Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Najpierw sprawdźcie, czy hotel na 100 % wystawia faktury!!! Wiem, że z tym hotelem na Dogo już były zawirowania:(

Miałam już u Megii sunię i byłam bardzo zadowolona. Sunia była zupełnie dzika, nie można byłoby nawet zbliżyć do niej dłoni, bo wpadała w szał... ale u Megii powoli, powoli przyzwyczaiła się do kontaktu z człowiekiem i jestem bardzo wdzięczna Megii za cuda, jakie udało jej się z Lenką zdziałać! Teraz Lenia ma wspaniały dom :)

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytałam Megii - wystawia rachunki.

Kiedy sunia będzie w hoteliku, można przecież szukać tego bezpłatnego DT, ale na razie takiego nie ma :( Odpisała mi w sprawie miejsca jeszcze mariamc, ale niestety ma już inne psiaki w kolejce. Poza tym cisza... Skoro sunia ma szansę na miejsce w hoteliku, to warto z niej skorzystać, by polepszyć jej los. Wtedy będziemy mieć więcej czasu i może uda się znaleźć jakieś bezpłatne DT. Nie wiem, co mam jeszcze napisać... :( Jeszcze dziś wpłaciłabym pieniążki na pierwszy miesiąc hotelowania Kropki...

Posted

iwop napisał(a):
Czytałam priva przed chwilą... Tylko nie wiem co mam potwierdzić...? Bo my w Ostrowcu naprawde nie jesteśmy w stanie płacić za hotelik...:(

A jakie są ceny w Ostrowcu?
Jakie są ceny w wymienianych przez Ciotki hotelach?

Zdjęcia Kropki nie otwierają się-wczoraj się otwierały.

Posted

Z tego, co się orientuję nie ma hoteli w Ostrowcu Św. , najbliższy w Mielcu, nie wiem, czy znalazłoby się miejsce. Warunki bardzo dobre, mam tam i psa i kota, koszt za psa 300 zł za miesiąc plus karma! Podałam wcześniej telefony, może ktoś się dodzwoni!

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Ja za hotelowanie u Megii suni Lenki, o której pisałam wyżej, płaciłam 300 zł miesięcznie.

Przeczytałam twojego priva... To nie o to chodzi, czy ja się zgadzam na hotelik, ale musiałam zaznaczyc, że my z Ostrowca nie będziemy mogli brac udziału w ponoszonych kosztach, a podejrzewam, że Kropce przydałby się weterynarz żeby chociaz ją obejrzał

Mamy tyle psow na utrzymaniu, że po prostu nie damy rady... W tym cały problem.

Posted

Iwop, są jeszcze dekaracje innych osób, z tego uzbierałoby się także na weterynarza... Wiem i rozumiem, że macie wiele psów, ale skoro są ludzie, którzy chcą finansowo wesprzeć Kropkę, to może warto z tego skorzystać...?

Pomyślałam jeszcze o czymś... a czy mogłabym wziąć na siebie odpowiedzialność za zbieranie pieniędzy na utrzymanie Kropki? To ja płaciłabym Megii za hotel i to ja musiałabym być odpowiedzialna za zebranie na nią odpowiedniej kwoty...

----------------------------------

Cały czas szukam na dogo osób od DT, ale większość ma komplet psów...

Posted

Ja stałych deklaracji już nie mogę składać, ale jednorazowo dam 50 zł! Mogę też zasponsorować jakąś karmę dla psów zabiedzonych, choć na pewno nie będzie to wielka paka! Te karmy sobie słono kosztują:(

Posted

[quote name='Asencja']zabierajcie te sunie jeśli tylko jest to możliwe i dajcie gdzieś do hoteliku a najlepiej do jakiejś lecznicy.Pierwszy miesiąc opłacę.Zresztą kurde ja nie wiem ale tych psów to raczej nie mozna tam zostawic

Może lepiej na samym początku umieścić Kropkę w lecznicy, aby ją zdiagnozowali , zrobili badania i podratowali kroplówkami, a potem do hoteliku już z badaniami i lekarstwami. Asencja chce zapłacić za miesiąc leczenia w lecznicy.
Może wystarczy kilka dni w lecznicy....

Iwop napisz jakiej wielkości jest Kropka.

Posted

Zaraz wychodze i nie bedzie mnie na necie do późna. Jezeli Kropka miałaby miejsce w hoteliku, to my z Jola ja zabierzemy i bedziemy organizowac transport...

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
czy mogłabym wziąć na siebie odpowiedzialność za zbieranie pieniędzy na utrzymanie Kropki? To ja płaciłabym Megii za hotel i to ja musiałabym być odpowiedzialna za zebranie na nią odpowiedniej kwoty...

Iwop, a moja propozycja...? :-(

Nie wiem, co jeszcze można zrobić...

Posted

iwop napisał(a):
Zaraz wychodze i nie bedzie mnie na necie do późna. Jezeli Kropka miałaby miejsce w hoteliku, to my z Jola ja zabierzemy i bedziemy organizowac transport...

Czyli mam rezerwować miejsce u Megii ??? :)

Posted

Nawet nie wiesz jak się cieszę! Sorry, że się nie rozpisuję, ale już jestem spóźniona do pracy (uczę w szkole językowej)

Zajrze później
Daj mi na priva sój telefon i maila ok?

Posted

Iwop, wysłałam Ci mój adres mailowy i telefon, a także telefon do Megii :)

Ja też uczę w szkole językowej ;)

Na razie także uciekam, ale późnym wieczorem będę, no i jutro od samego rana, a jak coś, to jestem pod telefonem.

Zebrałam jeszcze deklaracje:

MyrkurDagur - opłacenie całego miesiąca, a później 30 zł (może uda się więcej...) miesięcznie
Asencja - opłacenie całego miesiąca
magiraf - 50 zł miesięcznie
omi - 20 zł miesięcznie
lunarmermaid - 20 zł miesięcznie
Poker - 50 zł jednorazowo
Wiedźma - 20 zł jednorazowo
agusiazet - 50 zł jednorazowo

:)