Iwona Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dzięki Asiaczku:lol: - a wściekłość mamy:evil_lol: , a przynajmniej bojowy nastrój:lol: Quote
Polna Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Jak nie pojadę z psem to zjawię się sama (zrobię sobie wyciekczę i moze troche Jovi pomoge) hihi Jak jest z psem nie opłaconym ? Mozna płacic później ta kwote 55euro czy więcej? Na razie następnego wypadu na Litwę nie planuje Quote
tulasy Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Polna napisał(a):Jak nie pojadę z psem to zjawię się sama (zrobię sobie wyciekczę i moze troche Jovi pomoge) hihi Musisz jechać, a potwierdzenie napewno dojdzie. Zresztą jak jesteś na stronie internetowej wymieniona to, moim zdaniem, nawet jak potwierdzenie niedojdzie masz szansę na wystawianie. Pozatym ktoś musi zagadywać podczas drogi Simbik, bądź - ewentualnie - mnie => czyli kierowców. W końcu planujemy jechać w 2 samochody. Michał i Unga Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Iwona napisał(a):Dzięki Asiaczku:lol: - a wściekłość mamy:evil_lol: , a przynajmniej bojowy nastrój:lol: No to superowo!!! Pzdr. Quote
Polna Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Własnie moja siostra wyjeła ze skrzynki :) Być będę, ale co z psem nie wiem . szkoda ciągnąc psa po chorobie biorąc pod uwage, ze ona wcale piękna nie jest :evil_lol: Mamy w stawce suke, która dwukrotnie miała BOB :shake: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Polna - musisz jechać i już. A co do płatności. Wydaje mi się, że możesz zapłacić później. Chociaż lepiej, abyś to zrobiła w dzień wystawy. Bo potem zachce Ci się jechać na Litwę, a tu dostaniesz info, że masz do zapłacenia ..... euro? Pzdr. Quote
efra-husky Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja dzisiaj też miło się zaskoczyłam gdy zajrzałam do skrzynki a tu potwierdzenie z Wilna :) (tym bardziej mi miło, bo potwierdzenia z Kielc jeszcze nie dostałam ;) ) teraz ostatni tydzień ćwiczeń z małą córunią i już nie możemy doczekać się wystawy ;) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Efra - czy to będzie debiut malutkiej? pzdr. Quote
efra-husky Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Asiaczek']Efra - czy to będzie debiut malutkiej? pzdr. :p Tak Asiaczku - to będzie debiut mojego maleństwa :cool3: Oczywiście całą pieczę będzie sprawowała Pearl, której ogromnie jestem wdzięczna :p Quote
tulasy Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Asiaczek']Polna - musisz jechać i już. A co do płatności. Wydaje mi się, że możesz zapłacić później. Chociaż lepiej, abyś to zrobiła w dzień wystawy. Bo potem zachce Ci się jechać na Litwę, a tu dostaniesz info, że masz do zapłacenia ..... euro? Pzdr. Znowu z Asiaczkiem nadajemy na jednej linii. Ciebie Polna przybilnuję, żebyś pojechała - w końcu jesteśmy oboje z Łodzi i mamy kontakt ze sobą. Jeżeli trzeba będzię bez psa - to trudno. Ale chociaż zrobisz sobie wycieczke i zobaczysz jak to jest w Wilnie na wystawie. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Hura!!! I do mnie dzisiaj uśmiechnęło sie słoneczko, bo w skrzynce znalazłam potwierdzenia na oba dni. Wszystko się zgadza. A więc... jedziemy! Tulasy - już teraz cieszę się, że spotkamy się w Wilnie. Pzdr. Quote
Natalia_W Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ja rowniez dzisiaj dostałam potwierdzenie i wszystko się zgadza :) Wiec jedziemy... moze uda nam sie Intera skonczyc... ehh marzenia ;) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Nie przesadzaj! Marzenia - dobra rzecz!:lol: Pzdr. Quote
tulasy Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Nie przesadzaj! Marzenia - dobra rzecz!:lol: Pzdr. Gdyby nie marzenia to my byśmy nawet nie myśleli o wyjeździe do Wiln. Dobrzeby było zdobyć choć 1ego CACIBA. Też cieszymy się na spotkanie. Michał Quote
Nitor-Nivalis Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ja dzisiaj rowniez otrzymalam potwierdzenie :) takze do zobaczzenia juz nie dlugo w wilnie :D Quote
Pearl Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Natalia_W napisał(a):ja rowniez dzisiaj dostałam potwierdzenie i wszystko się zgadza :) Wiec jedziemy... moze uda nam sie Intera skonczyc... ehh marzenia ;) Uda, uda bede tam Ci piszczeć przy ringu:evil_lol: Na darmo przeciez wina w Zagrzebiu nie kupowałam:eviltong: Quote
Natalia_W Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kasiu na Ciebie zawsze moge liczyc :D wkoncu my jestesmy w fanklubie bialych marynarek ;) a bialych marynarek zabraknac nie moze :) prawda ;)?? Quote
Pearl Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Nie moze, nie może, jak założymy inne to nie wygramy, bo fanklubu nie poznaja:evil_lol: Rządzimy....Już sie nie moge doczekac tego Wilna i tych naszych imprezek. Szkoda, ze A. nie bedzie, ubolewam szczerze...;) Quote
tybetan Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Tez dzisiaj ze skrzyneczki wyciagnełam potwierdzenie- jedziemy i tez się bardzo cieszymy na spotkanie w Vilnie Quote
Asiaczek Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Natalia_W napisał(a):Kasiu na Ciebie zawsze moge liczyc :D wkoncu my jestesmy w fanklubie bialych marynarek ;) a bialych marynarek zabraknac nie moze :) prawda ;)?? Słyszałam o fanclubie białych mokasynów, ale o białych marynarkach nie słyszałam...:lol: Pzdr. Quote
Natalia_W Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a bo to nowosc ;) fanklub bialych marynarek (bo tak nas nazwano) powstal po wystawie w Kielcach :) po opublikowaniu kilku zdjec ;) Quote
kasia.gie Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A czy ma ktos moze mapke wilna? Albo opisze gdzie jest wystawa i jak na nia dojechac z hotelu Europolis? Quote
Pearl Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Natalia_W napisał(a):a bo to nowosc ;) fanklub bialych marynarek (bo tak nas nazwano) powstal po wystawie w Kielcach :) po opublikowaniu kilku zdjec ;) I chyba już sie przyjmie na stałe...nowa mafie stworzymy ;) :) Quote
Mokisia Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Pearl napisał(a):I chyba już sie przyjmie na stałe...nowa mafie stworzymy ;) :) A to ja Cię miałam okazje widzieć w Kielcach. Wystawiałaś za mną w otwartej suczek (husky).Pełen profsjonalizm. Nie darmo Cie nazywaja "zaklinaczem psów".. p.s. Ja byłam na czarno:diabloti: Quote
Recommended Posts