Jump to content
Dogomania

CZARNA SAMBA - jamnikowata, gorąca dziewczyna, w rytmie samby dotarła DO DOMU :)

Recommended Posts

• Replies 398
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samba nie cierpi boksu. Zrobi wszystko aby do niego nie wrócić.
Coraz trudniej ją było sprowadzić z ogrodu, wczoraj polowaliśmy na nią kilka godzin, w nocy...
Więc od dzisiaj ma karcer i wychodzi na spacery tylko na smyczy.

Pazurki już przycięte :)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
No, patrz - łobuz czai się gdzieś za winklem i ani piśnie.Łobuz, no.:mad:A my tu, jak te goopie stoimy ..... czekamy ....wołamy ... A on zza winkla :evil_lol:

niech się czai, tylko zza tego winkla czym prędzej wyjdzie :cool3: bo to już pewnie kolejka ( też się czają ;) ). a potem będzie płacz, i po co ;)

Posted

Murka napisał(a):
Samba nie cierpi boksu. Zrobi wszystko aby do niego nie wrócić.
Coraz trudniej ją było sprowadzić z ogrodu, wczoraj polowaliśmy na nią kilka godzin, w nocy...
Więc od dzisiaj ma karcer i wychodzi na spacery tylko na smyczy.

Pazurki już przycięte :)

Ja mam podobnie z tą białą sunią z którą są razem na zdjęciu, z Nuką.
Tylko...ja czasami poluję na nią parę godzin w nocy, żeby wnieść ją do domu. Ona uwielbia w nocy, nawet w deszcz i mrozy stać pod furtką i jazgotać, nie chce wejść do domu.:diabloti:

Posted

Do domu to akurat Samba wchodzi bez proszenia. Parę razy to wykorzystaliśmy i z domu przeprowadziliśmy ją do boksu i zrobiła się ostrożna również do wchodzenia do domu. Wzięcie jej do domu rozwiązałoby na pewno problem, ale na razie nie upchniemy... Wciąż są jakieś psy po zabiegach.

Posted

Książeczkę odebrałam :)
A Sambie faktycznie dokuczały gruczoły... dzisiaj wet się z nimi rozprawił ;)

Samba rozbawiła się na całego, bryka jak mały szczeniak, uwielbia wszelkiego rodzaju patyki i piłeczki. Podrzuca, gryzie, gania, przeciąga się z innymi psami. Aż mi żal, że musi być na lince. Ale może już niedługo :)

Posted

Biedactwo, co ona musiała przeżywać siedząc tyle czasu w klatce, bez spacerów, zastraszana przez inne suki.
Ktoś, kto ją adoptuje, będzie miał wspaniałą i radosną przyjaciółkę.

Posted

Mika31 napisał(a):
czyli standart jak umre to rodzice zajmą się psami tak samo je kochają szkoda słów o dom się biją o psa nie

I tu mamy receptę na życie. Nie wolno umierać, bo co się stanie z naszymi psami. Nie ma lepszej motywacji do życia :roll: