Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suczka w typie goldena nazywa sie Saba. Jest łagodna w stosunku do ludzi . Problemy pojawiaja się gdy pojawia się jedzenie... Gryzie mała czarna i inne psy. Po prostu te psy nigdy nie były najedzone:

"Buda" w której mieszkają:

Kropka, najbardziej pokrzywdzona suczka:

Posted

Super, ze z Goldenka sie udalo! :) To moze rzeczywiscie, i tak jak ktos wczesniej zaproponowal, warto teraz podliczac deklaracje i powalczyc o DT dla Kropci? Ze zdjec widac, ze ona wybitnie potrzebuje natychmiastowej pomocy...

Posted

[quote name='magiraf']Super, ze z Goldenka sie udalo! :) To moze rzeczywiscie, i tak jak ktos wczesniej zaproponowal, warto teraz podliczac deklaracje i powalczyc o DT dla Kropci? Ze zdjec widac, ze ona wybitnie potrzebuje natychmiastowej pomocy...

Dokładnie... Skoro Goldenka miałaby miejsce, to zadeklarowane pieniążki (a powinno tego trochę być) można by przeznaczyć na płatne DT lub hotelik dla Kropki... Serce z bólu pęka, kiedy patrzy się na tę sunię... :(

Ja jednorazową wpłatę zwiększę do 150 zł, później oferuję 30 zł miesięcznej deklaracji.

Podsumowując:

MyrkurDagur - 150 zł jednorazowo i 30 zł miesięcznie
magiraf - 50 zł miesięcznie
Asencja - opłaci pierwszy miesiąc w hoteliku
Wiedźma - 20 zł jednorazowo

Posted

Jerzy Kora napisał(a):
Mamy taki tymczas. Transport do Wawy jest potrzebny.

Wiec teraz nie wiem... Gdzie mamy szukac transportu? Do Katowic czy do Warszawy?:oops:

Posted

monika.ska@op.pl napisał(a):
Szukajcie transportu do Warszawy skoro Jerzy ma DT. Lepszy jeden docelowy niż przerzucanie psa. Gdyby coś nie wypaliło z tą Warszawą, to DT w Katowicach czeka. Będę wchodziła na stronę dogo i dowiadywała się co u suni.

Czy możesz napisac cos bliżej? Od kiedy ten tymczas? Z kim mamy się kontaktować?

Posted

monika.ska@op.pl napisał(a):
Mam informację,że już dzisiaj byłby możliwy transport psa do Warszawy. Podajcie mi jakiś kontakt z osoba która pomoże odebrać psa od tych ludzi. Albo zadzwońcie do mnie 507170295.

To znaczy, że ktoś po nią by przyjechał?