Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiecie co, ja widzę Kropke codziennie ale tak sobie weszłam na pierwsze strony i spojrzałam...

straszne... A jej naprawdę nie wiele potrzeba do szczęścia. Trochę wygłaskania, wyprzutalania, dwa razy dziennie miska z karmą i Kropa jest mega szczęśliwa.

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
czy ktos moze napisać tekst dla Kropki?
nic o niej nie wiem.

Ja tekstów pisać nie umiem ale... Kropka to 2-letni psiak, dogadujący się ze wszystkimi stworzeniami, uwielbiający dorosłych i dzieci. Grzeczna, posłuszna, czysta w domu i w kojcu. Wkrótce będzie wysterylizowana. Jest zaszczepiona i odrobaczona. Szuka najchetniej na chwilę obecną domu z ogrodem bo uczy się chodzic na smyczy ale szybko się uczy. Została odebrana z miejsca gdzie inny psy ja gryzły i nie dopuszczały do jedzenia. Kropka przyjechała zagłodzona ale obecnie wygląda ślicznie:)

Posted

A ja w niedzielę postaram się wrzucić Kropkę na fb :) To będzie moje pierwsze "wydarzenie". Może ktoś z moich znajomych zainteresuje się Kropką... może chociaż grosik do jej "skarbonki" dorzuci...

Posted

[quote name='megii1']Parę dni temu zaproponowałam kandydaturę Kropeczki na tym wątku i jest w gronie faworytów:)

http://www.dogomania.pl/threads/203280-Du%C5%BCy-spokojny-zr%C3%B3wnowa%C5%BCony-pies-z-DT-lub-znaj%C4%85cy-warunki-domowe!!

Zaglądałam :) Konkurencja mocna! ;) Ale kciuki trzymamy !!!

Wspominałam o stworzeniu wydarzenia dla kropki na fb, ale jeśli chodzi o zbieranie na nią pieniążków, to może lepiej podać konto ostrowieckiego TOZu, aniżeli moje prywatne, bo to jednak "lepiej" wygląda... Co Ty na to iwop?

Dotarło 20 zł od omi :)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Zaglądałam :) Konkurencja mocna! ;) Ale kciuki trzymamy !!!

Wspominałam o stworzeniu wydarzenia dla kropki na fb, ale jeśli chodzi o zbieranie na nią pieniążków, to może lepiej podać konto ostrowieckiego TOZu, aniżeli moje prywatne, bo to jednak "lepiej" wygląda... Co Ty na to iwop?

Dotarło 20 zł od omi :)

Wydaje mi się, że lepiej twoje. Z TOZ potem trudno "wycuiągnąć" pieniądze - na wszystko trzeba faktury, potem musi zebrac się zarząd... więc długo to trwa.

Posted

[quote name='iwop']Wydaje mi się, że lepiej twoje. Z TOZ potem trudno "wycuiągnąć" pieniądze - na wszystko trzeba faktury, potem musi zebrac się zarząd... więc długo to trwa.[/QUOTE]

Rozumiem. No nic... spróbuję...

Ostatnio Dogomania pojawiła się na fb - hm... a może będzie teraz możliwość łączenia wątków z facebookiem...?

Posted

Zaglądałam na wątek, na którym Megii zaproponowała Kropcię. Pani jeszcze się zastanawia, ale czytałam, że Kropka jest wśród trzech psiaków, które podobają jej się najbardziej :) Trzymajmy kciuki...

Megii, podrzuć mi proszę link na wątek, gdzie zbierane są pieniążki na sterylizacje.

Posted

dostałam namiary na wątek od Myrkur więc jestem...biedna suncia:( ale widzę,że jakaś pani jest zainteresowana więc będę śledzila wątek żeby w razie czego pomóc