Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

megii1 napisał(a):
MyrkurDagur a co z szelkami i olejem?

Oj, przepraszam, bo coś mi umknęło :oops: Myślę, że możesz z tych pieniążków zakupić olej Kropci, i jeśli szelki będą dla niej lepsze, to niech również będą :)

Posted

Pozdrowienia od Kropeczki - trochę lepszym aparatem więc lepiej Kropkę widać:) Od przyszłego tygodnia będziemy robić zdjęcia ze spacerów jak uda mi połaczyć naukę Kropki i trzymanie aparatu. Myślę, ze ztych dzisiejszych fotek i z tych pierwszych, szkieletorowatych można coś wybrać do pierwszych ogłoszeń. Co Wy na to? Tak dla rozeznania?

Posted

Zapomniałabym napisać, sterylka Kropeczki to koszt 300 zł. Możemy planować na około 15 marca. I jeszcze jedno - odmłodziłam lekko małą - w książeczce ma rok urodzenia 2009:)

Posted

To moja osobista Sara znaleziona w lesie:) Z bazarku dla Kropki, drugiego, uzbierało się trochę ponad 20 zł. Z nadwyżki tamtego kupiłam olej i zamówiłam szelki dla Kropki. Mam propozycję, ze dołożę do tych 20 zł swoje 25 zł i kupię dla Kropki obroże przeciwkleszczową Bayera Kiltix. Może być?

A co z ogłoszeniami dla Kropki? Ja bym jeszcze zrobiła jej parę fotek w domu, może w ten weekend i ruszyła z ogłoszeniami.

Posted

AAA :) Czyli "ten ONek" to dziewczynka :) Przepraszam ;) Co do propozycji wykorzystania pieniążków z nadwyżki - Megii, uczyń to, co uznasz za dobre dla Kropci :) I dzięki za pomoc ;)

A teraz ogłoszenia - dobrze byłoby kogoś poprosić o pomoc - jakąś Dogomaniaczkę, która w ogłoszeniach się specjalizuje i mogłaby cały pakiecik Kropce przygotować.

Posted

Pamiętacie jeszcze Sabę? Chyba mamy DS dla niej. Dzisiaj była pierwsza wizyta w DS-ie i wypadłą dosyć dobrze. Za tydzień Saba pojedzie do ludzi i jeśli się polubią to za jakiś czas trafi do tego DS-u. :) Jak nie to będziemy szukać dla nich innego psiaka. Dzisiaj widzieli Bellę, która trafiła do mnie z okolic Byczyny i byli nią zachwyceni. "Niestety" Bella idzie juz do DS-u w czwartek :)

Posted

Jerzy Kora napisał(a):
Pamiętacie jeszcze Sabę? Chyba mamy DS dla niej. Dzisiaj była pierwsza wizyta w DS-ie i wypadłą dosyć dobrze. Za tydzień Saba pojedzie do ludzi i jeśli się polubią to za jakiś czas trafi do tego DS-u. :) Jak nie to będziemy szukać dla nich innego psiaka. Dzisiaj widzieli Bellę, która trafiła do mnie z okolic Byczyny i byli nią zachwyceni. "Niestety" Bella idzie juz do DS-u w czwartek :)

super wiadomość! :)

Dużo szczęscia dla Sabci :)

Posted

Dziewczyny, zamówcie ogłoszenia dla Kropeczki. Ja już lepszych zdjęć niż dziś chyba nie zrobię:) Częśc wstawię a część wyśle do kogoś kto umie zmniejszać.

Posted

WOW !!! :crazyeye: Megii !!! :loveu: Ależ cudowne fotki !!! :multi: Kropcia - czas poważnie zabrać się za szukanie dla Ciebie domu !!! (Idusiek - dzięki za pomoc :))

Co do ogłoszeń - wiem, że są bazarki, na których można wykupić cały pakiet, ale nie orientuję się, czy obecnie ktoś taki bazarek wystawia...

Posted

Idusiek :oops: - przyłączam się do prośby o ogłoszenia dla Kropci... :modla::modla::modla:

Przed chwilką przelałam Megii 330 zł za hotelowanie Kropci. Ach, i dotarło 30 zł od Orfiko :loveu: :loveu: :loveu: