Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']A nie możesz podać tych namiarów tutaj, na Dogo?
pzdr.

www.europolis.lt - ten polecam i tu warto sie zatrzymac i nalepiej zrobic rezerwacje, jako nocleg grupowy.

www.jnn.lt - ten też jest ok

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skąd będzie jachał busik (MOŻE Z WARSZAWY)- czy ewentualnie samochodem można się podczepic do waszej grupy??? Mam rasę raczej olbrzymią więc do busika raczej będzie trudno- ALE TAKIE WYJAZDY ZORGANIZOWANE MUSZĄ BYC SUPER- tak właśnie zawiązują się przyjaźnia- REWELACJA

Posted

Ktoś pytał o formularz zgłoszeniowy -mam go w mailu zainteresowanym mogę wysłac na priva lub polecam wysłac mail na adres mailowy podany na stronie dot wystawy i prześlą ENTRY FORM mailem

Posted

tybetan napisał(a):
Skąd będzie jachał busik (MOŻE Z WARSZAWY)- czy ewentualnie samochodem można się podczepic do waszej grupy??? Mam rasę raczej olbrzymią więc do busika raczej będzie trudno- ALE TAKIE WYJAZDY ZORGANIZOWANE MUSZĄ BYC SUPER- tak właśnie zawiązują się przyjaźnia- REWELACJA

Tak. Bus będzie jechal z W-wy. Zapraszamy do podczepienia się, jako ogonek...:lol: Na pewno będzie raźniej.
Pzdr.

Posted

tybetan napisał(a):
Ktoś pytał o formularz zgłoszeniowy -mam go w mailu zainteresowanym mogę wysłac na priva lub polecam wysłac mail na adres mailowy podany na stronie dot wystawy i prześlą ENTRY FORM mailem

Ja poprosze ;)
Musze zraz wysłac bo wyjezdzam ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak. Bus będzie jechal z W-wy. Zapraszamy do podczepienia się, jako ogonek...:lol: Na pewno będzie raźniej.
Pzdr.
To cudownie - jestem doświadczonym kierowcą ale bardzo obawiam się podróży za wschodnią granicę- tle "dziwnych opowieści się słyszy o łapówkach na granicy, kolejkach , nimożności zaplanowania czasu podróży itd. Nie sądzę żeby to był "dziki kraj" tak jak niektórzy opisują ale obawa pozistaje tym bardziej że prawdopodobnie bym jechała samochodem który nie jest moją własnością

Posted

Dzięki za odpowiedź - widicznie te osoby które mnie straszą maja spaczone wyobrażenie o tych krajach lub pakują do jednego worka Litwę, Łotwę,Rosje czy Ukrainę. Ile trwa mniej więcej podróż z W-wy do Wilna (samochodem oczywiście)?
PS
Dzisiaj mam wolny dzień stad tyle czasu na pisanie , zwykle mogę się uaktywniac tylko wieczorami - w pracy przez cały czas skanują nam komputery i nie można korzystac z netu w prywatnych sprawach.
ASIACZEK- DZIĘKI ZA WSPARCIE.

Posted

Czy ktoś może przypomniec jakie są zasady zdobywania championatu Litwy-wiem że CAC jest przyznawany w kazdej klasie,inne championaty nie licza się do championatu litewskiego (NIE MA SKRÓTÓW)- al e ile CAC jest potrzeba i czy są limity czasowe tego nie wiem.

Posted

U mnie na stronie sa zasady championatow. Na Litwie
3 CAC ( w tym jeden z miedzynarodowki) od conajmniej 2 sedziow
albo
5 CAC bez miedzynarodowki od conajmniej 3 sedziow
odstep czasowy 1 rok i 1 dzien

Posted

tybetan napisał(a):
Dzięki za odpowiedź - widicznie te osoby które mnie straszą maja spaczone wyobrażenie o tych krajach lub pakują do jednego worka Litwę, Łotwę,Rosje czy Ukrainę. Ile trwa mniej więcej podróż z W-wy do Wilna (samochodem oczywiście)?
PS
Dzisiaj mam wolny dzień stad tyle czasu na pisanie , zwykle mogę się uaktywniac tylko wieczorami - w pracy przez cały czas skanują nam komputery i nie można korzystac z netu w prywatnych sprawach.
ASIACZEK- DZIĘKI ZA WSPARCIE.

Z W-wy do Wilna jest 350 km. I dlatego zalezy to od szybkości, z ajką będziesz jechać, no i od drogi.
Ostatnio jak jechaliśmy do Wilna, to na drodze przez ponad 100 km były "wahadełka". Po prostu tragedia!!! A tu jeszcze godzina do przodu!!!
Ale zdążylismy. W drodze powrotnej jechalismy na Kowno i stamtąd - do W-wy. Zdecydowanie lepiej.
Pzdr.

Posted

dorotal napisał(a):
U mnie na stronie sa zasady championatow. Na Litwie
3 CAC ( w tym jeden z miedzynarodowki) od conajmniej 2 sedziow
albo
5 CAC bez miedzynarodowki od conajmniej 3 sedziow
odstep czasowy 1 rok i 1 dzien

Dziękuję za wskazówki- strona IMPONUJĄCA- TO SKARBNICA WIEDZY!!! GRATULACJE

Posted

didi napisał(a):
Witam!
Czy ma ktoś "ich" zgłoszenia, albo link gdzie takie zgłoszenie się znajduje??

WYSTARCZY NAPISAC MAILA NA ADRES WSKAZANY NA STRONIE I POPROSIC O entry form - PRZESYŁAJĄ BARDZO SZYBKO

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z W-wy do Wilna jest 350 km. I dlatego zalezy to od szybkości, z ajką będziesz jechać, no i od drogi.
Ostatnio jak jechaliśmy do Wilna, to na drodze przez ponad 100 km były "wahadełka". Po prostu tragedia!!! A tu jeszcze godzina do przodu!!!
Ale zdążylismy. W drodze powrotnej jechalismy na Kowno i stamtąd - do W-wy. Zdecydowanie lepiej.
Pzdr.
Właśnie przekonałam męża (z pomocą waszych postów- DZIĘKI) i jedziemy!!!- w sprawie podczepienia się pod busika naszym samochodem odezwę się później- czy mogę się z Tobą kontaktowac w tej sprawie?? Płacisz za wystawę teraz czy na miejscu??

Posted

tybetan napisał(a):
WYSTARCZY NAPISAC MAILA NA ADRES WSKAZANY NA STRONIE I POPROSIC O entry form - PRZESYŁAJĄ BARDZO SZYBKO

Dzięki bardzo!!

Posted

tybetan napisał(a):
Właśnie przekonałam męża (z pomocą waszych postów- DZIĘKI) i jedziemy!!!- w sprawie podczepienia się pod busika naszym samochodem odezwę się później- czy mogę się z Tobą kontaktowac w tej sprawie?? Płacisz za wystawę teraz czy na miejscu??

Co do wspólnego wyjazdu - nie ma sprawy. Pisz.
Co d płatności - jeszcze nnie zdecydowałam, czy na wystawie, czy przelew. Zobaczę, jak będę stała finansowo, gdy minie ostatni termin płatnosci...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Co do wspólnego wyjazdu - nie ma sprawy. Pisz.
Co d płatności - jeszcze nnie zdecydowałam, czy na wystawie, czy przelew. Zobaczę, jak będę stała finansowo, gdy minie ostatni termin płatnosci...
Pzdr.
Dzięki serdeczne. przebrnęłam przez wątek dotyczący Vilna marcowego- grupa jechała busem -również spore psy- jak się mieścili ludzię z dużymi psami i bagażami w osobowym busie? Czy psaiki wielkości dobermana, doga niemieckiego , fila , tosa , mastiff jeżdżą takimi busami?

Posted

Ha! Pewnie, że lepiej jeździ się z małymi psami. Ale z tych najwiekszych to ja jechałam tylko z samoyedami, chartami afgańskimi, chow-chow'ami. Aż takich olbrzymów, jak dogi niemieckie itp... nigdy nie miałam w samochodzie.
Pzdr.

Posted

Kochani, zgłosiłam dziś faxem moją szpicównę. Chcielibyśmy się podwiesić
pod weteranów Wschodu bo my też pierwszy raz w tamtą stronę.Pisalibyśmy się na wspolny nocleg, ale jeszcze nie wiem ile osób
i ile psów, bo klaruje nam się wspólny wyjazd z zaprzyjażnionym szpicem
z okolic W-wy.Czekam aż znajomi potwierdzą.Będę zaglądać na ten wątek
i dam znać. Pozdrowionka dla wszystkich wystawiających i nie tylko.