Jagoodka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Czy ktoś z jadących w sobotę nie miałby miejsca w aucie dla 1 osoby z 1 lub 2 spanielkami? Kurcze mam 2 psy zgłoszone a koleżance, z którą mieliśmy jechać wypadł pogrzeb w sobotę i zostałam na lodzie... Tym bardziej, że w tamtym roku też nam wyjazd wypadł i byłaby to druga wystawa w Olomoucu, na która byśmy nie pojechali... Quote
Darianna Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 W dziale transportowym ogłasza się Tecia, ale nie wiem w jaki ona dzień jedzie Quote
Jagoodka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Wiem, wiem... Tylko niestety w piątek jedzie :( Quote
Tecia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No to my już w domciu :) Wystawa nas zaskoczyła na dwa sposoby oczywiscie jeden in "+" drugi in "-" Minus to hala na której przyszło nam się wystawiać :( ciasno, brudno , ogólnie feeeee Plus, powiem wielki plus - finały Ładna oprawa, dużo miejsca (inna hala) dużo nagród no i ilość zgłoszonych psów !!! Na Krajowej wystawie zgłoszonych ponad 3200 psów !!!!!!! A teraz troszkę autoreklamy:) Lofty Desperado - CAC, Winner, BOB, BOG III Irish Melody Lucky Luke - res. CAC Quote
Błyskotka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Gratulacje :). Proszę o stawkę chow chow . Quote
Tecia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Chow Chow - cerny a modry Night Fun Lietuvos Liutas - kl. mł Chow Chow - cerveny a ostatni psy Black Sabat Big Dagad - kl. szcz. Virgil of Husaruvka - kl. otw. Don-Juan von der Linderstrasse - kl. ch. suki Odeta Korika - kl. szcz. Yunona Husaruvka - kl. pośr. Quote
Hawanka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A mogłabym poprosić o stawke Hawańczyka :) i oczywiście Gratuluje !!!! Quote
IrishDevils Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cordarragh Picasso "Flash" - ex1, CAC, rozpoczął championat Czech :)! Junior Handling: lokata 1 z Lofty Desperado :)! Dziękuje Ewa, za tak zdolnego pomocnika ;). Quote
Błyskotka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dziękuję bardzo :). Tutaj sa juz podane stawki i wyniki: http://cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy&akce=detail&id=1440 Quote
Tecia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='shadow9']Cordarragh Picasso "Flash" - ex1, CAC, rozpoczął championat Czech :)! Junior Handling: lokata 1 z Lofty Desperado :)! Dziękuje Ewa, za tak zdolnego pomocnika ;). Ależ bardzo proszę :) Patrzyć na Was w ringu to dla mnie przyjemność :) Quote
panienkabubu Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A my w składzie Frania, Nufka i Burbon: Sobota (bernardyn) MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI - CAC, Narodni Vitez, Zwycięzca Rasy !!! W finale pierwsza siódemka grupy 2 :) To zwycięstwo jest dla nas bardzo ważne, bo Frania miała w konkurencji psa, który wygrał BIS na klubowej wystawie w Czechach i na Słowacji !! Zaskoczenie i radość zarazem :) Niedziela (boston terrier) NOVINKA Rojber FCI - CAC + skończony Championat Czech IVO OF Dreams Become A Reality FCI - dosk 1/2, CAC, Narodni Vitez, Zwycięzca Rasy !!! A Burbon ma dopiero 17 miesięcy :) i już pokonał swoją matkę - interchampionkę :) W finałach, które bardzo nam się podobały (oprawa i ilość miejsca) - BEST OF GROUP III :) Burbon w ten magiczny sposób rozpoczął starania o Championat Czech :) Quote
DankaR Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Czy mogę prosić stawke leonbergerów. Dzięki Quote
Błyskotka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='DankaR']Czy mogę prosić stawke leonbergerów. Dzięki Tu masz Danko stawkę i wyniki: http://cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy&akce=detail&id=1440 Quote
INNES Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Witam. Jestem z Wami od niedawna. Chciałam się pochwalić, że polskie pieski na tej wystawie wygrały konkurencję "Najlepsza para psów" były to Cavalier King Charles Spaniel (kolor blenheim) Pies - Loranka's PAWEL i DONNA MARY From Range of Colours poniżej (link do galerii z wystawy) http://cavalier.102.pl/w_olomouc_2011.htm Quote
Recommended Posts