ofca Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 i ja! 2 osoby + 2 psy na nocleg ,transport własny. pozdrowionka! Quote
Mokisia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ufff... To super ,że jeszcze można:) Wysłałam Ci szczegóły na priv. Dzięki Asiaczku!;) Quote
ofca Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Asiaczek napisał(a):Ofca - jesteś, jesteś! Pzdr. no:mad: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: strasznie sie ciesze juz na ten wyjazd:lol: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Ja też się cieszę, ale tak bardziej ogólnie. Przed nami ... Poznań i on pochłania moje emocje... Pzdr. Quote
efra-husky Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 czy Wilno przed wystawą umieszcza na stronie spis wystawców bądź plan sędziowania ? Quote
Natalia_W Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ja dzisiaj wywalczylam przyjecie zgloszenia mojego psa ;) ale lekko nie bylo... tak wiec ja rowniez jade (prawdopodobnie z ekpia z Olsztyna sie zabiore:) ) pozdrawiam!!! :) Quote
Pearl Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ja tez jade ;) Tylko wkoncu nie wiem z iloma psami Quote
dorotal Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 efra-husky napisał(a):czy Wilno przed wystawą umieszcza na stronie spis wystawców bądź plan sędziowania ? Umieszczaja spis wystawcow oraz plan sedziowania(ale bez ilosci w klasach) :lol: Quote
efra-husky Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 dzięki Dorotal za odpowiedź choć mało pocieszającą ;) (właśnie o stawkę ilościową mi chodziło ale trudno ;) ) Quote
dorotal Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Na podstawie spisu wlascicieli i ich numerkow psow mozna okreslic przynajmniej czesciowo stawke. :lol: Quote
Musiałek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 a wiecie na ile przed wystawa dają te spisy ?? ponieważ Wilno marcowe ma I termin do 03.12 i nie wiem co mam robic :lol: czy zgłaszać czy uda mi sie cos zdobyc teraz :lol: Quote
Musiałek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Asiaczku - czy juz cos wiadomo na temat hotelu ???? do wystawy zostało już tylko miesiąc i martwię się że mogą być problemy Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Czekam na odpowiedź. Jak tylko coś dostanę, dam znać. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Słuchajcie, mam pilną prośbę do: Pearl Polna Basik. Załatwiac Wam nocleg czy nie? Musiałku - bierzesz swojego syna? Może moje pytanie wyda Wam się dziwne, ale tych danych potrzebuję, aby uzyskac znizkę dla grupy. W przypadku, gdy grupa będzie liczyła 20 osób i wiecej, to wtedy nocleg wypada 29 Euro + 6 euro za psa. Śniadanie wliczone. Jezeli ktoś ma kontakt z tymi osobami, to proszę uprzejmie o nawiązanie kontaktu i upewnienie się co do wyjazdu. Bardzo proszę. Aha, Musiałka "biorę" na siebie.:lol: Pzdr. Quote
Diamant Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 efra-husky napisał(a):czy Wilno przed wystawą umieszcza na stronie spis wystawców bądź plan sędziowania ? Przed wystawą w sierpniu był spis wystawców - to pewnie i teraz też bedzie :) Plan sedziowania jeszcze jakiś czas temu był - ale teraz go nie ma :crazyeye: dziwne...... Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='USH']A jaki hotel rezerwujesz?? Jak wszystko wypali, to prawdopodobnie będzie to Europolis.. Pzdr. Quote
Mokisia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A czy można prosić link do tego spisu wystwców, jesli już jest, oczywiście. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Jestem trochę zagoniona. I dlatego mam prośbę: czy jest już coś na stronie litewskiej a propos "naszego" Wilna? Pzdr. Quote
Juta Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 A ja chcę prosić o jakieś namiary - jeśli ktoś takowe posiada - na tani nocleg, bo jestem taka niegramotna, że nie umiem nic znaleźć:oops: :placz: . Z góry bardzo dziekuję.:Rose: Quote
Recommended Posts