Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam maly problem a co za tym idzie pytanie

mam zaległą wystawe z Wilna niezaplaconą na która nie dojechałam ale teraz chciałabym za nią zaplacić i mam z tym mały problem
przekazem zagranicznym na poczcie można wyslać EURO ale ..tylko na posobe prywatną -
czy może ktos z was wysyłał pieniądze za wystawe na Litwe pocztą ?jezeli tak to kogo podawaliście jako odbierającego ?Myślałam też wysłać zwykłym listem ale nie mam pewnosci czy dojdzie :razz: a może znacie jakis inny tani sposób przelania kaski ?
BARDZO , BARDZO PROSZE O POMOC

Posted

Jeżeli jest ktoś z Wrocławia, kto jedzie na tę wystawę, to może po prostu dać temu komuś Euro + karteczka ze wszystkimi danymi (imię i nazwisko psa + właściciela). I już.
A może napisać do nich i w Poznaniu komuś z Wilna dać euro?
Pzdr.

Posted

Ja ostatnio płacilam znajomej za wystawę.
Możesz też zapłacic sama przy najbliższej okazji.
Oni są bardzo skrupulatni i doliczą to do kosztów następnego zgłoszenia ;)

PS. Jakby ktoś mial ochotę to mam miejsce dla jednej osoby. Mogę zabrac z Węgorzewa- Giżycka albo po drodze do granicy.

Posted

2 osóbki (ja z mężem) + 2 futrzaki, transport własny ale nocleg wspólny :roll: .
Jedzie z nami jeszcze Polna z Fantą, i chyba z koleżanką, ale tu pewnie ona sama uściśli. W każdym razie również pisze się na wspólny nocleg... oj będzie wesoło ;) , niezła ekipa się szykuje :lol: .

Posted

[quote name='Asiaczek']Jutro zaczynam zbieranie chętnych na busa (z podaniem rasy) + noclegi. Tylko powazne oferty...
Pzdr.Witaj Asiaczku,
Bardzo poważna oferta poniżej:
NOCLEG 3 osoby (ja,mąż, syn 10 lat)+ 1 pies mastif tybetański- razem 3 noclegi pt/sob (15/16XII), sob/niedz (16/17XII), niedz/pon (17XII/18XII)

BUSIK -dziękujemy , jedziemy własnym autem.
Czyli tak jak Simbik- transport własny ALE NOCLEG WSPÓLNY- mogę też pomyślec o smacznym cieście.

Posted

[quote name='tybetan']Witaj Asiaczku,
Bardzo poważna oferta poniżej:
NOCLEG 3 osoby (ja,mąż, syn 10 lat)+ 1 pies mastif tybetański- razem 3 noclegi pt/sob (15/16XII), sob/niedz (16/17XII), niedz/pon (17XII/18XII)

BUSIK -dziękujemy , jedziemy własnym autem.
Czyli tak jak Simbik- transport własny ALE NOCLEG WSPÓLNY- mogę też pomyślec o smacznym cieście.

superv ze jedzie twoj syn - mój ma 11 lat to moze chlopaki nie bedą się nudzić :)))

Posted

[quote name='Asiaczek']Jutro zaczynam zbieranie chętnych na busa (z podaniem rasy) + noclegi. Tylko powazne oferty...
Pzdr.

I jeszcze na nocleg dopisz ofcę !! ona jedzie ze mną - 1 osoba i 2 psy!!!

Posted

Musiałek napisał(a):
superv ze jedzie twoj syn - mój ma 11 lat to moze chlopaki nie bedą się nudzić :)))
Też się cieszę i ja i mój syn. Wysłałam Ci wiadomośc na priva.
Pozdrawiam

Posted

Asiaczku kochany:
ja rezygnuje z busa,jade z Musiałkiem.
natomiast prosze o rezerwacje noclegu -2 osobowy pokój.tam gdzie Musiałkowi bedziesz rezerwowac(jej tez dwójke).my jestesmy pewni na 100% ze jedziemy. :D
pozdrawiam iwona

Posted

[quote name='simbik']2 osóbki (ja z mężem) + 2 futrzaki, transport własny ale nocleg wspólny :roll: .
Jedzie z nami jeszcze Polna z Fantą, i chyba z koleżanką, ale tu pewnie ona sama uściśli. W każdym razie również pisze się na wspólny nocleg... oj będzie wesoło ;) , niezła ekipa się szykuje :lol: .
No więc my tez się piszemy na wspólnu nocleg 2 osoby + pies :evil_lol:

Posted

Musza przyjąć :mad: inaczej zgnębi się ich psychicznie :evil_lol:

Kasia dobry trening będzie na światowej :evil_lol: , ja przy mojej ilosci dziewczynek w klasie padne w połowie :evil_lol: