Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karenina napisał(a):
Agasia, CAC przyznaja w kazdej klasie? Fajnie :cool3:
I czy na pewno jest klasa posrednia ?

Na miedzynarodowkach i klubowkach jest klasa posrednia, na krajowkach nie ma

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agasia']Oczywiscie! W wyborze Wilno - Kijow wygrywa Wilno, ale Wilno - Szczeniaki - zdecydowanie maluchy :loveu: :cool3:
Agasia - z ust mi to, Koffana, wyjęłaś!:lol:
Pzdr.

Posted

Ja ciągle się zastanawiam, bo tak... 2 wygrane w Wilnie dają mi Championat Litwy i ew. 2 x CACIB, 2 wygrane w Kijowie również dają mi Championat Ukrainy, 2 x CACIB + Zw.Ukrainy. Gdybym znała obsadę sędziowską i opłaty na Kijów to bym podjęła decyzję, a tak to nic nie wiadomo... Teoretycznie do Wilna mam 450 km., a do Kijowa 750 km., więc w tym wypadku Wilno ma przewagę...

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Ja ciągle się zastanawiam, bo tak... 2 wygrane w Wilnie dają mi Championat Litwy i ew. 2 x CACIB, 2 wygrane w Kijowie również dają mi Championat Ukrainy, 2 x CACIB + Zw.Ukrainy. Gdybym znała obsadę sędziowską i opłaty na Kijów to bym podjęła decyzję, a tak to nic nie wiadomo... Teoretycznie do Wilna mam 450 km., a do Kijowa 750 km., więc w tym wypadku Wilno ma przewagę...

A o co chodzi z tymi 2 wygranymi w Wilnie? Chyba jestem trochę nie w temacie...
Znam wersję: CAC z wiosennego Wilna + sierpniowe Wilno + grudniowe 1xCAC = Champion Litwy (bez wymaganego odstępu czasowego).
Pzdr.

Posted

dorotal napisał(a):
W grudniu nie ma w Kijowie 2xCACIB. Jest CACIB + dla niektorych ras klubowki+ wystawa dla championow

Wiadomo cos o obsadzie sędziowskiej na Kijów?

Posted

[quote name='Asiaczek']ZPR - jedź z nami do Wilna! Po co Ci Kijów?!
Pzdr.
Asiu chętnie ale wydaje mi się, ze wybiera się tam sporo Polaków z husky:-))

Posted

warg - wlasnie o tym myslimy :D

A o co chodzi z tymi 2 wygranymi w Wilnie? Chyba jestem trochę nie w temacie...
Znam wersję: CAC z wiosennego Wilna + sierpniowe Wilno + grudniowe 1xCAC = Champion Litwy (bez wymaganego odstępu czasowego).
Pzdr.

Asiaczku - pies Marty ( tak jak i moj pies) ma "duży" CAC z marcowego Wilna 2005, niestety po tej wystawie już na Litwę nie zawitałyśmy, a więc 2 CACe w grudniu (daj Boze! :) ) to dla nas Ch. Litwy :)

Posted

Słuchajcie... Jak w końcu jest z tymi litewskimi wystawami w kwestii CACa na klasę? Czy jest tak samo, jak w Polsce? Czy też, jak na Łotwie i Estonii, gdzie przypada jeden CAC na płeć? Bo słyszałam już sprzeczne wersje...

Posted

Podajcie Jak Wysłaliście Zgłoszenia (mailem Czy Faxem) I Na Jakim Druku Zgłoszeniowym. Chcemy Jechać Do Wilna Z Naszą
Szpicką Wilczą - A Może Z Dwiema.jeszcze Nie Byliśmy Za Wschodnią Granicą .chcemy Zgłosić W I Terminie Ale Czy Na Pewno Można Wpłacic Przed Wystawą Na Miejscu, Czy Lepiej Wcześniej

Posted

SuperGosia już wróciła z urlopu i trzeba wstępnie ustalić, kto i z jakim psem chce jechać do Wilna w grudniu (Proszę o POWAŻNE oferty!). Ja pamiętam i wpisuję na listę Agasię. Ilość miejsce jest ograniczona...
Pzdr.