Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mokisia napisał(a):
A czy można prosić link do tego spisu wystwców, jesli już jest, oczywiście.

Byłoby super, gdyby ktoś podał takie namiary:cunao:

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jestem trochę zagoniona. I dlatego mam prośbę: czy jest już coś na stronie litewskiej a propos "naszego" Wilna?
Pzdr.

Narazie nic nowego nie ma ale śledzę na bierząco to dam znać :lol: .

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak wszystko wypali, to prawdopodobnie będzie to Europolis..
Pzdr.
Czy już coś wiadomo na temat rezerwacji hotelu - jadę z dzieckiem i zaczynam się martwic tym bardziej że ceny które oferuje ten hotel są dosyc wysokie. Mam nadzieję że zniżka grupowa znacznie obniży oficjalną cenę za pokój w tym hotelu.

Posted

Rezerwację mamy w hotelu Europolis. Cena za pokój 1-osobowy = 29 Euro, 2-osobowy = 44 Euro, 3-osobowy = 61 Euro. Do tego 6 Euro za psa.
Jak już będziecie w hotelu, to proszę powołać się na rezerwację dokonaną na nazwisko "Joanna Groszek".

Jeżeli cena jest zbyt wysoka, to proszę dać mi znać wcześniej, to zmienię rezerwację.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rezerwację mamy w hotelu Europolis. Cena za pokój 1-osobowy = 29 Euro, 2-osobowy = 44 Euro, 3-osobowy = 61 Euro. Do tego 6 Euro za psa.
Jak już będziecie w hotelu, to proszę powołać się na rezerwację dokonaną na nazwisko "Joanna Groszek".

Jeżeli cena jest zbyt wysoka, to proszę dać mi znać wcześniej, to zmienię rezerwację.
Pzdr.

Czy są ograniczenia w ilościach poszczególnych pokoi:oops:?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, jak w każdym hotelu jest ograniczona ilość pokoi 1-, 2- lub 3-osobowych. Oto chodziło?
Pzdr.

To znaczy czy dla Twojej ( i naszych ) rezerwacji zostały przydzielone konkretne ilości danych pokoi ?

Michał

Posted

Tak. Przy rezerwacji musiałam podać konkretną ilość pokoi z rozbiciem na ilu osobowe mają być.
I stąd moja prośba o poinformowanie mnie o ewent. rezygnacji z noclegu. Po co im blokować pokoje, prawda?
pzdr.

Posted

Nie wiem Musiałku ile wzięłaś noclegów, ale jak tylko jeden to się możemy gdzies na trasie umówic i jechać 'silną grupą pod wezwaniem' z jakimś przewodnikiem obeznanym już w wileńskich zakamarkach :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Jestes Wielka!!!!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Rezerwację mamy w hotelu Europolis. Cena za pokój 1-osobowy = 29 Euro, 2-osobowy = 44 Euro, 3-osobowy = 61 Euro. Do tego 6 Euro za psa.

Pzdr.ASIACZKU- bardzo przepraszam ALE cena jest dla nas zbyt wysoka -musimy zrezygnowac z tego hotelu - bardzo dziękuję poradzimy sobie indywidualnie. DO ZOBACZENIA NA WYSTAWIE.Jeszcze raz bardzo dziękujemy.

Posted

Ja zarezerwowałam już dawno motel niedaleko wystawy max 15 min dojazdu - byłam w Wilnie już 2 razy na wystawach za pierwszym razem trafiłam do Europolis - bardzo miła obsługa :)
Drugi raz zarezerwowali Nam znajomi z Wilna Motel w poblizu wystawy - sporo tańszy jak Europolis i jak dla mnie wygodniejszy - pokoje na parterze - nie ma problemu z wyjsciem z psiakami (jazda windą) i więcej "miejsca" do wyprowadzania psów.Cena za 2 osobowy pokój 110 lit + 20 lit za psa.

Pozdrawiam.

Posted

Mam ogromną prośbę

do jadących do Wilna. Gdyby ktoś z Was przypadkowo wpadł tam na jakiegoś hodowcę rosyjskich toyów (to te śmieszne małe pieski z dużymi uszkami) i jeszcze zdołał od niego zdobyć namiary, najlepiej na e-mail - język polski lub angielski, to będę bardzo, bardzo, niewypowiedzianie wręcz wdzięczna.
:loveu:

Posted

[quote name='ofca']i ja tak samo?
2 os+2 psy.
Ofca - tak. 2 osoby + 2 psy.

Diamant - szkoda, ze nie podałaś wcześniej namiarów na ten hotel...

Tybetan - już odwołuję. Dzięki za info.
Postaram się ustalić jakieś bliższe namiary na hotel Europolis. Na pewno dam znać.
Pzdr.

Posted

U mnie jednego dnia dorzucili kingi na koniec u sedziego ktory ocenia same duze psy: dobermany, dogi niemieckie, nowofundlandy, landseery. :-(:angryy::mad:
Co czuje ze tego dnia bedzie bardzo kiepsko.