AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 KASIA JEST TEKST ZARAZ TU WSTAWIę A FOTY DAJ TAKIE; SPIąCY NA ZIEMI I TE SPRZED PODROZY ZE STRONY 16. Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='AgaG']tekst na plakacik gotowy. proponuję dołączyć dwie foty; kto może plakacik tu zamieścić do pobierania? Bo ja nie umiem:oops: Bezdomny wilkowaty Murzyn w wielkiej potrzebie prosi: "weź mnie ze sobą" W swoim życiu nie zaznał nic dobrego. Nie raz był głodny, nie raz spragniony. Jego "właściciele" woleli bowiem pić niż opiekować się swym psem. W końcu musiał zamieszkać na ulicy. Spójrz: zamiast kocyka we własnym domu ma dziurę w ziemi do spania... przed słońcem i deszczem chronią go tylko gałęzie drzew... ach gdyby mogły opowiedzieć, ile przeszedł ten pies..!!! Jeśli mu nie pomożesz, co go czeka?.. konanie z głodu? śmierć pod kołami samochodu? schronisko, gdzie będą go gryzły inne psy? On liczy na to, że przyjdziesz Ty... Udowodnij, że miłość jest darem nieprzebranym, że bezdomny pies może stać się najbardziej kochanym... Niech zło w jego życiu minie, niech się raz w końcu rozpłynie A Ty w zmian otrzymasz psie wierne spojrzenie, ogona merdanie, łap podawanie... On bardzo będzie wdzięczny, [SIZE=3]do końca swego życia grzeczny. Cechy psa: - wiek 5 lat - rozmiar - wilczura - pomimo krzywd doznanych od ludzi nie stracił do nich zaufania i wita ich z radością - kocha dorosłych i dzieci - jest spokojny - nie ma w sobie nawet odrobiny agresji - lubi sie przytulac, dawać brzuszek do glaskania i spać... Jeśli możesz wziąć tego pieska pod swój dach lub chcesz się włączyć w jego ratowanie, zadzwoń: tel: 012 412 02 31 i 0501 801 553; mail: ammgro@wp.pl BEZ TEJ FOTY BO ONA JEST W TAMTEJ AUKCJI Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Black-sheep ja muszę lecieć do Zaha juniora. w kazdym razie tekst taki jak na plakacie pilus te formuły co zwykle, foty: dwie pierwsze ze strony 16, plus biedak na ziemi (do tego nawiązuje tekst, więc ta fota musi się wybijać dzięki wielkie... może na chwilę wejdę na dogo u Mamy, ale nie wiem, czy dam radę. acha i imię Zah I dodaj proszę: odrobaczony, odpchlony, nie demoluje, zachowuje czystość przy tych cechach. wielkie dzięki pisze chaotycznie, ale żyję w takim pędzie... Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Masz wielkie serce black-sheep i wielką cierpliwosć do AgiG:loveu::loveu:, ktora bynajmniej cierpliwa nie jest...i uparta jak holera i uparłam się, ze ten dom musi byc i już !!!!!!!!!i najlepszy jeszcze !!!!! Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 to niech będą te dwie aukcje, bo nikt się nie skapnie na allegro, że to ten sam piękniś!:) Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Blacksheep nie te foty !!!!! na litość tylko te szybciutko zmień!!!!proszę bo nici będę:evil_lol: w głównej roli ta fota Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 i plus te foty: i jeszcze zmienić zamiast rozmiar wilczura (w cechach) - średnich rozmiarów (23 kilowy) Quote
Majaa Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Wow!! Nie nadążam :crazyeye: Słowa uznania się należą :smilecol: Aukcję zdjęłam ! choć nie doczytałam do końca wątku :oops: Ale mogę oczywiście wystawić jeszcze raz Był 1 obserwator, ale podejrzewam kto to :evil_lol: Dowiem się czym pies był odrobaczony, bo to nie ja robiłam ! Wybaczcie, ze mnie tu nie ma, ale chwilowo nie wyrabiam po prostu ! Na miejscu Murzyna / Zacha zadomowił się już następny pies! Wiekszy od niego nieco, czarny podpalany i przybyło tylko wczoraj i dziś w sumie 15 psów następnych do adopcji :-( Co za tydzień:placz: Próbuję nadrabiać wątki i dzięki uprzejmości kasiprodex wstawiać zdjęcia będę zaraz zakładać kilka nowych Mała bardzo tęskni za Murzynem - serce mi się kraje na kawałeczki, jak ją widzę z tymi smutnymi oczętami, a kawelerów nie brak :roll: Sterylka za kilkanaście dni .... Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 aukcję zostaw proszę :eviltong::eviltong: bo foty się różnią i imię i wszystko, a nóz to zwiększy szanse.. Quote
Patia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Aguś , przyślij mi plakat na maila to porozwieszam u mnie , na razie tyle mogę , Bąbelek ma znów ataki , jeszcze częściej :-( :shake: Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dobrze... dziekuję Ci bardzo. biedny Bąbelek... :-( ojej zmarwiłam się.. a Patia umiesz wstawiać ogłoszenia w róznych miejscach w internecie sa takie miejsca jakiej www zwierzaki czy cos takiego... ja jestem indolentem w tej dziedzinie, a przydałoby się bardzo. a np. mogę tu podac plakat? zaraz to zrobię. Plakat Murzyna wg wzoru AgiG http://upload.miau.pl/2/818.do __________________ Quote
kiwi Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 jest tekst ogloszenia? to wstawie na zwierzaki chwila edit: http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/html Quote
AgaG Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Kiwi dziekuję :loveu:i jeszcze zmień przy rozmiarze: rozmiar nie wilczura tylko napisz średnich rozmiarów. Quote
AgaG Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 DZISIEJSZY DZIEń POśWIECAM NA WIESZANIE PLAKATóW CZY KTOS SIę WYBIERA ZE MNą? PROSZę... Quote
Jagienka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 AgaG napisał(a):DZISIEJSZY DZIEń POśWIECAM NA WIESZANIE PLAKATóW CZY KTOS SIę WYBIERA ZE MNą? PROSZę... Mijałam się dzisiaj z Agą u weterynarza i AGA POSZŁA WIESZAĆ TE 500 PLAKATÓW SAMA!!!!!!!!!!! :-o Quote
Tweety Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 AgaG napisał(a):DZISIEJSZY DZIEń POśWIECAM NA WIESZANIE PLAKATóW CZY KTOS SIę WYBIERA ZE MNą? PROSZę... szkoda, ze moja Joaśka dopiero wieczorem wraca z wczasów, pewnie by z Tobą poszła. Ale moze w przyszłym tygodniu, zanim zacznie się szkoła? Quote
black sheep Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 oki poprawiłam aukcje tutaj Aga nie wiem o jakie literowki Ci chodzi? Bo jesli te braki "ogonków" to ich nie ma spcejalnie, bo to nie jest polska czcionka i nie ma "ą", "ę" itp, ale to tylko na końcu tak jest. Quote
AgaG Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 bardzo Ci dziękuję black-sheep za allegro, acha i on ma rozmiar średni :lol: nie wilczura, Majaa mi powiedziała, że to duży pies, a to maluszek prawie:evil_lol: Zawiesiłam poł Krakowa. Były trzy telefony z dzisiajszych plakatów. jedne panie (młode) uimówiły się na poniedxiałek na 16 obejrzeć psa. Oby były fajne... Quote
black sheep Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Aga to napisze po aukcją że średni piesek Quote
AgaG Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Prawie nie mogę w to uwierzyć, ale ,,,od jutra Murzyn (zah) chyba bedzie miał dom super pani mieszka w mieszkanku w Krakowie sama, pracuje, gadałyśmy godzinę. Jutro rano przyjeżdza do mojej mamy iidziemy na piechotę do jej domu, bo nie chce stresować pieska jazdą autobusem, czego może nie znać. Kciuki proszę trzymać.!!!!!!!acha są jezcze inni chetni, jesli Murzyna wydam będzie potrzebna jego "kopia":eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
AgaG Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 opłacało się powieściś 400 plakatów teraz i kiedyś 400 bo to kontakt z plakatów!!!!! Quote
Kasie Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Agnieszko, gratuluję! CZyli jest bardzo realna sznasa na dom dla Murzyna! Ale sie cieszę, Ty wiesz dlaczego jest mi głuio w stosunku do niego... Quote
Tweety Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 AgaG napisał(a):opłacało się powieściś 400 plakatów teraz i kiedyś 400 bo to kontakt z plakatów!!!!! Agnieszko, moje dziecię wróciło z wakacji i zgłasza gotowość do pomocy, Quote
Recommended Posts