Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam ogromną prośbę do wszystkich osób wybierających się na tą wystawę. Gdyby ktoś przez przypadek spotkał tam chodowców rosyjskich toyów i mógł wziąć jakieś namiary, tel. adres, email, www i przesłac mi to na pw to będę dozgonnie wdzięczna. :loveu:

Posted

A ja mam jeszcze jedno pytanko/prośbę do jadących na te wystawki: czy znalazłaby się osoba/osoby, które pomogłyby mi w wystawieniu psa bo jak zwykle jadę sama , a zgłosiłam 2 szt? Jak nie będę miała pomocy to zabiorę tylko jednego, innego wyjścia nie będzie :sad:

Posted

Jovi- Polaków będzie ponad 160:-), z DOG-o też sporo jedzie - myślę,że ktoś z pewnością pomoże:-). A jakie psy masz do wystawienia, kiedy i o której godzinie? I jak pracują z obcymi osobami?

Posted

jovi napisał(a):
A ja mam jeszcze jedno pytanko/prośbę do jadących na te wystawki: czy znalazłaby się osoba/osoby, które pomogłyby mi w wystawieniu psa bo jak zwykle jadę sama , a zgłosiłam 2 szt? Jak nie będę miała pomocy to zabiorę tylko jednego, innego wyjścia nie będzie :sad:

My będziemy na ringu 1 w sobotę jeśli nadal będziesz potrzebować pomocy to daj znać

owczarki australijskie ring 1 od 10 rano

Posted

UWAGA UWAGA !!!!

do włascicieli weimarów !!!

w dniu dzisiejszym wyjęłam ze skrzynki potwierdzenia ale też zgłoszenia dla

CISA z BOBIĘCINSKIEGO LASU oraz
FRITZ DUMA KAZANA

KTOKOLWIEK MA KONTAKT Z TYMI OSOBAMI PROSZĘ ABY PRZEKAZAŁ INFORMACJĘ ŻE JAJ MAM ICH POTWIERDZENIA !!!!

Posted

[quote name='Asiaczek']OK.
A ja jeszcze nie dostałam potwierdzeń. Mam tylko mailowe.
Pzdr.

Ja tez nie mam :( Moze nasze tez ktos inny dostal do skrzyneczki :angryy:

Posted

[quote name='Musiałek']UWAGA UWAGA !!!!

do włascicieli weimarów !!!

w dniu dzisiejszym wyjęłam ze skrzynki potwierdzenia ale też zgłoszenia dla

CISA z BOBIĘCINSKIEGO LASU oraz
FRITZ DUMA KAZANA

KTOKOLWIEK MA KONTAKT Z TYMI OSOBAMI PROSZĘ ABY PRZEKAZAŁ INFORMACJĘ ŻE JAJ MAM ICH POTWIERDZENIA !!!!

Serdecznie dziekuje za informacje, juz sobie wszystko wyjasnilysmy:) Ja dzisiaj wrocilam z zagranicy i taka niespodzianka, ale juz wszystko bedzie dobrze !
Jeszcze raz dziekuje!
Serdecznie pozdrawiam,
Ania

Posted

Polna napisał(a):
Jovi ja mogę pomóc (jak zabiore klatke ;) ) ale nie ręcze za wystawianie hihi

Wielkie dzieki, chętnie skorzystam. Generalnie to będzie mi potrzebna osoba do trzymania psa jednego gdy z drugim będę na ringu no i potem ewentualnie kogoś do pobiegania po ringu w porównaniu gdy do takowego dojdzie :loveu:

Posted

Ja do Wilna nie jade :(
Obrone pracy dyplomowej mam 18 grudnia, więc wybieram obrone.
Przynajmniej nie tylko psy będą miały jakieś tytuły :)
HEHEHE

Posted

u nas brak potwierdzenia i cały wyjazd pod znakiem zapytania :-(
Fanta zaczęla dziś 10-cio dniową kuracje antybiotykami :shake: Zobaczymy jak się będzie czuła i zdecydujemy po weekendzie :oops: Moze bez psa się wybiorę nie wiem :-( :placz:

Posted

Polna bądź dobrej myśli. Ja dzisiaj wyjąłem potwierdzenie ze skrzynki. List nadany został 28.11 - więc szedł niecały tydzień.

Asiaczek : cieczka naszej w trakcie. Do minionej soboty dobrze się czyściła, więc jest wielka szansa że w tym temacie będzie dobrze. Teraz sporadycznie kapnie - tak dobrze się czyści ( większa czyściocha od matki ).

Michał

Posted

Do częstych bywalców wystaw na Litwie :lol: - czy nie będę miała problemu z wejściem na wystawę z niezgłoszonym szczeniakiem? Do opieki nad zostającymi w domu sharpejkami mam załatwionych "dziadków", ale najmłodszą w rodzinie latorośl musimy wziąć ze sobą...Potwierdzenie pocztą też już dostaliśmy:lol:

Posted

A u mnie nadal nic... Ale spokojnie czekam, bo mam potwierdzenie mailowe i jestem w katalogu. sprawdzałam, to i wiem;)

Iwona - wydaje mi się że spokojnie wejdziesz, tylko powiedz, że nie dostałaś potwierdzenia i idziesz do Sekretariatu. Aha i musisz mieć aktualna wściekłość.

USH - to zrobimy tak: Ty trzymaj kciuki (wirtualne) za nas, a my za ciebie, OK? Chociaż ja wierzę, że w Twoim przypadku obrona = formalność.:lol:

Polna
- tak bardzo liczyłam na nasze spotkanie w Wilnie. Myslę, że nie wszystko stracone, co?

Tulasy
- ja tez jestem dobrej myśli.:lol:

Pzdr.