześlą ENTRY FORM mailem Quote
Asiaczek Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 tybetan napisał(a):Skąd będzie jachał busik (MOŻE Z WARSZAWY)- czy ewentualnie samochodem można się podczepic do waszej grupy??? Mam rasę raczej olbrzymią więc do busika raczej będzie trudno- ALE TAKIE WYJAZDY ZORGANIZOWANE MUSZĄ BYC SUPER- tak właśnie zawiązują się przyjaźnia- REWELACJA Tak. Bus będzie jechal z W-wy. Zapraszamy do podczepienia się, jako ogonek...:lol: Na pewno będzie raźniej. Pzdr. Quote
Polna Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 tybetan napisał(a):Ktoś pytał o formularz zgłoszeniowy -mam go w mailu zainteresowanym mogę wysłac na priva lub polecam wysłac mail na adres mailowy podany na stronie dot wystawy i prześlą ENTRY FORM mailem Ja poprosze ;) Musze zraz wysłac bo wyjezdzam ;) Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak. Bus będzie jechal z W-wy. Zapraszamy do podczepienia się, jako ogonek...:lol: Na pewno będzie raźniej. Pzdr.To cudownie - jestem doświadczonym kierowcą ale bardzo obawiam się podróży za wschodnią granicę- tle "dziwnych opowieści się słyszy o łapówkach na granicy, kolejkach , nimożności zaplanowania czasu podróży itd. Nie sądzę żeby to był "dziki kraj" tak jak niektórzy opisują ale obawa pozistaje tym bardziej że prawdopodobnie bym jechała samochodem który nie jest moją własnością Quote
Asiaczek Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Tybetan - jeżeli chodzi o Litwę, to spox. Przecież to UE! Gorzej jest na przejściach z Rosją. No i trochę niepewności z Ukrainą. Pzdr. Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dzięki za odpowiedź - widicznie te osoby które mnie straszą maja spaczone wyobrażenie o tych krajach lub pakują do jednego worka Litwę, Łotwę,Rosje czy Ukrainę. Ile trwa mniej więcej podróż z W-wy do Wilna (samochodem oczywiście)? PS Dzisiaj mam wolny dzień stad tyle czasu na pisanie , zwykle mogę się uaktywniac tylko wieczorami - w pracy przez cały czas skanują nam komputery i nie można korzystac z netu w prywatnych sprawach. ASIACZEK- DZIĘKI ZA WSPARCIE. Quote
Ludek Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A jak to jest z championatem? Czy jeśli mam już ch.Polski, to wystarczy 1 CAC? Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Czy ktoś może przypomniec jakie są zasady zdobywania championatu Litwy-wiem że CAC jest przyznawany w kazdej klasie,inne championaty nie licza się do championatu litewskiego (NIE MA SKRÓTÓW)- al e ile CAC jest potrzeba i czy są limity czasowe tego nie wiem. Quote
dorotal Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 U mnie na stronie sa zasady championatow. Na Litwie 3 CAC ( w tym jeden z miedzynarodowki) od conajmniej 2 sedziow albo 5 CAC bez miedzynarodowki od conajmniej 3 sedziow odstep czasowy 1 rok i 1 dzien Quote
Asiaczek Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 tybetan napisał(a):Dzięki za odpowiedź - widicznie te osoby które mnie straszą maja spaczone wyobrażenie o tych krajach lub pakują do jednego worka Litwę, Łotwę,Rosje czy Ukrainę. Ile trwa mniej więcej podróż z W-wy do Wilna (samochodem oczywiście)? PS Dzisiaj mam wolny dzień stad tyle czasu na pisanie , zwykle mogę się uaktywniac tylko wieczorami - w pracy przez cały czas skanują nam komputery i nie można korzystac z netu w prywatnych sprawach. ASIACZEK- DZIĘKI ZA WSPARCIE. Z W-wy do Wilna jest 350 km. I dlatego zalezy to od szybkości, z ajką będziesz jechać, no i od drogi. Ostatnio jak jechaliśmy do Wilna, to na drodze przez ponad 100 km były "wahadełka". Po prostu tragedia!!! A tu jeszcze godzina do przodu!!! Ale zdążylismy. W drodze powrotnej jechalismy na Kowno i stamtąd - do W-wy. Zdecydowanie lepiej. Pzdr. Quote
didi Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Witam! Czy ma ktoś "ich" zgłoszenia, albo link gdzie takie zgłoszenie się znajduje?? Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 dorotal napisał(a):U mnie na stronie sa zasady championatow. Na Litwie 3 CAC ( w tym jeden z miedzynarodowki) od conajmniej 2 sedziow albo 5 CAC bez miedzynarodowki od conajmniej 3 sedziow odstep czasowy 1 rok i 1 dzien Dziękuję za wskazówki- strona IMPONUJĄCA- TO SKARBNICA WIEDZY!!! GRATULACJE Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 didi napisał(a):Witam! Czy ma ktoś "ich" zgłoszenia, albo link gdzie takie zgłoszenie się znajduje?? WYSTARCZY NAPISAC MAILA NA ADRES WSKAZANY NA STRONIE I POPROSIC O entry form - PRZESYŁAJĄ BARDZO SZYBKO Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Z W-wy do Wilna jest 350 km. I dlatego zalezy to od szybkości, z ajką będziesz jechać, no i od drogi. Ostatnio jak jechaliśmy do Wilna, to na drodze przez ponad 100 km były "wahadełka". Po prostu tragedia!!! A tu jeszcze godzina do przodu!!! Ale zdążylismy. W drodze powrotnej jechalismy na Kowno i stamtąd - do W-wy. Zdecydowanie lepiej. Pzdr.Właśnie przekonałam męża (z pomocą waszych postów- DZIĘKI) i jedziemy!!!- w sprawie podczepienia się pod busika naszym samochodem odezwę się później- czy mogę się z Tobą kontaktowac w tej sprawie?? Płacisz za wystawę teraz czy na miejscu?? Quote
didi Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 tybetan napisał(a):WYSTARCZY NAPISAC MAILA NA ADRES WSKAZANY NA STRONIE I POPROSIC O entry form - PRZESYŁAJĄ BARDZO SZYBKO Dzięki bardzo!! Quote
Asiaczek Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 tybetan napisał(a):Właśnie przekonałam męża (z pomocą waszych postów- DZIĘKI) i jedziemy!!!- w sprawie podczepienia się pod busika naszym samochodem odezwę się później- czy mogę się z Tobą kontaktowac w tej sprawie?? Płacisz za wystawę teraz czy na miejscu?? Co do wspólnego wyjazdu - nie ma sprawy. Pisz. Co d płatności - jeszcze nnie zdecydowałam, czy na wystawie, czy przelew. Zobaczę, jak będę stała finansowo, gdy minie ostatni termin płatnosci... Pzdr. Quote
tybetan Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Co do wspólnego wyjazdu - nie ma sprawy. Pisz. Co d płatności - jeszcze nnie zdecydowałam, czy na wystawie, czy przelew. Zobaczę, jak będę stała finansowo, gdy minie ostatni termin płatnosci... Pzdr.Dzięki serdeczne. przebrnęłam przez wątek dotyczący Vilna marcowego- grupa jechała busem -również spore psy- jak się mieścili ludzię z dużymi psami i bagażami w osobowym busie? Czy psaiki wielkości dobermana, doga niemieckiego , fila , tosa , mastiff jeżdżą takimi busami? Quote
Asiaczek Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Ha! Pewnie, że lepiej jeździ się z małymi psami. Ale z tych najwiekszych to ja jechałam tylko z samoyedami, chartami afgańskimi, chow-chow'ami. Aż takich olbrzymów, jak dogi niemieckie itp... nigdy nie miałam w samochodzie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Tybetan - a wątek Wilna letniego? Pzdr. Quote
tulasy Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Kochani, zgłosiłam dziś faxem moją szpicównę. Chcielibyśmy się podwiesić pod weteranów Wschodu bo my też pierwszy raz w tamtą stronę.Pisalibyśmy się na wspolny nocleg, ale jeszcze nie wiem ile osób i ile psów, bo klaruje nam się wspólny wyjazd z zaprzyjażnionym szpicem z okolic W-wy.Czekam aż znajomi potwierdzą.Będę zaglądać na ten wątek i dam znać. Pozdrowionka dla wszystkich wystawiających i nie tylko. Quote
Recommended Posts