Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ciagle zapominam o tym watku a tu tyle do napisania:) Kropka od wczoraj po sterylizacji, czuje sie dobrze, jutro dostanie jeszcze jeden zastrzyk i koniec leczenia. A w sobotę jedzie już do swojego domu:) Państwo kupili jej już karmę z jagnięcina i drugi worek z kurczakiem żeby Kropa miała wybóri dzwonią i pytają o jej stan zdrowia. Koszt sterylizacji to razem jutrzejszym antybiotykiem 310 zł. Ja daję 30 zł; wkleję rachunek na wątek a do przelewu będzie w związku z tym 280 zł.

Posted

Przesłałam Megii 280 zł za sterylizację, a zaraz zabiorę się za "stan" konta suni. Chyba nie jest najlepiej... :|

EDIT: Właśnie podliczyłam - Kropka jest na minusie wynoszącym 121 zł :/

Przy czym brakuje wpłat deklaracji stałych na marzec od dwóch osób - zaraz wyślę PW... Natomiast jeśli chodzi o kwiecień - swoje 30 zł już policzyłam, jak przyjdą kolejne wpłaty, dam znać.

EDIT
: PW wysłane.

Posted

A oto Kropeczka - z nowymi opiekunami:) Bardzo ładnie się zaaklimatyzowała, polubiła z kolegą, pani jest w niej zakochana. Martwię się tylko żeby jej nie przekarmiła bo Kropka na posiłki ma do wyboru trzy miski - dwie z różnościami gotowanymi i trzecią z sucha karmą. Tak się najada dwoma z gotowanym, że zapomina o suchej karmie. Resztę widać na zdjęciach:)

Posted

Łoooo !!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Zdjęcia przepiękne !!! :loveu: Ależ się cieszę !!! :loveu: Kiedy nowi opiekunowie Kropki przyjechali po nią, Megii dzwoniła do mnie i przekazała mi do telefonu nową Panią Kropci :loveu: Porozmawiałyśmy, a Pani była bardzo wzruszona, ach! :loveu: Cieszę się całym sercem ze szczęścia Kropki !!! :multi: Megii - dziękuję !!! :Rose:

Posted

Przelałam Megii 165 zł za hotelowanie Kropki w kwietniu. To już ostatnia wpłata za Kropkę, lecz pozostał dług... Z Megii wszystko jest uregulowane, ale minus Kropki wynosi aż 236 ... Nadal nie otrzymałam wszystkich wpłat z deklaracji stałych i byłoby dobrze, gdyby ktoś zechciał dorzucić wpłatę deklaracji stałej na kwiecień, bo za jego połowę także zapłaciłam Megii... Może ktoś zechciałby wspomóc minusowe konto Kropki...?

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Przelałam Megii 165 zł za hotelowanie Kropki w kwietniu. To już ostatnia wpłata za Kropkę, lecz pozostał dług... Z Megii wszystko jest uregulowane, ale minus Kropki wynosi aż 236 ... Nadal nie otrzymałam wszystkich wpłat z deklaracji stałych i byłoby dobrze, gdyby ktoś zechciał dorzucić wpłatę deklaracji stałej na kwiecień, bo za jego połowę także zapłaciłam Megii... Może ktoś zechciałby wspomóc minusowe konto Kropki...?

Bardzo prosimy o zaległe wpłaty!