Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I trochę zdjęć przytulastych:) Mam nadzieję, ze w końcu ktoś z dobrym aparatem do nas dojedzie i będzie widać jak Kropka pięknie się przytula, może to już będa fotki do ogłoszeń. A widzicie jak jej główka ładnie zarasta?

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pięknie goją się rany na główce, ale ze sterylką poczekajmy, aż Kropka nabierze masy i podje trochę witamin. Przecież ona normalnie zaczęła jeść dopiero u Megii. Musi minąć trochę czasu, by jej waga była w normie.

Posted

Jest jeszcze chuda ale jest u nas niecały miesiąc, byłą strasznie zagłodzona, a do tego jeszcze u nas miała problemy żołądkowe:( I tak jest o wiele lepiej:)

Posted

[quote name='megii1']Jest jeszcze chuda ale jest u nas niecały miesiąc, byłą strasznie zagłodzona, a do tego jeszcze u nas miała problemy żołądkowe:( I tak jest o wiele lepiej:)[/QUOTE]

a ja się popłakałam...:(

To wy nie widziałyście jak wygladała i zachowała się Kropka jak pierwszy raz ją zobaczyłam (a i tak Jola mówiła, że już jest lepiej)

Megii dziekuję!!!!!

Posted

WOW! :multi: Megii! :multi: Ależ piękne zdjęcia! :loveu: :loveu: :loveu: Kropeczka śliczna! :loveu: A jaka rozbrykana! :evil_lol:

Przepraszam za tę ciszę, ale miałam ostatnio kilka ciężkich dni... W każdym bądź razie jestem już i melduję, iż dotarły następujące wpłaty dla Kropeczki:

omi - 20 zł :loveu:
orfiko - 40 zł :loveu:

i jeszcze ja - 30 zł :)

Posted

Na razie na bazarku uzbierało się 118 zł (tak bez kalkulatora - na koniec dokładnie podliczę). Także starczy na płyn na sierść, szczepienie i jeszcze zasilimy konto Kropeczki:)

Posted

[quote name='megii1']Na razie na bazarku uzbierało się 118 zł (tak bez kalkulatora - na koniec dokładnie podliczę). Także starczy na płyn na sierść, szczepienie i jeszcze zasilimy konto Kropeczki:)[/QUOTE]
Super, bardzo się cieszę :) :)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Iwop, a co z tymi dwoma pozostałymi u tych ludzi psiakami...? Byłyście może u nich...? Wspominałyście, że zawieziecie im karmę od Agusiazet.

Oczywiście, że karma została zawiesiona :) Psiaki wyglądają o dziwo naprawde dobrze...

Nastepnym razem zrobimy zdjęcia, tylko, że nie wiem kiedy, bo mamy z Jolą straszne kocio-psie zamieszanie... :(

Posted

Chciałam poinformować że z bazarku dla Kropki uzbierało się 128 zł. Po odliczeniu 22 zł na preparat na sierść i 65 zł na szczepienie, przeleje 41 zł na konto Kropki. Proszę tylko o dane do przelewu na pw:)
Za parę dni zrobimy powtórkę bazarku, dam niższe ceny i może coś się jeszcze sprzeda.

Posted

megii1 napisał(a):
Chciałam poinformować że z bazarku dla Kropki uzbierało się 128 zł. Po odliczeniu 22 zł na preparat na sierść i 65 zł na szczepienie, przeleje 41 zł na konto Kropki. Proszę tylko o dane do przelewu na pw:)
Za parę dni zrobimy powtórkę bazarku, dam niższe ceny i może coś się jeszcze sprzeda.

Megii jesteś wspaniała!