Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murzyn na juz klikaset plakatów. Jutro od 10 rano idziemy rozwieszać z Raniją po Krakowie. kto chce pomóc?

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaG napisał(a):
Murzyn na juz klikaset plakatów. Jutro od 10 rano idziemy rozwieszać z Raniją po Krakowie. kto chce pomóc?

AgaG jesteś wielka ! Dziękuję bardzo za to ogromne serce jakie masz dla Murzyna :lol:

Posted

E tam:lol: kto pomoże w rozwieszaniu?

Posted

Madzialajda napisał(a):
hehe, ja mam plakaty(o różnych psach) i zorganizowana grupke do pomocy, ale w St-cach. jutro zaczynamy :D

To super !!! Murzynka i kojotka też? :loveu:

Posted

black_sheep napisał(a):
Aha, teraz to rozumiem:) Bliźniaki:)
Ja tez jutro zajęta;(
A moze plakaciki u mnie powiesić? Ludzie we wsi juz sie przyzwyczaili;)

No ja na wieś to się boję go dać... chyba że znasz kogoś super, podobnego do Ciebie, ale takiego to bys pewnie już zapsiła:cool3::cool3::evil_lol:

Posted

Murzyn musi mieć super dom!!! osobiście pojade i sprawdzę, gdyby byl ktos chetny dalej poza Krakowem

Posted

:evil_lol: Plakacik będziemy pobierać i drukować
Chciaż Murzyn od dawna jest na plakatach zbiorczych :placz:
Teraz Madzialajda robiła nowe Będziemy podójnie reklamować Murzyna :evil_lol:

Posted

teraz zaraz wychodzimy wieszać. :loveu::loveu:

Posted

Wieszałyśmy z raniją od 10. 30 do 16... uf uf.. i co obwiesiłyśmy: nowe osiedle w mistrzejowicach (latarnie, gabinet wet.), przy przystankach, dworzec, okolice alei (latarnie, przystanki) i w parku Krakowskim, przy kinie Mikro, gabinet przy Piłsudskiego, punkty kserograficzne (mi. krupnicza) gabinet u kakuli, w sumie ze 100 dziś powiesiłysmy. Jutro Ranija Nową Hutę 9dzielnica Krakowa) obwieści i gabinety tam. jeszcze trochę plakatów mamy. przekazałyśmy kilka Tweety, doktor słowiński tez obiecał dla Murzyna domu szukać.. , jak się skończą plakaty następne będą i znów pójdę w miasto. trzymajcie kciuki za Murzynka:lol:

Posted

jeszcze mam plakaty. w kazdej chwili Ci dam.. podejdę gdzies z Zahirkiem pod twój blok czy w okolice. :loveu:

Posted

Wiecie co, czasem mnie rozpacz ogarnia...pierwszy efekt plakatów to telefon podpitego faceta przed chwilą do mnie z przekleństwami, który w ogóle nie zrozumiał treści ogłoszenia tak jest pijany i sądzi, ze ja szukam tego psa :-(:-(:-(

Posted

pewno tak. w każdym razie ja następną sobotę zamierzam spędzic tak jak tą - na wieszaniu plakatów. Poniewaz Ranija ma sajgon w domu (mieszkając z rodzicami nierozumiejącymi jej checi pomocy psom itd.) to może ktos inny z mną się wybierze, bo Ranija pewno będzie musiała "pokutować" za nieobecność w domu,.

Posted

AgaG napisał(a):
Wieszałyśmy z raniją od 10. 30 do 16... uf uf.. i co obwiesiłyśmy: nowe osiedle w mistrzejowicach (latarnie, gabinet wet.), przy przystankach, dworzec, okolice alei (latarnie, przystanki) i w parku Krakowskim, przy kinie Mikro, gabinet przy Piłsudskiego, punkty kserograficzne (mi. krupnicza) gabinet u kakuli, w sumie ze 100 dziś powiesiłysmy. Jutro Ranija Nową Hutę 9dzielnica Krakowa) obwieści i gabinety tam. jeszcze trochę plakatów mamy. przekazałyśmy kilka Tweety, doktor słowiński tez obiecał dla Murzyna domu szukać.. , jak się skończą plakaty następne będą i znów pójdę w miasto. trzymajcie kciuki za Murzynka:lol:

Ja nie mogę!!!!!!!!! Jesteście cudowne, dziewczyny !!!!! Nie wiem nawet jak Wam dziękować :oops:
Kciuki trzymamy !!!!
A co do pijanego - to uważaj Aga - kiedyś Ci ktoś "sprzeda" informację, że taka to a taka dziewczyna, co ma na imię Aga, ma psa, którego szukasz :evil_lol:

Posted

no a dzisiaj miałam telefon od pani z Toz-u krakowskiego, która tez obiecała szukac domu.. ale sama ma koty (znajoma pani prezes):razz: .