simbik Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Teraz my dla odmiany mamy problemy :shake: ... dziś od rana Teufelek kuleje. Niewiadomo ani jak to sobie zrobił, ani kiedy? Czy uda nam się go z tego wyprowadzić do następnego piątku:placz: ??? Jedna wielka niewiadoma :shake: . A tak czekaliśmy na ten wyjazd. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Kochani, wszyscy, którzy majaą zarezerwowany pokój w hotelu Europolis, śniadanie mają wliczone w cenę pokoju. Niestety, dzisiaj nie udało mi się kupić mapy Wilna. Ale będę jeszcze jutro próbowała. Pzdr. Piotrjan - jak Ty będzie sz z nami, to fakt. Będzie się działo!:evil_lol: Pzdr. Quote
dorotal Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Tu masz plan Wilna http://maps.zebra.lt/?mapid=33&searchstr=Birut%EBs&kategorijos=4 Mozna rowniez znalezc inne litewskie miejscowosci Quote
Polna Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Kasia no informuj co i jak ;) Ja na 99% jadę sama, bo nawet jak Fan wydobrzeje to będzie mieć najgorsze dni cieczki na wystawę :/ Mam nadzieje, ze nie będę Wam marudzić, ale samemu w pokoju nudno :P Quote
simbik Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Polna napisał(a):Kasia no informuj co i jak ;) Ja na 99% jadę sama, bo nawet jak Fan wydobrzeje to będzie mieć najgorsze dni cieczki na wystawę :/ Mam nadzieje, ze nie będę Wam marudzić, ale samemu w pokoju nudno :P Ja jestem wściekła :angryy: , on zawsze wie kiedy się tak urządzić. Przed Nową Rudą też byłam w nerwach czy zdąrzy się wykurować. Udało się więc bardzo liczę, że tym razem też tak będzie :lol: . Narazie ma zakaz biegania i potulnie siedzi na kanapce :roll: , tylko Opa nie rozumie dlaczego pani krzyczy jak psy chcą uprawiać zapasy :evil_lol: . Quote
Polna Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Więc jak nie bedzie sensu jechac to zrozumiem, takze się nie martw ;) Quote
Musiałek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :) a czy osoby mieszkające w hotelu mają wziąść coś jeszcze ? :) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Na pewno siebie i może jakąś hm...szklaneczkę? :lol: Pzdr. Quote
Musiałek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :) ja będę no i o szklaneczkę się postaram :) ciasta nie upiekę bo chyba niezdążę ale na następną wystawę to już napewno - ponieważ od jutra będę mieć normalną kuchnię :) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Musiałek - no to gratulacje z okazji nowej kuchni!!!:lol: Pzdr. Quote
jovi Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Polna napisał(a):Mam nadzieje, ze nie będę Wam marudzić, ale samemu w pokoju nudno :P Będziesz sama w pokoju? O, to nie ma sprawy, mogę Ci podrzucić moją sukę, będzie zachwycona gramoląc Ci się do łóżka :loveu: Quote
tulasy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Polna i Simbik głowa do góry:mad: - wszystko będzie dobrze:razz:. Quote
Polna Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 jovi napisał(a):Będziesz sama w pokoju? O, to nie ma sprawy, mogę Ci podrzucić moją sukę, będzie zachwycona gramoląc Ci się do łóżka :loveu: o jak fajnie:cool3: ja moze dziś pierniczki zrobie :) Quote
Dropka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 witam,czy wybiera się ktoś z okolicy 3 Miasta?Potrzebuję"na doczepkę"-transport dla jednej osoby bez psa.Dorzucam się do paliwa,pozdr Quote
Asiaczek Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Hotel europolis mieści sie przy ul. Svitrigailos 11D. Z terenu wystawy jest b.prosto dojechać do tego hotelu. Z terenu wystawy wyjeżdżamy na ul. "Oslo gatve" , skręcamiw lewo i dojeżdżamy do ronda. Na rondzie wjeżdżamy w ul. "Savanoriu pr." Według mapy ta ulica jest drugą ulicą po prawej stronie. Mijamy ul. "Gerosios Vitties", "Pietario Zemaites gatve", mijamy Forum Cinemas, Coca Cola Plaza" i ul. Savanoriu pr. przechodzi w ul. "J. Basanaviciaus". Mijamy "Vytenio gatve" i następna ulica to "Svitrigailos gatve". Skręcamy w prawo i po prawej stronie ma byc numer 11D. Tam jest hotel Europolis. W razie co, na wystawie będę miała mape przy sobie i gdyby ktoś miał wątpliwości - służę pomocą. W sobotę jestem na ringu nr 10, wchodzimy na ring ok. godz. 10:42. Tak więc ok. 11.30-12.00 powinnam byc juz po sędziowaniu. Pzdr. Quote
Dropka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 PONAWIAM PYTANKO,czy ktoś z okolic Trójmiasta miałby jedno miejsce dla osoby bez psa? Quote
simbik Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 No i jednak choroba nas załatwiła :shake: ... dziś wieczór rentgen, ale biorąc pod uwagę aktualny stan Tofisia bez względu na wynik już wiem, że do Wilna nie pojedziemy. Quote
cisa&fritz Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Musialek bardzo Cie prosze o numer telefonu na priv - zapodzialam gdzies, a wiesz, ze musimy sie skontaktowac w sprawie zgloszen:) Serdecznie pozdrawiam, Ania Musial z szarymi Quote
karenina Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A ja mam pytanie do osób które nocowały juz u .p. Teodozji. Jak u niej płacicie? W euro czy litach? Jaki jest przelicznik euro do lita? I ogolnie, czy lepiej miec lity czy euro na jakies ew zakupy na wystawie, parking itp. Quote
Polna Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 simbik napisał(a):No i jednak choroba nas załatwiła :shake: ... dziś wieczór rentgen, ale biorąc pod uwagę aktualny stan Tofisia bez względu na wynik już wiem, że do Wilna nie pojedziemy. Cos mamy szczęście :shake: Kasia placisz jakoś za tę wystawę ? Quote
efra-husky Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mam do was pytanko - czy muszę przed wyjazdem wbijać do paszportu mojej małej? Wolę spytać bo to pierwszy wyjazd zagraniczny i nie wiem :roll: Quote
dorotal Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 W paszporcie ma byc aktualna wscieklizna i to wszystko Quote
efra-husky Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 wściekliznę mam sprzed miesiąca ;) Myślałam, że jeszcze jakieś dodatkowe badania trzeba porobić, ale jeśli nie ... Dzięki Dorotal :calus: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Dorotal dobrze prawi - ma być aktualna wściekłość i basta! Pzdr. Quote
Recommended Posts