Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak nie pojadę z psem to zjawię się sama (zrobię sobie wyciekczę i moze troche Jovi pomoge) hihi
Jak jest z psem nie opłaconym ? Mozna płacic później ta kwote 55euro czy więcej? Na razie następnego wypadu na Litwę nie planuje

Posted

Polna napisał(a):
Jak nie pojadę z psem to zjawię się sama (zrobię sobie wyciekczę i moze troche Jovi pomoge) hihi

Musisz jechać, a potwierdzenie napewno dojdzie. Zresztą jak jesteś na stronie internetowej wymieniona to, moim zdaniem, nawet jak potwierdzenie niedojdzie masz szansę na wystawianie.
Pozatym ktoś musi zagadywać podczas drogi Simbik, bądź - ewentualnie - mnie => czyli kierowców. W końcu planujemy jechać w 2 samochody.
Michał i Unga

Posted

Własnie moja siostra wyjeła ze skrzynki :) Być będę, ale co z psem nie wiem . szkoda ciągnąc psa po chorobie biorąc pod uwage, ze ona wcale piękna nie jest :evil_lol: Mamy w stawce suke, która dwukrotnie miała BOB :shake:

Posted

Polna - musisz jechać i już.
A co do płatności. Wydaje mi się, że możesz zapłacić później. Chociaż lepiej, abyś to zrobiła w dzień wystawy. Bo potem zachce Ci się jechać na Litwę, a tu dostaniesz info, że masz do zapłacenia ..... euro?
Pzdr.

Posted

Ja dzisiaj też miło się zaskoczyłam gdy zajrzałam do skrzynki a tu potwierdzenie z Wilna :) (tym bardziej mi miło, bo potwierdzenia z Kielc jeszcze nie dostałam ;) )
teraz ostatni tydzień ćwiczeń z małą córunią i już nie możemy doczekać się wystawy ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Efra - czy to będzie debiut malutkiej?
pzdr.

:p Tak Asiaczku - to będzie debiut mojego maleństwa :cool3: Oczywiście całą pieczę będzie sprawowała Pearl, której ogromnie jestem wdzięczna :p

Posted

[quote name='Asiaczek']Polna - musisz jechać i już.
A co do płatności. Wydaje mi się, że możesz zapłacić później. Chociaż lepiej, abyś to zrobiła w dzień wystawy. Bo potem zachce Ci się jechać na Litwę, a tu dostaniesz info, że masz do zapłacenia ..... euro?
Pzdr.

Znowu z Asiaczkiem nadajemy na jednej linii.
Ciebie Polna przybilnuję, żebyś pojechała - w końcu jesteśmy oboje z Łodzi i mamy kontakt ze sobą. Jeżeli trzeba będzię bez psa - to trudno. Ale chociaż zrobisz sobie wycieczke i zobaczysz jak to jest w Wilnie na wystawie.

Posted

Hura!!!
I do mnie dzisiaj uśmiechnęło sie słoneczko, bo w skrzynce znalazłam potwierdzenia na oba dni. Wszystko się zgadza. A więc... jedziemy!

Tulasy - już teraz cieszę się, że spotkamy się w Wilnie.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie przesadzaj! Marzenia - dobra rzecz!:lol:
Pzdr.

Gdyby nie marzenia to my byśmy nawet nie myśleli o wyjeździe do Wiln.
Dobrzeby było zdobyć choć 1ego CACIBA.
Też cieszymy się na spotkanie.
Michał

Posted

Natalia_W napisał(a):
ja rowniez dzisiaj dostałam potwierdzenie i wszystko się zgadza :)
Wiec jedziemy... moze uda nam sie Intera skonczyc... ehh marzenia ;)

Uda, uda bede tam Ci piszczeć przy ringu:evil_lol: Na darmo przeciez wina w Zagrzebiu nie kupowałam:eviltong:

Posted

Nie moze, nie może, jak założymy inne to nie wygramy, bo fanklubu nie poznaja:evil_lol: Rządzimy....Już sie nie moge doczekac tego Wilna i tych naszych imprezek. Szkoda, ze A. nie bedzie, ubolewam szczerze...;)

Posted

Natalia_W napisał(a):
Kasiu na Ciebie zawsze moge liczyc :D wkoncu my jestesmy w fanklubie bialych marynarek ;) a bialych marynarek zabraknac nie moze :) prawda ;)??

Słyszałam o fanclubie białych mokasynów, ale o białych marynarkach nie słyszałam...:lol:
Pzdr.

Posted

Natalia_W napisał(a):
a bo to nowosc ;) fanklub bialych marynarek (bo tak nas nazwano) powstal po wystawie w Kielcach :) po opublikowaniu kilku zdjec ;)

I chyba już sie przyjmie na stałe...nowa mafie stworzymy ;) :)

Posted

Pearl napisał(a):
I chyba już sie przyjmie na stałe...nowa mafie stworzymy ;) :)

A to ja Cię miałam okazje widzieć w Kielcach. Wystawiałaś za mną w otwartej suczek (husky).Pełen profsjonalizm. Nie darmo Cie nazywaja "zaklinaczem psów".. p.s. Ja byłam na czarno:diabloti: