Asiaczek Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Jovi - bardzo dziękujemy. Ja już sprawdziłam moją konkurencję. I tak w sobotę jest zgłoszonych 9 basków (w tym 4 moje), a w niedzielę: 7, w tym 4 moje. Zobaczymy, jak to będzie.:lol: Pzdr. Quote
PANGEA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='jovi']Hej, na stronie wystawy jest już podany plan sędziowania! Podane są bardzo ogólne dane bo tylko ilości psów w danej rasie, nawet nie klasie. http://www.kinologija.lt/indexen.php Gdzie to widzisz?? Mnie sie nic nie otwiera :-( :placz: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja jestem wściekła, tylko 3 irlandy zgłoszone... Quote
simbik Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='PANGEA']Gdzie to widzisz?? Mnie sie nic nie otwiera :-( :placz: Są 22 dogi :lol: (w sumie we wszystkich kolorkach). W sobotę ring 8 godz. 11.15, w niedzielę ring 17 o godz.12.09 Trzeba zajrzeć do zakładki Shows i tam dopiero otworzyć okno z odpowiednią wystawą. Quote
PANGEA Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='simbik']Są 22 dogi :lol: (w sumie we wszystkich kolorkach). W sobotę ring 8 godz. 11.15, w niedzielę ring 17 o godz.12.09 Trzeba zajrzeć do zakładki Shows i tam dopiero otworzyć okno z odpowiednią wystawą. Dzieki :) wlasnie z Domi rozpracowalysmy :p Tam jest godzina do przodu. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Tak, tak. Pamiętajmy o tej godzinie do przodu! Pzdr. Quote
Polna Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Chyba mi się odechciało jechac :( 27/28 beagle'i jest więc nie mam na co liczyc. Quote
Asiaczek Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Tak łatwo się poddajesz?! Oj, Ty, niedobra... Tak nie wolno! Pzdr. Quote
simbik Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak łatwo się poddajesz?! Oj, Ty, niedobra... Tak nie wolno! Pzdr. Właśnie :lol: proszę się nie poddawać tylko ćwiczyć :multi: . My aktualnie wróciliśmy z naszego wirtualnego ringu przed blokiem:eviltong: i twardo trenujemy wystawianie :roll:. Chyba maleństwo nie ma narazie dość tej zabawy bo na widok łańcuszka wybucha radością :evil_lol: . Quote
tulasy Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A jak tam u Was sędziowie? Nam zmienili na sędziów Litewskich ( Z. Povilaitiene i K. Butrimova ). W sobotę miał nas oceniać sędzia z Grecji, a w niedzielę - ze Slovenia. Czarno to widzę, aż się boję wystawiać. Michał Quote
jovi Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Mi też zmienili sędziów! Czy na litewskich wystawach jest tak zawsze? Bo jeśli to częste to po co ta lista sędziów! Quote
kasia.gie Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 jovi napisał(a):Mi też zmienili sędziów! Czy na litewskich wystawach jest tak zawsze? Bo jeśli to częste to po co ta lista sędziów! Ja sedziow mam tych samych, ale czasem taka zmiana pozornie zla wychodzi na dobre! Nie martwcie sie na zapas! Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 tulasy napisał(a):A jak tam u Was sędziowie? Nam zmienili na sędziów Litewskich ( Z. Povilaitiene i K. Butrimova ). W sobotę miał nas oceniać sędzia z Grecji, a w niedzielę - ze Slovenia. Czarno to widzę, aż się boję wystawiać. Michał Z tego wynika, że to basenji mają "fory", bo nam zostawili właśnie tych sedziów... Bardzo jestem ciekawa sędziego z Grecji... Pzdr. Quote
simbik Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Z tego wynika, że to basenji mają "fory", bo nam zostawili właśnie tych sedziów... Bardzo jestem ciekawa sędziego z Grecji... Pzdr. My też go mamy bez zmian i też mnie intryguje :lol: . Quote
Asiaczek Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Taki troche "egzotyczny" sedzia, prawda? Myslę, że wszyscy byliby zaciekawieni... Pzdr. Quote
Musiałek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 No, no podpatrzcie go :))) a może by tak połączyć urlopik z jakąś wystawą w Grecji :)) i championa Grecji zrobić :)) ma ktos w Polsce championat Grecji ?? Quote
dorotal Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wiem ze dogomaniak Limnolka byl na 2xCACIB w Atenach. Quote
Mokisia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Nam też nie zmienili sędziow. Szkoda,że sie nie postarali i nie zamiescili porządnego katalogu przedwystawowego. W końcu to miedzynarodowe i w stolicy:razz:. U nas małe krajówki mają takie katalogi w necie... Quote
dorotal Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A na wielkiej swiatowce katalogu tez go nie bylo:eviltong: Quote
jovi Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Bardzo jestem ciekawa sędziego z Grecji... Pzdr. Miejmy nadzieje Asiaczku, że ten sędzie nie będzie równie ciekawy Twoich basków;) Chodzi mi o to, że nie będa one dla niego równie egzotyczne:p Quote
Musiałek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Do wystawy zostało jeszcze 3 tygodnie wiec moze jeszcze dadza chociaż spis wystawców :razz: a jak było w poprzednich Cacib-ówkach ?? dawali spis wystawców ?? Quote
PANGEA Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dorotal napisał(a):Daja spisy wystawcow No to czekamy :cool1: Quote
Bardotka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Musiałek napisał(a):No, no podpatrzcie go :))) a może by tak połączyć urlopik z jakąś wystawą w Grecji :)) i championa Grecji zrobić :)) ma ktos w Polsce championat Grecji ?? No przeca miałyśmy to w planach:cool3: Zapomniałaś:mad: :mad: Quote
Musiałek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Nie !! nie zapomniałam :razz: tylko zaczynam ten pomysł wdrażać, nie zauważyłać :razz: :multi: Quote
Recommended Posts