_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dzięki Agusiu :) Moniko? Weźmiesz ją? :multi: Quote
Jerzy Kora Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jola+Rani+Sari napisał(a):Jestem! Szukam DT dla goldenki...:cool3: Mamy taki tymczas. Transport do Wawy jest potrzebny. Quote
monika.ska@op.pl Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Beatko Żunia zgodziła się być DT ale od lutego. Dlatego sunia przebywałaby przez jakiś czas u mnie (chwilowy DT). Ale jeśli Jerzy ma tymczas docelowy to należy się zastanowić co będzie dla suni najlepsze. Quote
iwop Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Boże jak sie ciesze z tego tymczasu!! Wrzucam nowe zdjęcia... Czarna suczka jest w strasznym stanie :( Quote
iwop Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Suczka w typie goldena nazywa sie Saba. Jest łagodna w stosunku do ludzi . Problemy pojawiaja się gdy pojawia się jedzenie... Gryzie mała czarna i inne psy. Po prostu te psy nigdy nie były najedzone: "Buda" w której mieszkają: Kropka, najbardziej pokrzywdzona suczka: Quote
Wiedźma Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Wyślijcie mi, proszę, nr konta. Mogę przelać 20 zł. Quote
magiraf Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Super, ze z Goldenka sie udalo! :) To moze rzeczywiscie, i tak jak ktos wczesniej zaproponowal, warto teraz podliczac deklaracje i powalczyc o DT dla Kropci? Ze zdjec widac, ze ona wybitnie potrzebuje natychmiastowej pomocy... Quote
MyrkurDagur Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='magiraf']Super, ze z Goldenka sie udalo! :) To moze rzeczywiscie, i tak jak ktos wczesniej zaproponowal, warto teraz podliczac deklaracje i powalczyc o DT dla Kropci? Ze zdjec widac, ze ona wybitnie potrzebuje natychmiastowej pomocy... Dokładnie... Skoro Goldenka miałaby miejsce, to zadeklarowane pieniążki (a powinno tego trochę być) można by przeznaczyć na płatne DT lub hotelik dla Kropki... Serce z bólu pęka, kiedy patrzy się na tę sunię... :( Ja jednorazową wpłatę zwiększę do 150 zł, później oferuję 30 zł miesięcznej deklaracji. Podsumowując: MyrkurDagur - 150 zł jednorazowo i 30 zł miesięcznie magiraf - 50 zł miesięcznie Asencja - opłaci pierwszy miesiąc w hoteliku Wiedźma - 20 zł jednorazowo Quote
lika1771 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 No to wyglada na to ze tylko ja nie widze zdjec ale dlaczego........... Quote
iwop Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jerzy Kora napisał(a):Mamy taki tymczas. Transport do Wawy jest potrzebny. Wiec teraz nie wiem... Gdzie mamy szukac transportu? Do Katowic czy do Warszawy?:oops: Quote
monika.ska@op.pl Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Szukajcie transportu do Warszawy skoro Jerzy ma DT. Lepszy jeden docelowy niż przerzucanie psa. Gdyby coś nie wypaliło z tą Warszawą, to DT w Katowicach czeka. Będę wchodziła na stronę dogo i dowiadywała się co u suni. Quote
iwop Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 monika.ska@op.pl napisał(a):Szukajcie transportu do Warszawy skoro Jerzy ma DT. Lepszy jeden docelowy niż przerzucanie psa. Gdyby coś nie wypaliło z tą Warszawą, to DT w Katowicach czeka. Będę wchodziła na stronę dogo i dowiadywała się co u suni. Czy możesz napisac cos bliżej? Od kiedy ten tymczas? Z kim mamy się kontaktować? Quote
monika.ska@op.pl Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Mam informację,że już dzisiaj byłby możliwy transport psa do Warszawy. Podajcie mi jakiś kontakt z osoba która pomoże odebrać psa od tych ludzi. Quote
iwop Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 monika.ska@op.pl napisał(a):Mam informację,że już dzisiaj byłby możliwy transport psa do Warszawy. Podajcie mi jakiś kontakt z osoba która pomoże odebrać psa od tych ludzi. Albo zadzwońcie do mnie 507170295. To znaczy, że ktoś po nią by przyjechał? Quote
monika.ska@op.pl Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Tak dzisiaj podajcie mi na e-maila chociaż adres skąd ją odebrać. Albo wyślijcie mi na e-maila telefon z kim się kontaktować? Quote
monika.ska@op.pl Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Iwonka się już ze mną skontaktowała. Quote
iwop Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Na razie nie jest pewne, czy osobą która ma jechac w te strony zgodzi się zabrać suczkę... Jak tylko bede wiedzieć, napisze ... Quote
Jerzy Kora Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Wszystko umówione. Marta wyjedzie z KRA koło 15:00. Do Ostrowca dojedzie koło 18:00. Do Warszawy powinna dotrzeć 20:00-21:00. DT czeka. Quote
iwop Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Suczka pojechała! :) Jesteście wspaniali!!!! Kropka jest naprawde w okropnym stanie .... Quote
Recommended Posts