Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jovi - bardzo dziękujemy.
Ja już sprawdziłam moją konkurencję. I tak w sobotę jest zgłoszonych 9 basków (w tym 4 moje), a w niedzielę: 7, w tym 4 moje. Zobaczymy, jak to będzie.:lol:
Pzdr.

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PANGEA']Gdzie to widzisz?? Mnie sie nic nie otwiera :-( :placz:

Są 22 dogi :lol: (w sumie we wszystkich kolorkach). W sobotę ring 8 godz. 11.15, w niedzielę ring 17 o godz.12.09
Trzeba zajrzeć do zakładki Shows i tam dopiero otworzyć okno z odpowiednią wystawą.

Posted

[quote name='simbik']Są 22 dogi :lol: (w sumie we wszystkich kolorkach). W sobotę ring 8 godz. 11.15, w niedzielę ring 17 o godz.12.09
Trzeba zajrzeć do zakładki Shows i tam dopiero otworzyć okno z odpowiednią wystawą.

Dzieki :) wlasnie z Domi rozpracowalysmy :p
Tam jest godzina do przodu.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak łatwo się poddajesz?! Oj, Ty, niedobra... Tak nie wolno!
Pzdr.

Właśnie :lol: proszę się nie poddawać tylko ćwiczyć :multi: . My aktualnie wróciliśmy z naszego wirtualnego ringu przed blokiem:eviltong: i twardo trenujemy wystawianie :roll:. Chyba maleństwo nie ma narazie dość tej zabawy bo na widok łańcuszka wybucha radością :evil_lol: .

Posted

A jak tam u Was sędziowie?
Nam zmienili na sędziów Litewskich ( Z. Povilaitiene i K. Butrimova ). W sobotę miał nas oceniać sędzia z Grecji, a w niedzielę - ze Slovenia.
Czarno to widzę, aż się boję wystawiać.
Michał

Posted

jovi napisał(a):
Mi też zmienili sędziów! Czy na litewskich wystawach jest tak zawsze? Bo jeśli to częste to po co ta lista sędziów!

Ja sedziow mam tych samych, ale czasem taka zmiana pozornie zla wychodzi na dobre! Nie martwcie sie na zapas!

Posted

tulasy napisał(a):
A jak tam u Was sędziowie?
Nam zmienili na sędziów Litewskich ( Z. Povilaitiene i K. Butrimova ). W sobotę miał nas oceniać sędzia z Grecji, a w niedzielę - ze Slovenia.
Czarno to widzę, aż się boję wystawiać.
Michał

Z tego wynika, że to basenji mają "fory", bo nam zostawili właśnie tych sedziów... Bardzo jestem ciekawa sędziego z Grecji...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Z tego wynika, że to basenji mają "fory", bo nam zostawili właśnie tych sedziów... Bardzo jestem ciekawa sędziego z Grecji...
Pzdr.

My też go mamy bez zmian i też mnie intryguje :lol: .

Posted

Nam też nie zmienili sędziow. Szkoda,że sie nie postarali i nie zamiescili porządnego katalogu przedwystawowego. W końcu to miedzynarodowe i w stolicy:razz:. U nas małe krajówki mają takie katalogi w necie...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bardzo jestem ciekawa sędziego z Grecji...
Pzdr.

Miejmy nadzieje Asiaczku, że ten sędzie nie będzie równie ciekawy Twoich basków;) Chodzi mi o to, że nie będa one dla niego równie egzotyczne:p

Posted

Musiałek napisał(a):
No, no podpatrzcie go :)))

a może by tak połączyć urlopik z jakąś wystawą w Grecji :)) i championa Grecji zrobić :))

ma ktos w Polsce championat Grecji ??

No przeca miałyśmy to w planach:cool3: Zapomniałaś:mad: :mad: