jo-jo Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 beluszka napisał(a):- Dogi- ale które? Wsio? Tak tak :modla: Quote
iza Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzidtka napisał(a):bardzo proszę o zaglądnięcie czy były jakieś PONy i lhasa apso ? będę wdzięczn za stawkę JA też poprosze o PONy- polskie owczarki nizinne Quote
Dzidtka_Gl Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 PONów pewnie nie było bardzo dziękuję za lhasa :) Quote
Lavanara Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gratuluje sukcesów! Cieszy, że dogomaniacy podbijają ringi międzynarodowe. Jak by ktoś miał czas i ochotę to bardzo proszę o stawki Labradorów. (może być na PW) :-) Quote
bety Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='beluszka']Ten katalog jest tak porąbany, a nazwy takie dziwaczne, ciężko coś znaleźć, ale wieczorkiem powklepuję :) To ja dla ułatwienia podam, że "poichniemu" :evil_lol: AMERYKAŃSKA AKITA = AMERIKIECIY AKITOS Dane ze strony ZK Litwy - mam nadzieję, że takie same jak w katalogu. 16.XII miało być ich zgłoszonych 7 - numery katalagowe od 709 do 715 17.XII miało być 6 - ale te same nazwiska co dzień wcześniej (ciekawe czy w tych samych klasach :???: ) nr kat. 1404 - 1409 Już bardziej ułatwić nie umiem. ;) Grzecznie czekam na staweczkę, pozdrawiam :hand: i z góry dziękuję :lol: Quote
simbik Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 jo-jo napisał(a):Tak tak :modla: Jutro będę miała katalogi to mogę Ci zeskanować :lol: . Quote
jovi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='bety']AMERYKAŃSKA AKITA = AMERIKIECIY AKITOS Ja mam katalog tylko z 16.12 - PSY klasa młodzieży: AUSSERHALB'S ICEMAN klasa pośrednia: REDWICH THE BEAT GOES ON klasa otwarta: FINIGAN(FCI) JAS-UP AERI ZHERAL PLAYFU WOLBRIT klasa championów: VELVET UNDERGROUND DE CHAMPERNOUNE SUKI: klasa pośrednia: SASQUEHANNA(FCI) AKIKO klasa championów: HARA SKIERDY Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No to zaczynam- wisicie mi duże piwo :) [SIZE="4"]Uwaga- mozliwe niewielkie literówki! MOPSY: PSY klasa pośrednia FOMIELENS BERTAN KINDZI MINOR BRAVO IS GATAUCIU MOPUS GRIND YUDZHIN ARNOLD BRIDZH TROPPOLA CHRISTIAN DIOR klasa otwarta ARAS DVARAS ( nie było 17.12) ARISTOTEL LEON KASA NUMBER ONE SHENCYR WOLAMERICAN klasa championów ANTEJ ODISEY KASA FARSO GOSHA-SIMA KASTANJAN PILOT PEPPER KELLIJS BETGABRIELL SASQUEHANNA HOT CAKE TROPPOLA WINNER TICKET + LEON (tylko 17.12) SUKI klasa młodzieży ANGELA SAGUTE + GOLDEN NESTKE BELINDA MEIS (tylko 17.12) klasa pośrednia ANASTASIYA BLACK PEARL PRINCESS MOPUS GRIND FUNNY HOLLI METT SASQUEHANNA CHOCOLATTA VILWAY'S NATALE A ROMA klasa otwarta AIDA LEON KASA CARA CIRBET (nieobecna 17.12) MILLIMARIN XANDRA- XOO MUZA SAGUTE ZHEMCHUZHINA IMERATRISTY SABRINA klasa championów KASTANJAN TULIP TATTOO MULLIMARIN XENA- XENA VIRDZINIJA URSULA- KELLIJS (nieobecna 17.12) + TAM DEN NILA- NAOMI (tylko 17.12) + VIRDZINIJA URSULA- KELLIJS (tylko 17.12) Quote
