Dropka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 czy mogłabym prosic o link gdzie znajdę wystawców?z góry dziękuję i pozdr Quote
Basik Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Mam pytanko, czy na Litwę można jechać pożyczonym samochodem bez dodatkowych papierków? Do Rosji to wiem, że trzeba mieć potwierdzenia notarialne i takie tam, a jak jest z Litwą? Ja w końcu dorwałam sie do kompa... Asiaczku przepraszam za zamieszanie z hotelem, mam nadzieje, ze mnie nie ujęłaś w rezerwacjach, ponieważ sie nie odzywałam... Mój wyjazd nadal stoi pod znakiem zapytania... Quote
Asdf Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Czy jest jeszcze szansa na dopisanie sie do grupowej rezerwacji w hotelu Europolis?? Quote
Dropka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 jeszcze raz ja...niestety pod podamym linkiem kryje się tylko strona główna Lithuanian Cynological Society ,jestem chyba gapcia bo nie umiem znaleźć tych wystawców a tak bardzo mi zależy.. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Basik']Mam pytanko, czy na Litwę można jechać pożyczonym samochodem bez dodatkowych papierków? Do Rosji to wiem, że trzeba mieć potwierdzenia notarialne i takie tam, a jak jest z Litwą? Ja w końcu dorwałam sie do kompa... Asiaczku przepraszam za zamieszanie z hotelem, mam nadzieje, ze mnie nie ujęłaś w rezerwacjach, ponieważ sie nie odzywałam... Mój wyjazd nadal stoi pod znakiem zapytania... Basik - tak, jak się umawiałyśmy - nie rezerwowałam. USH - 2 osoby zrezygnowały z noclegów, tak więc jeżeli chcesz mogę Ciebie dopisać. Dropka - jak już jesteś na stronie, wybierz wersję angielską i wejdź na "shows". Znajdź w tabeli wystawę 16.12.2006 i 17.12.2006 r. Wejdź na sŁowo INFO (podkreślone). Zejdź na sam dół i tam, alfabetycznie, bedzie spis wystawców z podanymi numerami startowymi. Powodzenia. Pzdr. Quote
tulasy Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Dropka']jeszcze raz ja...niestety pod podamym linkiem kryje się tylko strona główna Lithuanian Cynological Society ,jestem chyba gapcia bo nie umiem znaleźć tych wystawców a tak bardzo mi zależy.. Na podanej stronie wejdź w Shows, a później w info wystaw na poszczególne dni. Michał Quote
Basik Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ponawiam pytanie o auto, którym można jechać na Litwe - czy może być pożyczone - konkretnie rejestrowane na firmę!!! Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Basik - nie pomogę... Nie mam pojęcia. Jak do tej pory właściciel auta jechał ze mną... Pzdr. Quote
Dropka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 wiecie co po pierwsze bardzo dziękuję za szybką pomoc ale mój komp rejestruje chyba inne dane bo po kilknięciu na info konkretnej daty wyświetla mnie się tylko adres wystawy i numer konta...pomóżcie...:o(((konkretnie interesuje mnie czy w dzień kiedy jest III gr są jacys wystawcy z Moskwy.. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Dropka napisał(a):wiecie co po pierwsze bardzo dziękuję za szybką pomoc ale mój komp rejestruje chyba inne dane bo po kilknięciu na info konkretnej daty wyświetla mnie się tylko adres wystawy i numer konta...pomóżcie...:o(((konkretnie interesuje mnie czy w dzień kiedy jest III gr są jacys wystawcy z Moskwy..Jak klikniesz na Info - poczekaj trochę. Na początku rzeczywiście wyświetla się to, co piszesz. Może Twój program po prosto wolniej ładuje dane. U mnie w wersji angielskiej działa b. szybko, a w litewskiej - trochę wolniej. Spróbuj jeszcze raz. Pzdr. Quote
tulasy Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dropka napisał(a):wiecie co po pierwsze bardzo dziękuję za szybką pomoc ale mój komp rejestruje chyba inne dane bo po kilknięciu na info konkretnej daty wyświetla mnie się tylko adres wystawy i numer konta...pomóżcie...:o(((konkretnie interesuje mnie czy w dzień kiedy jest III gr są jacys wystawcy z Moskwy.. Trochę cierpliwości przy otwieraniu strony. U nas trochę czasu minęło zanim cała strona się otworzyła. Na początku też myślałem, że coś nietak robię. Michał Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Tulasy - Michał - jak widać w dawaniu rad idziemy "łeb w łeb".:lol: Pzdr. Quote
Dropka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 tym co idą "łeb w łeb" hi,hi ślicznie dziękuję,mój kompik zaczął współpracować,dziękuję za pomoc Quote
Musiałek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Basik napisał(a):Ponawiam pytanie o auto, którym można jechać na Litwe - czy może być pożyczone - konkretnie rejestrowane na firmę!!! spoko możesz jechać !!! bez problemów !! Quote
PANGEA Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Basik napisał(a):Ponawiam pytanie o auto, którym można jechać na Litwe - czy może być pożyczone - konkretnie rejestrowane na firmę!!! Basiu od czasu jak Litwa jest w Uni ( tak jak my :loveu: ) nastala cywilizacja. Jedziesz jak do Niemiec :eviltong: jesli tam mozesz tym autem wyjechac, to i na Litwe mozesz. Rosja, Ukraina w Uni nie sa i tam musisz miec notarialne potwierdzone uzyczenia auta. Quote
Basik Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dzięki wielkie - to kolega pojedzie 02.12 na CAC, a ja dalej nie mam auta na Cacibówki:( Quote
jovi Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Basik napisał(a):... a ja dalej nie mam auta na Cacibówki:(A jakie i ile psów chciałabyś zabrać? Quote
Basik Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 My to 2 osoby i 2 labki - pies i suka... Jeśli postawie na nogimoje autko po tym jak mi facio wjechał w tył i uda mi sie załatwić zimówki to nie będzie problemu, ale to dopiero się wyjaśni po 11 grudnia... Wszystko mi idzie pod górkę z tym wyjazdem, od kasy i auta, aż do konkurencji, którą mamy w klasach... Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Głowa do góry! Dasz radę!:lol: Pzdr. Quote
tulasy Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Asiaczek napisał(a):Głowa do góry! Dasz radę!:lol: Pzdr. Widzę, że jesteś bardzo optymistycznie nastawiona do wyjazdu ( przekazuj to nastawienie jak najdłużej ). Nam będzie go też potrzeba, bo sunia dostaje cieczkę. Boję się, że będziemy z tego powodu musieli zrezygnować. Z sędziami to już się pogodziłem - co będzie to będzie. Zobaczymy. W końcu do wystawy tylko i aż 2 tygodnie. Michał Quote
jovi Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Basik napisał(a):My to 2 osoby i 2 labki - pies i suka... . Jakby co to ja mam miejsce dla 1 osoby i 1, ewentualnie 2 psów choć 2 labki to nie wiem czy by się zmieściły. Quote
simbik Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Właśnie wyjełam potwierdzenie ze skrzynki :cool3: . Już się nie mogę doczekać wyjazdu. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 tulasy napisał(a):Widzę, że jesteś bardzo optymistycznie nastawiona do wyjazdu ( przekazuj to nastawienie jak najdłużej ). Nam będzie go też potrzeba, bo sunia dostaje cieczkę. Boję się, że będziemy z tego powodu musieli zrezygnować. Z sędziami to już się pogodziłem - co będzie to będzie. Zobaczymy. W końcu do wystawy tylko i aż 2 tygodnie. Michał Wystawa jest 16 grudnia , a więc najgorsze dni (no, prawie) miną. Może jednak uda się pojechać z sunią, co? Pzdr. Quote
Polna Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 tulasy napisał(a):Widzę, że jesteś bardzo optymistycznie nastawiona do wyjazdu ( przekazuj to nastawienie jak najdłużej ). Nam będzie go też potrzeba, bo sunia dostaje cieczkę. Boję się, że będziemy z tego powodu musieli zrezygnować. Z sędziami to już się pogodziłem - co będzie to będzie. Zobaczymy. W końcu do wystawy tylko i aż 2 tygodnie. Michał u Fanty tez się cieczka zapowiada :shake: :oops: Quote
Recommended Posts