Pearl Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja na swiatowej mam 4husky nic nie mów...albo nawet 5. Zaczęłam normalnie chodzić na jogging:roll: Quote
sh_maniak Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Oby ci się nie pokryły, bo nici z treningu :evil_lol: Quote
Pearl Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Pokrywają się i to jak...ale mam nadzieje, że klasy beda wchodzic partiami i jakos wyrobie. Trening sie przyda w lataniu miedzy ringami:razz: Quote
sh_maniak Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja bym na to nie liczyła ;) Pojda normalnie, zobaczysz ;) Ja tylko Asanpi w czwartek, w niedziele Siwiec, bezstresowo zupełnie :cool3: Quote
Pearl Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Nawet mi nie mów....:mad: Ja zrobiłam sobei wolne w piątek i nie przyjmuje żadnych zlecen na ten dzien, moge odsypiać :evil_lol: Quote
sh_maniak Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Juz na sh Ewa o tym pisała, psy ida normalnie, bez postojów ... Ja piatek i sobote spędzam w domu :evil_lol: Quote
Pearl Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ja w Poznaniu koczuje od środy do niedzieli. W niedziele to chyba bede juz na skraju sił. Przyznam, że nie pale sie na ta wystawe, gdy z czasem dowiaduje sie o tylu niedogodnościach. No chyba, ze na te imprezy po ocenie:evil_lol: Quote
Savannah Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pearl napisał(a):Ja w Poznaniu koczuje od środy do niedzieli. W niedziele to chyba bede juz na skraju sił. Przyznam, że nie pale sie na ta wystawe, gdy z czasem dowiaduje sie o tylu niedogodnościach. No chyba, ze na te imprezy po ocenie:evil_lol: Koczujesz powiadasz:diabloti: no chyba się wyśpisz...my tu mamy zdrowe powietrze:cool3: a jak będzie Ci zimno dam Ci Mutanta do wyra:eviltong: Quote
Pearl Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Ahh to przenośnia była:cool3: Naprawde śpie w extra komfortowych warunkach i doborowym towarzystwie:razz: Quote
Savannah Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pearl napisał(a):Ahh to przenośnia była:cool3: Naprawde śpie w extra komfortowych warunkach i doborowym towarzystwie:razz: :cool3::loveu: no zwłaszcza jak wybierzesz opcje z Mutim w łóżku to będzie dopiero komfort:evil_lol: szkoda że z Dzidzią tak późno wyjeżdzacie:razz: ale będe czekać:p Quote
Pearl Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Savannah napisał(a)::cool3::loveu: no zwłaszcza jak wybierzesz opcje z Mutim w łóżku to będzie dopiero komfort:evil_lol: MARZE o tym:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Savannah Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pearl napisał(a):MARZE o tym:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kadziumia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Pearl napisał(a):Ja na swiatowej mam 4husky nic nie mów...albo nawet 5. Zaczęłam normalnie chodzić na jogging:roll: hmmm, a to ci dopiero ciekawostka ... , bo na bank to się pokryje z Samoyedami ....:mad: pozdrawiam Quote
Savannah Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 kadziumia napisał(a):hmmm, a to ci dopiero ciekawostka ... , bo na bank to się pokryje z Samoyedami ....:mad: pozdrawiam To fakt:razz: pokryje się napewno... Quote
Pearl Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 kadziumia napisał(a):hmmm, a to ci dopiero ciekawostka ... , bo na bank to się pokryje z Samoyedami ....:mad: pozdrawiam No co nie znaczy, ze wtedy z nich zrezygnuje;) Quote
sh_maniak Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Jogging przydadza się na Wilno :cool3: Quote
efra-husky Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 a ja dalej nie mam potwierdzenia :( Jutro dzwonię do związku chyba, że nie będą pracować Quote
Nitor-Nivalis Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 efra-husky napisał(a):a ja dalej nie mam potwierdzenia :( Jutro dzwonię do związku chyba, że nie będą pracować Nikt jeszcze nie ma powtierdzen naa ta wystawe. A jesli chcesz byc pewna ze wszytsko jest ok to musisz do nich zadzownic albo napisac maila. Quote
Asdf Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja dostałam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia mailem, wraz info o kwocie jaką mam zaplacic i informacja o odbiorze numerka! Quote
Nitor-Nivalis Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Mnie potwierdzono przyjecie zgloszenia mailem i telefonicznie. Ale powiedziano mi ze beda wysyłać potwierdzenia pocztą przed wystawą. Ja zgłaszałam 10 psów i ze wszystkimi było tak samo. Quote
efra-husky Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Nie chodzi mi o potwierdzenie w formie papierowej ;)Wysłałam zgłoszenie emailem i nie dostałam od nich żadnej informacji. Później wysłałam kolejnego maila i cisza :/ Quote
Nitor-Nivalis Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 efra-husky napisał(a):Nie chodzi mi o potwierdzenie w formie papierowej ;)Wysłałam zgłoszenie emailem i nie dostałam od nich żadnej informacji. Później wysłałam kolejnego maila i cisza :/ a no to co innego , dzwon do nich jak najszybciej. Ja wysyłałam ostatnie zgłoszenie teraz w niedziele mailem i w poniedzialek dostalam odpowiedz. Quote
efra-husky Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 no właśnie, a ja wysyłałam zgłoszenie 26-go :/ Quote
Recommended Posts