jovi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dog Niemiecki - czarny i arlekin PSY: klasa szczeniąt : MANTEUFEL SAXIFRAGA(czarny) klasa pośrednia: BYĆ MOŻE ALBERTO(czarny) klasa championów: DANEMANIAN HILARIOUS HIPPO( czarny) SORBUS INTERMEDIA DANSANDE DYNAMIT(arlekin) SUKI: klasa młodzieży: HOPPINGHAM'S RHYTHM'N RHYME(arlekin) klasa pośrednia: PENELOPE MIS MARGENIS(czarna) AFRODITA KANTATA(arlekin) BYĆ MOŻE A'LA ITALIANA(arlekin) ORKA ARMADA(arlekin) klasa otwarta: JATTILAISEN ILYTHIA B'SEBA(czarna) klasa championów: PIPER JACKUV SMICH(czarna) HOPPINGHAM'S SARDISDREAMOFAJ(arlekin) JATTILAISEN GLADIOLUS(arlekin) Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 JACK RUSSEL TERRIER PSY klasa szczeniąt KINDER-BUENO SZCZUROLAP klasa pośrednia SIOFOKI HOS LACKO (niezgłoszony na 17.12) Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 SZNAUCER ŚREDNI PIEPRZ I SÓL PSY klasa młodzieży CICINAI CHIC BORUZELE klasa championów DRONAS INSPECTOR REX EPELIN URMAS SUKI klasa pośrednia DRONAS CHARADE klasa otwarta AIRA BARZDOTAS SIUPRIZAS ANKOR KURAZH BARKAROLLA (17.12. zgłoszona do championów ) DRONAS TRAJEKTORIA + ANKOR KURAZH AVANTA klasa championów AMANDA REZRLARK ANKOR KURAZH AVANTA (17.12. zgłoszona do otwartej ) DRONAS YUTRIANA MIXCARA SEN-ZHERMEN KATEGORIA Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 SZNAUCER MINIATUROWY CZARNO- SREBRNY PSY klasa młodzieży JHONNY WALKER VON NIEDERHALEN VILANELA CAMUS CHALLANGE VILANELA CHAT CARO klasa pośrednia SASQUEHANNA RED WINE klasa otwarta EHINI ELEGANT ULTIMATUM GERMANIKA WINGED LOVE ORSINI GETSMART V BRUKENTHAL (17.12 nie zgłoszony) VILANELA BONGO BRAVO klasa championów COMPLIMENT REZLARK EHINI ELEGANT KETANO + SANTA KNYRYS BEST DIAMOND (tylko 17.12) SUKI klasa młodzieży PITMARK MIA KOZA NOSTRA SILVERADO SUNNY SMILE NUO BJAURYBES VILANELA CAMY CARANO klasa pośrednia COMET HALLEY SANDORA COQUETTE LORA SANDORA GOOD LUCK REZLARK MOON REGIYS ZVEZDA UDACHI klasa otwarta SANTA KNYRYS UMNISTA SASQUEHANNA DZIECIELINA VILANELA BEAUTY BEST klasa championów ALGRIS YOU MY SOUL ARKA NOI AFRODITA KIPRIDA PECTUS EDWINA FIAMMA klasa weteranów XAMRAT KAWA MARAGO Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 SETTER ANGIELSKI PSY klasa młodzieży IGOR IGNATIUS ELATER LAST MOHICAN OF SLOW FOX klasa użytkowa BOMBER OF SLOW FOX klasa championów VALENTINO- RUDOLPH MAGENTA SUKI klasa szczeniat MAGENTA PISTACHIO PVALINE klasa młodzieży PRERIANWITHITA PERIAZCADDOO (17.12 niezgłoszona) klasa użytkowa MERIGLEN WATER LILY klasa championów WYNDSWEPT'S MIDNIGHT STAR Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie mogę znaleźc dogów, pod Great Danes nic nie ma :( Udało się po nazwiskach hodowcow :D Kto by pomyślał, że dog niemiecki to: Vokieciu Dogai. Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Hej, już jestem: zmęczona, ale wyspana (w pracy bylam tylko 4 godziny i przy okazji zaliczyłam jeden z obowiązkowych testów), obiadek zjedzony i mogę spokojnie usiąść do poczty. SOBOTA, 16.12.2006 r., sędzia Stelios MAKARITIS (Grecja): JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, Zwyc. Młodziezy, Najlepszy Junior w Rasie, Zwycięzca Rasy (BOB), BOG3:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: JUMA MONGO Asiaczek - dosk.2, Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB. FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC, JELLY JOSHREEN Asiaczek - Zwyc. Młodzieży. Bardzo jestem zadowolona z wyników tym bardziej, że