Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Dopiero się zapowiada? No to możesz miec zgryz... A u Tulasów to już jest czy też się dopiero zapowiada? Pzdr. Quote
Light of Shin-Ra Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Mam ogromną prośbę do wszystkich osób wybierających się na tą wystawę. Gdyby ktoś przez przypadek spotkał tam chodowców rosyjskich toyów i mógł wziąć jakieś namiary, tel. adres, email, www i przesłac mi to na pw to będę dozgonnie wdzięczna. :loveu: Quote
jovi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A ja mam jeszcze jedno pytanko/prośbę do jadących na te wystawki: czy znalazłaby się osoba/osoby, które pomogłyby mi w wystawieniu psa bo jak zwykle jadę sama , a zgłosiłam 2 szt? Jak nie będę miała pomocy to zabiorę tylko jednego, innego wyjścia nie będzie :sad: Quote
Iwona Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jovi- Polaków będzie ponad 160:-), z DOG-o też sporo jedzie - myślę,że ktoś z pewnością pomoże:-). A jakie psy masz do wystawienia, kiedy i o której godzinie? I jak pracują z obcymi osobami? Quote
Musiałek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 jovi napisał(a):A ja mam jeszcze jedno pytanko/prośbę do jadących na te wystawki: czy znalazłaby się osoba/osoby, które pomogłyby mi w wystawieniu psa bo jak zwykle jadę sama , a zgłosiłam 2 szt? Jak nie będę miała pomocy to zabiorę tylko jednego, innego wyjścia nie będzie :sad: My będziemy na ringu 1 w sobotę jeśli nadal będziesz potrzebować pomocy to daj znać owczarki australijskie ring 1 od 10 rano Quote
Musiałek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 UWAGA UWAGA !!!! do włascicieli weimarów !!! w dniu dzisiejszym wyjęłam ze skrzynki potwierdzenia ale też zgłoszenia dla CISA z BOBIĘCINSKIEGO LASU oraz FRITZ DUMA KAZANA KTOKOLWIEK MA KONTAKT Z TYMI OSOBAMI PROSZĘ ABY PRZEKAZAŁ INFORMACJĘ ŻE JAJ MAM ICH POTWIERDZENIA !!!! Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Musiałku - zgłoszenia czy potwierdzenia?:razz: Pzdr. Quote
Musiałek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Potwierdzenia oczywiście :lol: już poprawiłam :lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 OK. A ja jeszcze nie dostałam potwierdzeń. Mam tylko mailowe. Pzdr. Quote
PANGEA Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Asiaczek']OK. A ja jeszcze nie dostałam potwierdzeń. Mam tylko mailowe. Pzdr. Ja tez nie mam :( Moze nasze tez ktos inny dostal do skrzyneczki :angryy: Quote
Smile of Red Witch Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ma ktos wyniki z dzisiejszej wystawy w Wilnie terierow typu bull, najwazniejsze sa dla mnie amstaffy :) Quote
Polna Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jovi ja mogę pomóc (jak zabiore klatke ;) ) ale nie ręcze za wystawianie hihi Quote
cisa&fritz Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Musiałek']UWAGA UWAGA !!!! do włascicieli weimarów !!! w dniu dzisiejszym wyjęłam ze skrzynki potwierdzenia ale też zgłoszenia dla CISA z BOBIĘCINSKIEGO LASU oraz FRITZ DUMA KAZANA KTOKOLWIEK MA KONTAKT Z TYMI OSOBAMI PROSZĘ ABY PRZEKAZAŁ INFORMACJĘ ŻE JAJ MAM ICH POTWIERDZENIA !!!! Serdecznie dziekuje za informacje, juz sobie wszystko wyjasnilysmy:) Ja dzisiaj wrocilam z zagranicy i taka niespodzianka, ale juz wszystko bedzie dobrze ! Jeszcze raz dziekuje! Serdecznie pozdrawiam, Ania Quote
Smile of Red Witch Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Czy ma ktos wyniki amstaffow z dnia dzisiejszego?? Quote
jovi Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Polna napisał(a):Jovi ja mogę pomóc (jak zabiore klatke ;) ) ale nie ręcze za wystawianie hihi Wielkie dzieki, chętnie skorzystam. Generalnie to będzie mi potrzebna osoba do trzymania psa jednego gdy z drugim będę na ringu no i potem ewentualnie kogoś do pobiegania po ringu w porównaniu gdy do takowego dojdzie :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Czy nikt nie ma wynikow ASTOW?? Quote
Polna Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no to musze klatkę zabrać ;) Amstaffka ile razy mozna się o to samo pytać, widocnzie nikt nie ma (poza tym jest to topic o innej wystawie !) Quote
Asiaczek Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 amstaffka1978 napisał(a):Czy ma ktos wyniki amstaffow z dnia dzisiejszego?? A nie pomyliłaś się, Kochanieńka, co do topiku?:lol: Wilno dopiero będzie... Pzdr. Quote
Mokisia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja dostałam potwierdzenie w piatek:) (listownie) Pozdrawiam! Quote
Asdf Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja do Wilna nie jade :( Obrone pracy dyplomowej mam 18 grudnia, więc wybieram obrone. Przynajmniej nie tylko psy będą miały jakieś tytuły :) HEHEHE Quote
Polna Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 u nas brak potwierdzenia i cały wyjazd pod znakiem zapytania :-( Fanta zaczęla dziś 10-cio dniową kuracje antybiotykami :shake: Zobaczymy jak się będzie czuła i zdecydujemy po weekendzie :oops: Moze bez psa się wybiorę nie wiem :-( :placz: Quote
tulasy Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Polna bądź dobrej myśli. Ja dzisiaj wyjąłem potwierdzenie ze skrzynki. List nadany został 28.11 - więc szedł niecały tydzień. Asiaczek : cieczka naszej w trakcie. Do minionej soboty dobrze się czyściła, więc jest wielka szansa że w tym temacie będzie dobrze. Teraz sporadycznie kapnie - tak dobrze się czyści ( większa czyściocha od matki ). Michał Quote
Iwona Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Do częstych bywalców wystaw na Litwie :lol: - czy nie będę miała problemu z wejściem na wystawę z niezgłoszonym szczeniakiem? Do opieki nad zostającymi w domu sharpejkami mam załatwionych "dziadków", ale najmłodszą w rodzinie latorośl musimy wziąć ze sobą...Potwierdzenie pocztą też już dostaliśmy:lol: Quote
Iwona Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Aaaa- pokusiłam się na policzenie Polaków mających byc na wystawie- ponad 160 wystawców:cool3: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 A u mnie nadal nic... Ale spokojnie czekam, bo mam potwierdzenie mailowe i jestem w katalogu. sprawdzałam, to i wiem;) Iwona - wydaje mi się że spokojnie wejdziesz, tylko powiedz, że nie dostałaś potwierdzenia i idziesz do Sekretariatu. Aha i musisz mieć aktualna wściekłość. USH - to zrobimy tak: Ty trzymaj kciuki (wirtualne) za nas, a my za ciebie, OK? Chociaż ja wierzę, że w Twoim przypadku obrona = formalność.:lol: Polna - tak bardzo liczyłam na nasze spotkanie w Wilnie. Myslę, że nie wszystko stracone, co? Tulasy - ja tez jestem dobrej myśli.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts