Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polna napisał(a):
a cena zgłoszen jest ;)
Sorry, ze tak męcze :P

Jest, jest.
I termin:jedna wystawa - 30 E (I pies); 25 e (drugi i następne); 15 E (puppy + wet.)
I termin: dwie wystawy - 55 E (I pies); 45 E (drugi i następne); 25 E (puppy + wet.)

II termin: jedna wystawa - jedna wystawa - 40 E (I pies); 35 E (drugi i następne); 20 E (puppy + wet.)
Ii termin: dwie wystawy - 75 E (I pies); 65 e (drugi i nastepne); 35 E (puppy + wet.)

III termin: jedna wystawa - 50 E (I pies); 45 E (drugi i nastepne); 25 E (puppy + wet.)
III termin: obie wystawy - 95 E (I pies); 85 E (drugi i nastepne); 45 E (puppy + wet.)

ekstra termin: obie wystawy: 150 E (I pies); 150 E (drugi i nastepne); 150 E (puppy + wet).

W każdym terminie cena za konkurencje hodowlane: jedna wystawa = 10 E; obie wystawy = 20 euro.
Pzdr.

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze mam jedno pytanko :)
Jak teraz zgłosze psa to jak wysłac tą kase i czy mogę ją wysłac po terminie zgłoszeni (lub zapłacic na wystawie ) tą "pierwszą" kwote jakby ;)

Posted

Polna napisał(a):
Jeszcze mam jedno pytanko :)
Jak teraz zgłosze psa to jak wysłac tą kase i czy mogę ją wysłac po terminie zgłoszeni (lub zapłacic na wystawie ) tą "pierwszą" kwote jakby ;)

Jest podane konto:
LITHUANIAN CYNOLOGICAL SOCIETY
AB SEB WILNIAUS BANKAS, VILNIUS, lITHUANIA
swift: CBVILT2X
IBAN LT 96 7044 0600 0178 0551

Na ostatniej wystawie płaciłam w dzien wystawy kwotę taką, jak w I terminie. Ale na zgłoszeniu napisałam, że będe płacić w dzień wystawy i jeszcze to potwierdzałam telefonicznie. Tak więc - mozna i tak.
pzdr.

Posted

Polna napisał(a):
Moglabys mi przesłac taki "wpis" bo w innych językach jestem mało zorientowana :shake:

Po rosyjsku, to nie bardzo wiem, jak to napisać łacińskim alfabetem.
A po angielsku: "I'll pay my entry fees in the show day, before the judging". Albo "I'll pay the entry fees for my dog/dogs (tu wymieniasz psa/psy) in the show day, before the judging".
Pzdr.

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
My w sumie też jesteśmy chętni na Wilno, ale w te same dni jest też 2 x CACIB w Kijowie i ciągle się zastanawiam co wybrać...

Kto w Kijowie ma oceniać Husky? czy to daleko od granicy polskiej?

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']zpr - nic nie wiem o Kijowie, wiem tylko, że wystwawa się odbywa, musze zdobyć informacje. Ile jest od granicy to nie wiem, ale z Warszawy jest ok. 750 km.
Rozumiem, ale jak bys sie dowiadywała o sędziów to zapytaj równiez o husky syberyjskie, z góry dzięki :lol:

Posted

karenina napisał(a):
Agasia, CAC przyznaja w kazdej klasie? Fajnie :cool3:
I czy na pewno jest klasa posrednia ?

napewno :) w tamtym roku w posredniej wzielismy caciba :lol:

Posted

No ja bym się na busik pisała. Mam nadzieję, że będzie juz coś wiadomo do 27 sierpnia, bo przyznaję, dla mnie te 20 euro więcej w drugim terminie to jednak spora różnica :roll:

Ostatecznie zawsze zostaje pociąg... Ale jakoś niespecjalnie mi się to uśmiecha :roll:

Posted

[quote name='zpr']Kto w Kijowie ma oceniać Husky? czy to daleko od granicy polskiej?
ZPR - w Kijowie - nie wiem. Ale za to w Wilnie masz w pierwszy dzień: Stelios Makaritis (Grecja), a drugiego - Valentina Ivanishcheva - Rosja. Może jednak do Wilna?
pzdr.

Posted

karenina napisał(a):
To mi się podoba :evil_lol:
Zgłosiłam potwory, raz kozie śmierc.:evil_lol:

No to jest szansa, że sie zobaczymy.:multi: Ale jeszcze poczekajmy na cieczkę Felki...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też. Ale matka-natura ma swoje prawa i ja muszę je brać pod uwagę...
Pzdr.

Oczywiscie! W wyborze Wilno - Kijow wygrywa Wilno, ale Wilno - Szczeniaki - zdecydowanie maluchy :loveu: :cool3: