AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Murzyn na juz klikaset plakatów. Jutro od 10 rano idziemy rozwieszać z Raniją po Krakowie. kto chce pomóc? Quote
Majaa Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 AgaG napisał(a):Murzyn na juz klikaset plakatów. Jutro od 10 rano idziemy rozwieszać z Raniją po Krakowie. kto chce pomóc? AgaG jesteś wielka ! Dziękuję bardzo za to ogromne serce jakie masz dla Murzyna :lol: Quote
Madzialajda Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 hehe, ja mam plakaty(o różnych psach) i zorganizowana grupke do pomocy, ale w St-cach. jutro zaczynamy :D Quote
Majaa Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Niestety do Krakowa jutro nie dojadę :placz: Quote
black sheep Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Aha, teraz to rozumiem:) Bliźniaki:) Ja tez jutro zajęta;( A moze plakaciki u mnie powiesić? Ludzie we wsi juz sie przyzwyczaili;) Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Madzialajda napisał(a):hehe, ja mam plakaty(o różnych psach) i zorganizowana grupke do pomocy, ale w St-cach. jutro zaczynamy :D To super !!! Murzynka i kojotka też? :loveu: Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 black_sheep napisał(a):Aha, teraz to rozumiem:) Bliźniaki:) Ja tez jutro zajęta;( A moze plakaciki u mnie powiesić? Ludzie we wsi juz sie przyzwyczaili;) No ja na wieś to się boję go dać... chyba że znasz kogoś super, podobnego do Ciebie, ale takiego to bys pewnie już zapsiła:cool3::cool3::evil_lol: Quote
black sheep Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 no własnie ciągle szukam takich wariatów, ale ciagle brak. Moj chłopak jedynie sie odemnie zaraził, wczoraj przygrneli psieska:) To rozwiesze w ostatecznosc... nie wiem Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Murzyn musi mieć super dom!!! osobiście pojade i sprawdzę, gdyby byl ktos chetny dalej poza Krakowem Quote
AgaG Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 oto Plakat Murzyna wg wzoru AgiG zrobiony przez Mefimeja proszę drukujcie też w swoich miejcowościach (najlepiej południe Polski) http://upload.miau.pl/2/818.doc Quote
Majaa Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 :evil_lol: Plakacik będziemy pobierać i drukować Chciaż Murzyn od dawna jest na plakatach zbiorczych :placz: Teraz Madzialajda robiła nowe Będziemy podójnie reklamować Murzyna :evil_lol: Quote
AgaG Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 teraz zaraz wychodzimy wieszać. :loveu::loveu: Quote
Kar0la Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Widzę, że tutaj cała akcja przygotowana.:cool2: Trzymam kciuki:thumbs:....w kupie siła.:evil_lol: Quote
Majaa Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 No akcja niesamowita - Jestem pod wrażeniem !!!! Quote
AgaG Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Wieszałyśmy z raniją od 10. 30 do 16... uf uf.. i co obwiesiłyśmy: nowe osiedle w mistrzejowicach (latarnie, gabinet wet.), przy przystankach, dworzec, okolice alei (latarnie, przystanki) i w parku Krakowskim, przy kinie Mikro, gabinet przy Piłsudskiego, punkty kserograficzne (mi. krupnicza) gabinet u kakuli, w sumie ze 100 dziś powiesiłysmy. Jutro Ranija Nową Hutę 9dzielnica Krakowa) obwieści i gabinety tam. jeszcze trochę plakatów mamy. przekazałyśmy kilka Tweety, doktor słowiński tez obiecał dla Murzyna domu szukać.. , jak się skończą plakaty następne będą i znów pójdę w miasto. trzymajcie kciuki za Murzynka:lol: Quote
Jagienka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 To ja się zajmę Azorami, białym prądnikiem i chyba mi plakatów zabraknie... Quote
AgaG Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 jeszcze mam plakaty. w kazdej chwili Ci dam.. podejdę gdzies z Zahirkiem pod twój blok czy w okolice. :loveu: Quote
black sheep Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 AGA, RANIJA jestescie super:) bravo za plakaty! Quote
AgaG Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Wiecie co, czasem mnie rozpacz ogarnia...pierwszy efekt plakatów to telefon podpitego faceta przed chwilą do mnie z przekleństwami, który w ogóle nie zrozumiał treści ogłoszenia tak jest pijany i sądzi, ze ja szukam tego psa :-(:-(:-( Quote
Kar0la Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ano i tacy się zdarzają, pewnie myślał, że dostanie flaszkę za informacje o psie (którego nie ma).:mad: Quote
AgaG Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 pewno tak. w każdym razie ja następną sobotę zamierzam spędzic tak jak tą - na wieszaniu plakatów. Poniewaz Ranija ma sajgon w domu (mieszkając z rodzicami nierozumiejącymi jej checi pomocy psom itd.) to może ktos inny z mną się wybierze, bo Ranija pewno będzie musiała "pokutować" za nieobecność w domu,. Quote
Majaa Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 AgaG napisał(a):Wieszałyśmy z raniją od 10. 30 do 16... uf uf.. i co obwiesiłyśmy: nowe osiedle w mistrzejowicach (latarnie, gabinet wet.), przy przystankach, dworzec, okolice alei (latarnie, przystanki) i w parku Krakowskim, przy kinie Mikro, gabinet przy Piłsudskiego, punkty kserograficzne (mi. krupnicza) gabinet u kakuli, w sumie ze 100 dziś powiesiłysmy. Jutro Ranija Nową Hutę 9dzielnica Krakowa) obwieści i gabinety tam. jeszcze trochę plakatów mamy. przekazałyśmy kilka Tweety, doktor słowiński tez obiecał dla Murzyna domu szukać.. , jak się skończą plakaty następne będą i znów pójdę w miasto. trzymajcie kciuki za Murzynka:lol: Ja nie mogę!!!!!!!!! Jesteście cudowne, dziewczyny !!!!! Nie wiem nawet jak Wam dziękować :oops: Kciuki trzymamy !!!! A co do pijanego - to uważaj Aga - kiedyś Ci ktoś "sprzeda" informację, że taka to a taka dziewczyna, co ma na imię Aga, ma psa, którego szukasz :evil_lol: Quote
AgaG Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no a dzisiaj miałam telefon od pani z Toz-u krakowskiego, która tez obiecała szukac domu.. ale sama ma koty (znajoma pani prezes):razz: . Quote
Recommended Posts