Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to chyba odzyskuje wiarę w ludzi.

Ostatnio parę "świństw" tu i tam. przyprawiło mnie o konieczność brania torecanu. Nie pierwszy raz zresztą. Ale to po prostu ludziki a nie Ludzie.

Jamniory bądźcie szczęśliwe i będziecie wiem o tym.

Posted

iwa77 napisał(a):
Tak potwierdzam oba jamniorki (babulinka i dziadek ) pojechały !
Wszystkim bardzo dziękuję za obecnośc na wątku i pomoc .

Do jednego domku? ale super :) :) :)

Posted

Aga mówi, że ten wiek - babunia 20 lat a dziadunio 18 jest baaaardzo przesadzony :)

Bardzo dziękujemy Stonce za pomoc w błyskawicznej akcji transportowo-logistycznej, jednak dogomaniak potrafi :loveu:

Posted

Tak, nasze dziadki są już u nas w domu i bardzo się cieszymy, że udało się nam je uratować od dzisiejszego wyroku.
Przedstawiamy Babcie Jadzie i Dziadzia Władzia.
Oboje są kochani, kontaktowi i grzeczni.
Jadzia troszkę płakała pewnie z tęsknoty...wytulkaliśmy ją i jest już lepiej, choć widać,że czuje się zagubiona. Szkoda mi jej bardzo... praktycznie cały czas śpi, zjadła ładnie, wychodzenie na dwór to nie problem, tylko aby odzyskała troszkę radości życia..
Władzio to natomiast przebojowy starszy pan.Tupta cały dzień, z dwiema przerwami na spanko, adoruje nowych kolegów i generalnie nie boi się niczego.
Wstawiam zdjęcia z dziś, jak tylko się bardziej zadomowią popstrykam troszkę więcej.

Dziękujemy wszystkim,którzy się do tego przyczynili, aby psiaki były już z nami.Wielkie dzięki!
Za miłe komentarze też dziękujemy

Guest Elżbieta481
Posted

A my powiemy b.b.krótko,,dziękujemy za te dwa życia,za szansę dla nich..Dziękujemy.
Jamniki nas fascynują,bo chodż z zasady pies wg nas musi być duży,odważny no i oczywiście obronny-to jamnik ma w sobie coś...
Elżbieta i Waldek

Posted

Brzdące- kocham Was :)

A z rzeczy bardziej prozaicznych, transport w sumie kosztował 90 zł, tzn paliwo ;) Ijestem bardzo wdzięczna łańcuszkowi kierowców, że tak szybko się udało zorganizować :)

Posted

ulvhedinn napisał(a):

A z rzeczy bardziej prozaicznych, transport w sumie kosztował 90 zł, tzn paliwo ;) Ijestem bardzo wdzięczna łańcuszkowi kierowców, że tak szybko się udało zorganizować :)

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Prozaicznie: składka na transport?

Posted

ulvhedinn napisał(a):

Wiedźma napisał(a):
:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Prozaicznie: składka na transport?

Dokładnie chciałam o to dopytać.

Ulv potrzebna zrzuta jak rozumiem tak? Z mojej strony nie widzę problemu.

.