megii1 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Dogo07 napisał(a):A na kogo kontakt w sprawie Kropki ? Chyba może być do mnie bo ja ją najlepiej znam:) W banerku masz numer. A ktoś jest zainteresowany? Quote
MyrkurDagur Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 megii1 napisał(a):MyrkurDagur a co z szelkami i olejem? Oj, przepraszam, bo coś mi umknęło :oops: Myślę, że możesz z tych pieniążków zakupić olej Kropci, i jeśli szelki będą dla niej lepsze, to niech również będą :) Quote
megii1 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Zapraszam do mojego liska:smile: http://www.dogomania.pl/threads/2029...a-%C5%9Bwiecie!!! Quote
_Aga_ Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 A ja się spytam, kogo dziewczyny prosić o banerek?? Potrzebuję rozreklamować troszkę tarnowską bidę :( http://www.dogomania.pl/threads/202762-Dusia-b%C5%82aga-o-zabranie-((.Przemarzni%C4%99ta-zdominowana-i-wystraszona Quote
megii1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Pozdrowienia od Kropeczki - trochę lepszym aparatem więc lepiej Kropkę widać:) Od przyszłego tygodnia będziemy robić zdjęcia ze spacerów jak uda mi połaczyć naukę Kropki i trzymanie aparatu. Myślę, ze ztych dzisiejszych fotek i z tych pierwszych, szkieletorowatych można coś wybrać do pierwszych ogłoszeń. Co Wy na to? Tak dla rozeznania? Quote
megii1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 I Kropeczka w towarzystwie:) i moje ulubione - muszę je wkleić na następny fotokonkurs na dogo:) Quote
megii1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Zapomniałabym napisać, sterylka Kropeczki to koszt 300 zł. Możemy planować na około 15 marca. I jeszcze jedno - odmłodziłam lekko małą - w książeczce ma rok urodzenia 2009:) Quote
MyrkurDagur Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='megii1'] A mnie to zdjęcie bardzo się podoba! :lol: Mina Kropki i tego ONka - bezcenna :cool3: :evil_lol: Quote
megii1 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 To moja osobista Sara znaleziona w lesie:) Z bazarku dla Kropki, drugiego, uzbierało się trochę ponad 20 zł. Z nadwyżki tamtego kupiłam olej i zamówiłam szelki dla Kropki. Mam propozycję, ze dołożę do tych 20 zł swoje 25 zł i kupię dla Kropki obroże przeciwkleszczową Bayera Kiltix. Może być? A co z ogłoszeniami dla Kropki? Ja bym jeszcze zrobiła jej parę fotek w domu, może w ten weekend i ruszyła z ogłoszeniami. Quote
MyrkurDagur Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 AAA :) Czyli "ten ONek" to dziewczynka :) Przepraszam ;) Co do propozycji wykorzystania pieniążków z nadwyżki - Megii, uczyń to, co uznasz za dobre dla Kropci :) I dzięki za pomoc ;) A teraz ogłoszenia - dobrze byłoby kogoś poprosić o pomoc - jakąś Dogomaniaczkę, która w ogłoszeniach się specjalizuje i mogłaby cały pakiecik Kropce przygotować. Quote
Jerzy Kora Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Pamiętacie jeszcze Sabę? Chyba mamy DS dla niej. Dzisiaj była pierwsza wizyta w DS-ie i wypadłą dosyć dobrze. Za tydzień Saba pojedzie do ludzi i jeśli się polubią to za jakiś czas trafi do tego DS-u. :) Jak nie to będziemy szukać dla nich innego psiaka. Dzisiaj widzieli Bellę, która trafiła do mnie z okolic Byczyny i byli nią zachwyceni. "Niestety" Bella idzie juz do DS-u w czwartek :) Quote
MyrkurDagur Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Wspaniałe wieści! :multi: Dziękujemy Jerzy! :loveu: I czekamy na kolejne wiadomości ;) Quote
iwop Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jerzy Kora napisał(a):Pamiętacie jeszcze Sabę? Chyba mamy DS dla niej. Dzisiaj była pierwsza wizyta w DS-ie i wypadłą dosyć dobrze. Za tydzień Saba pojedzie do ludzi i jeśli się polubią to za jakiś czas trafi do tego DS-u. :) Jak nie to będziemy szukać dla nich innego psiaka. Dzisiaj widzieli Bellę, która trafiła do mnie z okolic Byczyny i byli nią zachwyceni. "Niestety" Bella idzie juz do DS-u w czwartek :) super wiadomość! :) Dużo szczęscia dla Sabci :) Quote
megii1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziewczyny, zamówcie ogłoszenia dla Kropeczki. Ja już lepszych zdjęć niż dziś chyba nie zrobię:) Częśc wstawię a część wyśle do kogoś kto umie zmniejszać. Quote
megii1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Mogę prosić adres mailowy do kogoś umie zmniejszać fotki:)? Quote
iwop Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Boże jakie piękne zdjęcia...! Naprawdę się wzruszyłam...:( Quote
megii1 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jeszcze to dałam rade ale reszty nie umiem zmniejszyć, mogę komuś podesłać? Fajne są:) Quote
megii1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Dzięki Iduś:):):) Czy Kropka ma dobre zdjęcia do ogłoszeń? Quote
MyrkurDagur Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 WOW !!! :crazyeye: Megii !!! :loveu: Ależ cudowne fotki !!! :multi: Kropcia - czas poważnie zabrać się za szukanie dla Ciebie domu !!! (Idusiek - dzięki za pomoc :)) Co do ogłoszeń - wiem, że są bazarki, na których można wykupić cały pakiet, ale nie orientuję się, czy obecnie ktoś taki bazarek wystawia... Quote
megii1 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja już proszę Idusiek o pomoc, to możesz się dołączyć w prośbach:) Ważne jest to , ze Kropka bardzo lubi być w domu i jest bardzo grzeczna. Quote
MyrkurDagur Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Idusiek :oops: - przyłączam się do prośby o ogłoszenia dla Kropci... :modla::modla::modla: Przed chwilką przelałam Megii 330 zł za hotelowanie Kropci. Ach, i dotarło 30 zł od Orfiko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts