Majaa Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Więcej napiszę później, Ale Aga Murzyn / Zach był odrobaczany 2 x Drugi raz dwa lub 3 tygodnie temu. Będę w domu to sprawdzę Quote
AniaB Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Bidulek - pewnie bardzo jest zdenerwowany i zestresowany tyloma zmianami na raz.. Ale jeść przeciez musisz piesku...:shake: Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Acha no to dobrze, że ma powtórzone... teraz najgorzej jest z kleszczami. Wyciągam codziennie po kilkanaście małych a kilka samic dużych opitych tez było bardzo w sierści poukrywanych. JAK BIEDNE Są TE PSY ULICZNE och!!!!:-(:-(:-(:-(:-( Dzwoniłam już do wetki w sparwie jego niejedzenia, mówi, że na razie to może byc jeszcze stres. Dotuję mu własnie kurczaka z ryżem, bo suchego rojala nawet nie tknął, ani parówek nie chciał... Pani jedna z meżem i córką go oglądała (kontakt z plakatów) ale mnie przy tym nie było, tylko mama. Zach junior zachowywał się idealnie: łasił, wskoczył mamie na jej wersalkę, dawał brzuch do głaskania. Ta pani ma do mnie dzwonić, ale mama mówi, ze raczej go nie wezmą..a szkoda bo ludzie mili, kulturalni, mieli psa, który im zmarł.problemem jest zdaje się ich zapracowanie:-(:-(. No trudno.. Jutro znów idę wieszac plakaty oby tylko nie lało tak jak dziś.. Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Majaa napisał(a):Więcej napiszę później, Ale Aga Murzyn / Zach był odrobaczany 2 x Drugi raz dwa lub 3 tygodnie temu. Będę w domu to sprawdzę Acha to jeszcze sparwdź czym:lol: ja mu to w ksiązeczkę wpiszę, bo już ma założoną i wpisane to, co na razie kakula mu dała. Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 MURZYNEK -KOPIA ZACHIRKA- JUZ W KRAKOWIE!:):):):) Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ha ha drugi raz foty i bardzo dobrze!!!:eviltong::eviltong: Dzięki wielkie jestes kochana!!!już Patia wstawiła i nawet jej nie zdazyłam podziekować, co teraz czynię. patia dziekuję Tobie też , ale black-sheep powiedz mi czy Ty potrafisz znaleźć jego aukcję na allegro, bo majaa poda na nos od tych starchowickich bid, a ja mu chciałabym zrobisz taką swoją aukcję z namiarami na mnie... nie mam linku do tej aktualnej a jestem ciekawa bardzo...:oops: Bardzo proszę tez o powstawianie go wszedzie gdzie się da (nie znam tych adrsów a jest tego trochę np zwierzaki w krakowie itd. tekst z plakatu poniżej Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Plakat Murzyna wg wzoru AgiG http://upload.miau.pl/2/818.do Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 przysiegam ze szukałam fotek, bo podejrzewałam ze mogą byc, bo mnei nie było dwa dni w domu, i nie znalazłam, albo ten wątek tak leci, albo mi sie nie otworzyły!:):):) no ale pięknego nigdy nie za wiele!!!!!!!!:):):):) Aga, a ty byś mogla zaufać jednej z nas, a nie do wszystkich słać;) Zaraz poszukam aukcji i wstawie link Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Tu nie o zaufanie chodzi bo obu Wam bardzo ufam i Pati i Tobie:loveu::loveu: tylko o czas, ja się muszę śpieszyć ze wszystkim, nowe foty to mozliwość doddania do allegro a ja z tym szukaniem domu musze się spieszyć i to bardzo...:lol: tymczas gdy ma się swoją czwórkę to nie żarty, a jak padne, to żadnemu juz psu nie pomogę:mad::mad::eviltong: Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 oj Aga, żartowałam, przecież wiem, jesteś cudna z tym co robisz i rób dalej! Nie tłumacz się:) Murzyn na allegro: tutaj Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 cZY Z NOWYMI FOTAMI I POD IMIENIEM ZAH mozna mu zrobić nowe allegro? Black-sheep? to co z plakatu plus te formuly najpierw zadzwoń itd to co zwykle dajesz ? kasia błagam, bo sobie nie poradzę :placz::placz::placz: Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Aga, dlaczego ty mnie pytasz, jasne. Tylko musi sie ta aukcja skończyć, bo nie moga byc dwie tego samego pieska. Zostało 7 dni, ale szkoda zakańczać przed czasem... Quote
Majawrc Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ello!, super że wreszczie ma dach nad głową, martwi mnie jeszcze jego przyjaciółka z pierwszych zdięć Mała-która podobnoż z nim mieszkała-przecież on z pewnością za nią tęskni.....:sadCyber: (przecież wystarczy spojrzeć na jej kochane oczęta jak blagalnie prosi o odrobinę pieszczoty......... Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Majawrc napisał(a):ello!, super że wreszczie ma dach nad głową, martwi mnie jeszcze jego przyjaciółka z pierwszych zdięć Mała-która podobnoż z nim mieszkała-przecież on z pewnością za nią tęskni.....:sadCyber: (przecież wystarczy spojrzeć na jej kochane oczęta jak blagalnie prosi o odrobinę pieszczoty......... Wątpię żeby tesknił w tak cudnym miejscu, w jakim teraz jest!:loveu: Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 On przede wszystkikm tęskni za człowiekiem, za jego dotykiem, za milością... to slodki cudowny pies,,, juz bardzo ufny dzis mi nadsagtwial miejsca z kleszczami do wyjęcia brzuch do góry wywalał i łapy :loveu::loveu: Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='AgaG']cZY Z NOWYMI FOTAMI I POD IMIENIEM ZAH mozna mu zrobić nowe allegro? Black-sheep? to co z plakatu plus te formuly najpierw zadzwoń itd to co zwykle dajesz ? kasia błagam, bo sobie nie poradzę :placz::placz::placz::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: a tu jest gotowy tekst i foty na allegro plus mozna dodac foty tuz przed przed podróżą ze strony 16, te dwie pierwsze , no bo nie te z łózka!!!on ma robić biedne wraznei, a nie kanapowca tymczasowca!! acha i mozna jeszcze oddać: odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony bo to wkrótce będzie też- te szczepienia... Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Aga, ale narazie jak tamta auckja trawa, nie moge wystawić drugiej aukcji tego samego psa. Choć pewnie się nie skapną, inne imie, inne foty... A co mi tam, wstawiam. Zaraz dam link, 15 min Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 najwyzej Majaa swoją zamknie!!! zaraz ją poproszę.. Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Patia napisał(a): A propos nazywania psa Murzyn , jakiś czas temu na osiedle niedaleko mnie wprowadził się czarnoskóry pan , po studiach w Krakowie , postanowił zostać juz w Polsce na stałe , w tym samym bloku mieszkała starsza pani z kundelkiem czarnym jak smoła o imieniu Murzyn. Wieczorem , w pierwszym dniu po wprowadzeniu się do mieszkania pan usłyszał przez okno jak jakaś pani krzyczy " Murzyn !! Gdzie łazisz , ty czarny włóczęgo ! znów grzebałeś w śmietniku !! Do nogi , darmozjadzie !!" Aga, czy u Twojej mamy na osiedlu nie mieszkają czasem osoby o ciemnej skórze :cool3: ;) Prosze na co się natknełam, dwa dni nie zagląda człowiek na dogo:evil_lol: Niezła historia. Murzyn, dziwne imię dla psa, ale dosyć częste Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Black-sheep Ty masz dobrą rękę: koty perskie, Grappa, ktoś się musi zgłosić, jak Ty wystawisz, bo masz farta:diabloti::evil_lol: a ja dla tego psa przeniosę nawet jakąś górę!!!:evil_lol::diabloti: Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Aga, ale tekst ten, który ona miała? Bo jak tak, to chyba się nie da mieć dwóch aukcji... moga którejś z nas zawiesić konto Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 black_sheep napisał(a):Prosze na co się natknełam, dwa dni nie zagląda człowiek na dogo:evil_lol: Niezła historia. Murzyn, dziwne imię dla psa, ale dosyć częste No i wołam na niego Zah:evil_lol::evil_lol: Quote
AgaG Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ACHA JUTRO CHOćBYM PADłA WIESZAM PLAKATY KTO IDZIE ZE MNą? Quote
black sheep Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Aga, wstawie Zaha, tylko tamta auckja musi byc zamknieta, nie moge miec tego samego tekstu, bo zaraz zawieszą nam konta, a ja mam pieski wystawione dwa. Quote
Recommended Posts