to piesek z mojej hodowli zdobyl tytuł BOB (Najlepszy w Rasie) i potem zajął III miejsce na BOG. I cieszę się, że miałam mozliwość bycia sędziowaną przez p. Makaritisa z Grecji - cudowna atmosfera na ringu, uśmiech, dobra organizacja, stanowczość (mimo nacisków asystentki z Łotwy; wiecie, co chcę powiedzieć?), showman na konkurencjach honorowych i przemiły człowiek w rozmowach prywatnych. NIEDZIELA, 17.12.2006 r., sedzia: Rita KADIKE-SKADINA (ŁOTWA): JAZZY BOY Asiaczek - dosk.2, JUMA MONGO Asiaczek - dosk.1, Zwyc. Modzieży, Najlepszy Junior w Rasie, Abotere's WAHZIRI - dosk.1, CAC, CACIB, BOB.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC, r.CACIB JELLY JOSHREEN Asiaczek - Zwyc. Młodzieży. Jak widzicie wyniki z niedzieli nieco różniły się od tych, sobotnich. Najfajniejsze jest to, że bracia podzielili między sobą tytuł "Zwycięzca Młodzieży": w sobotę - Dżezik, a w niedzielę - Jumcia. Bardzo mnie to cieszy, bo właściciele Jumci po raz pierwszy brali udział w BIS Juniorów i choć nie zajęli tam żadnego miejsca - sam fakt uczestnictwa w tym show był dla nich nie lada wyzwaniem Gratuluję im bardzo mocno i myslę, że na pewno spotkamy się na następnych wystawach! I jeszcze chcę bardzo ciepło podziękować Pearl za pomoc w wystawieniu Wahzirka, koleżance od akit amerykańskich za pomoc w sobotę, Musiałkowi i Jovi - bez pomocy których nie byłoby tego wyjazdu. Cieszę się, że mogłam spotkać się z Ofca, Wanio, Nitor Nivalis (ogromne sukcesy tej dziewczyny i jej Muminka na obu wystawach są po prostu nie do opisania!!!), Kadziumia, Margot (czeskie wilczaki), Sentinel, Tulasy (wreszie!), PiotrJan... Kogoś pominęłam? Faktycznie, ring honorowy - mały i baaardzomało miejsca wokół niego. Powodowało to niepotrzebne scysje, spory itp. Bo przecież wiadomo, ze przy ringu honorowym emocje sięgają zenitu!!! Chcę jeszcze napisać, ża nasza koleżanka Nitor Nivalis razem z przepięknym syberian huskim Pegasem vel Muminkiem poszła jak burza i podczas konkurencji finałowych w sobotę zdobyła hattrick'a, tzn. BIS JUNIOR, BOG i BIS!!!!!! A w niedzielę - BIS JUNIOR, BOG i BIS2. Az się wierzyć nie chce!!! Wilno padło na kolana!!! Pzdr. __________________ Asia Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 DOG NIEMIECKI CZARNY I ARLEKIN PSY klasa szczeniąt MANTEUFEL SAXIFRAGA klasa pośrednia BYC MOZE ALBERTO klasa championów DANEMANIAN HILARIOUS HIPPO SORBUS INTERMEDIA DANSANDE DYNAMIT SUKI klasa młodzieży HOPPINGHAM'S RHYTHM'N RHYME klasa pośrednia PENELOPE MIS MARGENIS AFRODITA KANTATA BYC MOZE A'LA ITALIANA ORKA ARMADA klasa otwarta JATTILAISEN ILYTHIA B'SEBA klasa championów PIPER JACKUV SMICH HOPPINGHAM'S SARDISDREAMOFAJ JATTILAISEN GLADIOLUS DOG NIEMIECKI ŻÓŁTY I COŚ TAM ;) PSY klasa młodzieży BOND DES TERRES DE LA RAIRIE FATUM PANGEA klasa otwarta NIKE ERADA ECCE ITERUM PANGEA NORDICS HUTTE ALFRED- ALI klasa championów HARLIS NUO GRAZUCIU SUKI klasa pośrednia REDELINA NUO GRAZUCIU DOG NIEMIECKI BŁĘKITNY PSY klasa młodzieży RAMZES IMPOSSIBLE TO REPLACE klasa championów LION KING IS DEGSNES MAUMEDYNO SUKI klasa pośrednia ROXANA UMPOSSIBLE TO REPLACE Quote
Agappe Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Asiaczek'] Chcę jeszcze napisać, ża nasza koleżanka Nitor Nivalis razem z przepięknym syberian huskim Pegasem vel Muminkiem poszła jak burza i podczas konkurencji finałowych w sobotę zdobyła hattrick'a, tzn. BIS JUNIOR, BOG i BIS!!!!!! A w niedzielę - BIS JUNIOR, BOG i BIS2. Az się wierzyć nie chce!!! Wilno padło na kolana!!! WOW:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: taki sukces nawet mi sie w głowie nie mieści :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nitor Nivalis[SIZE="7"] OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! <i od razu prosze o zdjecia tego cuda ;) > Asia Twoim Asiaczkom i Tobie oczywiscie również składam [SIZE="5"]OGROMNE GRATULACJE<ale wybacz troche mniejsze ;) > :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agappe Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 a co z tymi akitami japońskimi????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: poprosze o stawke <4lub 5 tylko zgłoszone> i po raz 3 pytam czy jakaś akita japońska stała na pudle bądź obok na finałach?????? Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Nie ma sprawy! Przeboleję, bo mam do kogo równać !:multi: Pzdr. Quote
bety Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='jovi']Ja mam katalog tylko z 16.12 - PSY klasa młodzieży: AUSSERHALB'S ICEMAN klasa pośrednia: REDWICH THE BEAT GOES ON klasa otwarta: FINIGAN(FCI) JAS-UP AERI ZHERAL PLAYFU WOLBRIT klasa championów: VELVET UNDERGROUND DE CHAMPERNOUNE SUKI: klasa pośrednia: SASQUEHANNA(FCI) AKIKO klasa championów: HARA SKIERDY :lol: :lol: :lol: DZIĘKI WIELGACHNE :lol: :lol: :lol: Czy ktoś kto był 17.XII może sprawdzić czy stawka/klasy są takie same (powinno jedynie brakować psa z kl.otw. - ZHERAL PLAYFU WOLBRIT) Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Agappe']a co z tymi akitami japońskimi????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: poprosze o stawke <4lub 5 tylko zgłoszone> i po raz 3 pytam czy jakaś akita japońska stała na pudle bądź obok na finałach?????? [quote name='jovi']Ja mam katalog tylko z 16.12 - PSY klasa młodzieży: AUSSERHALB'S ICEMAN klasa pośrednia: REDWICH THE BEAT GOES ON klasa otwarta: FINIGAN(FCI) JAS-UP AERI ZHERAL PLAYFU WOLBRIT klasa championów: VELVET UNDERGROUND DE CHAMPERNOUNE SUKI: klasa pośrednia: SASQUEHANNA(FCI) AKIKO klasa championów: HARA SKIERDY :crazyeye: Ślepa, ślepa :crazyeye: :eviltong: :razz: Zgadza się, 17 nie było tego psa w otwartej :) Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Ja przepraszam, ale katalogi w Wilnie były płatne 10 LT = 3 euro. A ja wolałam kupić 2 wymarzone ringówki zamiast katalogów. A i tak jeszcze pożyczyłam parę euro...:oops: Tak więc nie pomogę w stawkach. Pzdr. Quote
bety Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE DLA DOGOMANIACKICH ZWYCIĘZCÓW :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::multi: Beluszka dzięki za potwierdzenie stawki z 17.XII Quote
Nata Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Beluszka bardzo dziekuje ze stawke:buzi: Quote
beluszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie za ma co- na następnej pifffko stawiacie ;) Asiaczek, już wszystkie stawki wklepane, jakby ktoś chciał coś jeszcze to powklepuję :mad: Quote
Recommended Posts