magiraf Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 omi napisał(a):Czy tylko mnie interesuje jak żyje Kropka, jak wygląda i czy wszystko u niej w porządku? Ja rowniez sie dolaczam do zapytania jak sie czuje Kropkowa Dama. Quote
megii1 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 To ja poproszę adres mailowy do osoby, która wstawi nowe zdjęcia Kropeczki:) Quote
MyrkurDagur Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 [quote name='megii1']To ja poproszę adres mailowy do osoby, która wstawi nowe zdjęcia Kropeczki:)[/QUOTE] [EMAIL="gullveig@interia.pl"]gullveig@interia.pl[/EMAIL] :) Quote
megii1 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 MyrkurDagur napisał(a):gullveig@interia.pl :) Poszło:):):) Quote
MyrkurDagur Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 megii1 napisał(a):Poszło:):):) Zdjęcia odebrałam, jeszcze dziś postaram się wstawić :) Quote
MyrkurDagur Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Oto Kropcia :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
omi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ludzie kochani-sunie nam podmienili:crazyeye: Jak ona PIĘKNIE wygląda:loveu: i taka dobrze zbudowana :evil_lol: Toż to kawał wilczycy! Spojrzenie ma inne, takie pewne, bez strachu.... Tak się ciszę, że Kropeczce się poszczęściło :multi: A jak panciostwo-zadowoleni z Suni? Dzięki za zdjęcia :lol: Quote
Viris Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Niesamowite psisko! Ogromnie dziękuję za te zdjęcia :D Quote
MyrkurDagur Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Megii przesłała mi nowe zdjęcia Kropci :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts