Diamant Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Fotorelacja super :) Widze,ze mój mały "potfforek" też się na nią zalapał :oops: Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dzięki Musiałku za zdjęcia. Miło przypomnieć sobie chwile w spędzone w Wilnie. Choć basków - tradycyjnie - nikt nie fotografował... Pzdr. Quote
Musiałek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :) Asiaczku :) ja złamię tę tradycję :) i wyciągnę gdzieś twoje zdjęcia z Nitry z BIS-ów choć nie będą już takiej super jakości bo wtedy jeszcze nie miałam takiego aparatu :) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Oooo, no to dawaj! Baaaardzo proszę! A tak z czystej ciekawości: jaki masz teraz aparat? Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Dzięki Musiałku za fajne fotosy :) to i ja pare wrzucę, mam sporo z finałów z drugiego dnia, to jak tylko sie do nich dokopie powrzucam także. Mam też sporo fotek które dostałam od znajomych i przyjaciół z Litwy także też wrzucę :) SWIFT WOLF Fortunatus PiotraJana FIRST EXPRESS Dwie Korony Arktogea VIXEN EVEVING SHINE NItor Nivalis Winterfrost's PEGASO :) BOB BIS Junior BOG BIS BOB dzien pierwszy Quote
Martach1 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czy moge tak niwśmiało prosic o stawke Australianc Silky Terrierów? Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 O, a dlaczego?! Nie leń się... Do końca roku jeszcze daleko, zdążysz... Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Asiaczek napisał(a):O, a dlaczego?! Nie leń się... Do końca roku jeszcze daleko, zdążysz... Pzdr. bo mój internet bardzo często robi sobie wolne :mad: a że akurat teraz nie wiele na to mogę to na resztę trzeba poczekać :) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 I tak Ci nie wierzę! Ale niech będzie. Muszę czekać, nie mam wyjścia... Czy kontaktowałaś się z Savannah lub Ona z Tobą? pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Asiaczek napisał(a):I tak Ci nie wierzę! Ale niech będzie. Muszę czekać, nie mam wyjścia... Czy kontaktowałaś się z Savannah lub Ona z Tobą? pzdr. Będę się z nią pewnie widziała po nowym roku to przekaże niespodziankę od Ciebie :) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Super! Jeszcze raz pięknie dziękuję.:lol: Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Asiaczek napisał(a):Super! Jeszcze raz pięknie dziękuję.:lol: Pzdr. nie ma za co :) Quote
Recommended Posts