Juta Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Mokisia napisał(a):A czy można prosić link do tego spisu wystwców, jesli już jest, oczywiście. Byłoby super, gdyby ktoś podał takie namiary:cunao: Quote
simbik Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Asiaczek napisał(a):Jestem trochę zagoniona. I dlatego mam prośbę: czy jest już coś na stronie litewskiej a propos "naszego" Wilna? Pzdr. Narazie nic nowego nie ma ale śledzę na bierząco to dam znać :lol: . Quote
Asiaczek Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Simbik - już teraz "dziękuję". Łatwiej mi wpaść tutaj, niz szperac po stronie... Pzdr. Quote
beluszka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Juta, teraz moze byc ciezko, do wystawy zostalo malo czasu a juz we wrzesniu byl problem z tanimi noclegami :) Quote
tybetan Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Jak wszystko wypali, to prawdopodobnie będzie to Europolis.. Pzdr.Czy już coś wiadomo na temat rezerwacji hotelu - jadę z dzieckiem i zaczynam się martwic tym bardziej że ceny które oferuje ten hotel są dosyc wysokie. Mam nadzieję że zniżka grupowa znacznie obniży oficjalną cenę za pokój w tym hotelu. Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Rezerwację mamy w hotelu Europolis. Cena za pokój 1-osobowy = 29 Euro, 2-osobowy = 44 Euro, 3-osobowy = 61 Euro. Do tego 6 Euro za psa. Jak już będziecie w hotelu, to proszę powołać się na rezerwację dokonaną na nazwisko "Joanna Groszek". Jeżeli cena jest zbyt wysoka, to proszę dać mi znać wcześniej, to zmienię rezerwację. Pzdr. Quote
tulasy Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Rezerwację mamy w hotelu Europolis. Cena za pokój 1-osobowy = 29 Euro, 2-osobowy = 44 Euro, 3-osobowy = 61 Euro. Do tego 6 Euro za psa. Jak już będziecie w hotelu, to proszę powołać się na rezerwację dokonaną na nazwisko "Joanna Groszek". Jeżeli cena jest zbyt wysoka, to proszę dać mi znać wcześniej, to zmienię rezerwację. Pzdr. Czy są ograniczenia w ilościach poszczególnych pokoi:oops:? Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Tak, jak w każdym hotelu jest ograniczona ilość pokoi 1-, 2- lub 3-osobowych. Oto chodziło? Pzdr. Quote
tulasy Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak, jak w każdym hotelu jest ograniczona ilość pokoi 1-, 2- lub 3-osobowych. Oto chodziło? Pzdr. To znaczy czy dla Twojej ( i naszych ) rezerwacji zostały przydzielone konkretne ilości danych pokoi ? Michał Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Tak. Przy rezerwacji musiałam podać konkretną ilość pokoi z rozbiciem na ilu osobowe mają być. I stąd moja prośba o poinformowanie mnie o ewent. rezygnacji z noclegu. Po co im blokować pokoje, prawda? pzdr. Quote
Musiałek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Asiaczku - rozumiem że mam 2-osobowy pokój za 44 E + 12 za dwa psy, tak ?? Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 [quote name='Musiałek']Asiaczku - rozumiem że mam 2-osobowy pokój za 44 E + 12 za dwa psy, tak ?? Yes, of course. Pzdr. Quote
Musiałek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 No to juz teraz moge spac spokojnie :))) a dasz jakies namiary zebym wiedziala gdzie jechac ?? :loveu: Quote
jovi Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nie wiem Musiałku ile wzięłaś noclegów, ale jak tylko jeden to się możemy gdzies na trasie umówic i jechać 'silną grupą pod wezwaniem' z jakimś przewodnikiem obeznanym już w wileńskich zakamarkach :loveu: Quote
Musiałek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 ja wzięłam jeden z soboty na niedzielę i planuję wyjazd w sobotę w nocy tzn chyba około 2 w nocy z warszawki :lol: jak chcesz to zapraszam zawsze to razniej :lol: Quote
jovi Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Gdzieś się na trasie możemy umówić. A jedziesz w 1 samochód czy też z kimś? Quote
PANGEA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Asiaczek napisał(a):Rezerwację mamy w hotelu Europolis. Cena za pokój 1-osobowy = 29 Euro, 2-osobowy = 44 Euro, 3-osobowy = 61 Euro. Do tego 6 Euro za psa. Jak już będziecie w hotelu, to proszę powołać się na rezerwację dokonaną na nazwisko "Joanna Groszek". Jeżeli cena jest zbyt wysoka, to proszę dać mi znać wcześniej, to zmienię rezerwację. Pzdr. Jestes Wielka!!!!!!!!:loveu: Quote
ofca Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Asiaczek']Yes, of course. Pzdr. i ja tak samo? 2 os+2 psy. Quote
tybetan Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Asiaczek']Rezerwację mamy w hotelu Europolis. Cena za pokój 1-osobowy = 29 Euro, 2-osobowy = 44 Euro, 3-osobowy = 61 Euro. Do tego 6 Euro za psa. Jak już będziecie w hotelu, to proszę powołać się na rezerwację dokonaną na nazwisko "Joanna Groszek". Jeżeli cena jest zbyt wysoka, to proszę dać mi znać wcześniej, to zmienię rezerwację. Pzdr.ASIACZKU- bardzo przepraszam ALE cena jest dla nas zbyt wysoka -musimy zrezygnowac z tego hotelu - bardzo dziękuję poradzimy sobie indywidualnie. DO ZOBACZENIA NA WYSTAWIE.Jeszcze raz bardzo dziękujemy. Quote
Diamant Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ja zarezerwowałam już dawno motel niedaleko wystawy max 15 min dojazdu - byłam w Wilnie już 2 razy na wystawach za pierwszym razem trafiłam do Europolis - bardzo miła obsługa :) Drugi raz zarezerwowali Nam znajomi z Wilna Motel w poblizu wystawy - sporo tańszy jak Europolis i jak dla mnie wygodniejszy - pokoje na parterze - nie ma problemu z wyjsciem z psiakami (jazda windą) i więcej "miejsca" do wyprowadzania psów.Cena za 2 osobowy pokój 110 lit + 20 lit za psa. Pozdrawiam. Quote
Light of Shin-Ra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Mam ogromną prośbę do jadących do Wilna. Gdyby ktoś z Was przypadkowo wpadł tam na jakiegoś hodowcę rosyjskich toyów (to te śmieszne małe pieski z dużymi uszkami) i jeszcze zdołał od niego zdobyć namiary, najlepiej na e-mail - język polski lub angielski, to będę bardzo, bardzo, niewypowiedzianie wręcz wdzięczna. :loveu: Quote
karenina Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Han Sharn: http://www.dogterminal.com/USA/kennels.php i poszukaj sobie na liscie, sa pod russian toy ;). Aha, i z tego co wiem, to tansze są w finlandi i krajach poradzieckich ( ukraina, białorus), sama rosja strasznie droga. Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='ofca']i ja tak samo? 2 os+2 psy. Ofca - tak. 2 osoby + 2 psy. Diamant - szkoda, ze nie podałaś wcześniej namiarów na ten hotel... Tybetan - już odwołuję. Dzięki za info. Postaram się ustalić jakieś bliższe namiary na hotel Europolis. Na pewno dam znać. Pzdr. Quote
jovi Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hej, na stronie wystawy jest już podany plan sędziowania! Podane są bardzo ogólne dane bo tylko ilości psów w danej rasie, nawet nie klasie. http://www.kinologija.lt/indexen.php Quote
dorotal Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 U mnie jednego dnia dorzucili kingi na koniec u sedziego ktory ocenia same duze psy: dobermany, dogi niemieckie, nowofundlandy, landseery. :-(:angryy::mad: Co czuje ze tego dnia bedzie bardzo kiepsko. Quote
Recommended Posts