MyrkurDagur Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Prosimy o grosik dla Kropeczki! :( Prosimy - pomóżcie zabezpieczyć pobyt suni w hoteliku - w lepszym świecie, którego do tej pory nie znała... :( Quote
iwop Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='MyrkurDagur']Prosimy o grosik dla Kropeczki! :( Prosimy - pomóżcie zabezpieczyć pobyt suni w hoteliku - w lepszym świecie, którego do tej pory nie znała... :( albo może jakieś bazarki na jej konto? :oops: Quote
iwop Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nie zapominajmy o Kropce...:( Jest wprawdzie uratowana od głodu, ale brak funduszy na hotleik! :( Quote
MyrkurDagur Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Dogomaniacy, którzy byliście na wątku Kropki - zaglądajcie do niej, piszcie, zapraszajcie kolejne osoby na wątek. Tak, sunia jest już bezpieczna, ale potrzebuje zabezpieczenia finansowego - jak na ten moment ma tylko 120 zł stałych deklaracji, a potrzebuje 330zł! Proszę, pomóżcie w jakikolwiek sposób! Quote
megii1 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Może to głupie, ze hotel robi bazarki na psa, który jest w nim ale ja wyaadoptowałam w tym tygodniu moje dwie tymczasowiczki, trochę fantów mam także zrobię bazarek dla Kropki i przesle ewentualny dochód Myrkurdagur, zeby nie robić zamieszania w płatnościach. Quote
iwop Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Najbardziej mi przykro, z tego powodu, ze podobno w Ostrowcu jest towarzystwo Animals, które oprócz jednej - trzech osób, potrafi tylko krzyczeć - jakie biedne pieski. Mam dość hipokryzji Quote
_Aga_ Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Mogę wysłać kilka rzeczy na bazarek do Ciebie iwop, albo do megii1 - jak wolicie.. Quote
megii1 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 _Aga_ napisał(a):Mogę wysłać kilka rzeczy na bazarek do Ciebie iwop, albo do megii1 - jak wolicie.. To wyślij do mnie:) Wyśle Ci wieczorem pw z adresem:) Quote
anka105 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 iwop napisał(a):Najbardziej mi przykro, z tego powodu, ze podobno w Ostrowcu jest towarzystwo Animals, które oprócz jednej - trzech osób, potrafi tylko krzyczeć - jakie biedne pieski. Mam dość hipokryzji Towarzystwo dopiero powstaje, chciałam dodać, nie mamy żadnego miejsca,lokum na psiaki, też szukamy domów tymczasowych i stałych ale nie jest to takie łatwe. Najlepiej kogoś obarczyc całą robotą i potem wytykać błędy. Ech... brak słów, Wczoraj Viris też zawiozła szczeniaki do Katowic, dziś po jednego przyjechał Pan z Poznania. Więc podobno w Ostrowcu jest towarzystwo Animals, które ostatnio przygarnęło psa spod Tesco, jakiś kretyn przywiązał go drutem i siedział tam kilkanaście godzin, udało się znaleźć dla niego DS, więc podobno jest w Ostrowcu Animals, ale to podobno według Pani. Quote
iwop Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Pomóżmy Kropce! Ważny jest każdy grosz, każdy bazarek! Quote
agusiazet Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Karma zostanie dostarczona powtórnie w poniedziałek czyli jutro! Quote
MyrkurDagur Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Kropce przydałby się także jakiś bannerek - potrafiłby ktoś taki zrobić...? Zawsze to także jakiś sposób na zainteresowanie ludzi danym psiakiem. Quote
iwop Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 MyrkurDagur napisał(a):Kropce przydałby się także jakiś bannerek - potrafiłby ktoś taki zrobić...? Zawsze to także jakiś sposób na zainteresowanie ludzi danym psiakiem. Ja nie mam pojecia jak robi się banerki...Kidys robił mi cudne Puchatek, ale nie wiem czy jest jeszcze na dogo... Quote
MyrkurDagur Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Napiszę do PaulinaMickey - ona robi bannerki za jakąś niewielką wpłatą, która przeznaczona jest na pomoc jednego z psiaków. Mam nadzieję, że nadal się tym zajmuje. Quote
MyrkurDagur Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Witaj Kropeczko... Megii, jak minął suni tydzień? :) Mam dziś od rana stres... w związku z procesem tych trzech zwyrodnialców... cholernie boję się o wyrok... :shake: Takie bestie przecież muszą trafić do więzienia! Quote
megii1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Kropeczka to tak jak już pisałam psi ideał - wyważona, widać że czeka na głaskanie ale nie jest nachalna - cierpliwie czeka na swoją kolej. Ale potrafi też skakać na furtkę od wybiegu, szczekać i machać ogonem, kiedy wie że to pora posiłku. Pani wetreynarz przyjedzie najprawdopodobniej w środę i ją zaszczepi. A ja dzisiaj wystawię dla niej bazarek:) Quote
_Aga_ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Super, to czekam na link ;) A rzeczy postaram się wysłać jutro :) Quote
iwop Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 megii1 napisał(a):Kropeczka to tak jak już pisałam psi ideał - wyważona, widać że czeka na głaskanie ale nie jest nachalna - cierpliwie czeka na swoją kolej. Ale potrafi też skakać na furtkę od wybiegu, szczekać i machać ogonem, kiedy wie że to pora posiłku. Pani wetreynarz przyjedzie najprawdopodobniej w środę i ją zaszczepi. A ja dzisiaj wystawię dla niej bazarek:) jej.. w końcu dziewczynka jest najedzona i bezpieczna :) Kochane jesteście! Quote
megii1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Zapraszam na bazarek dla Kropeczki:) http://www.dogomania.pl/threads/200388-Dla-zg%C5%82odzonej-Kropki!-Ubrania-bi%C5%BCuteria-ksia%C5%BCki!!!-Do-23.01.2010!!! Quote
MyrkurDagur Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Cudownie czytać tak wspaniałe wieści o Kropci :loveu: Megii i _Aga_ - wielkie dzięki za bazarek! :loveu: Quote
megii1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 mysza 1 napisał(a):Ale ona biedna :-( matko kochana. Ale tak samo jak bardzo biedna tak i bardzo mądra. Główka w bliznach ale myślę, że niedługo zarosną; Sunia ma apetyt także już się poprawiła i mimo tego, ze je w kojcu z drugą sunią i to Kropka (mimo, że dostaje więcej) kończy pierwsza - nigdy nie próbuje nic skubnąć koleżance. Quote
agusiazet Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 megii1 napisał(a):Ale tak samo jak bardzo biedna tak i bardzo mądra. Główka w bliznach ale myślę, że niedługo zarosną; Sunia ma apetyt także już się poprawiła i mimo tego, ze je w kojcu z drugą sunią i to Kropka (mimo, że dostaje więcej) kończy pierwsza - nigdy nie próbuje nic skubnąć koleżance. Pewnie życie ją tego nauczyło. Ładna, mądra i kochana sunia:) Będzie już tylko dobrze! Quote
MyrkurDagur Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Napisałam do Paulina_Mickey w sprawie bannerka dla Kropci. Quote
Recommended Posts